Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

x:Ix Thanx, triple, ob vseh tvojih lepoticah in skandinavkah in vsem sem po mojem jaz zadnja (v bistvu na sreco :D ;)), ki bi ti jemala dih (s kaksno lepoto, seveda, sicer pa sem kar vesca v bistvu v 'jemanju diha' - vzemi kot zelis). :D

Dons je pa 'slabsa' (cupca), ampak pac... se sreca, da nisem odvisna od videza, kaj sele od enih las. xrolleyesx

Ampak je pa res, da se rada dobro pocutim. :8): x:)x

Bobnar, prav nate sem pomislila, ko sem postekala, da sem pravzaprav brezvezna na tejle fotki (prvi hip se mi je zazdela -ob beri, ki je bila 'na voljo'- se kar simpaticna :D).... Nek trapast izraz prijazen imam spet... hecno, takole se nikoli v spegu ne gledam, pa se tako tAko redko vidim. x;)x x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Trapasto prijazna  x:)x

pa to ni res, ISTI izraz si uporabila, no vidte, Cosma ze ve. :D

Thanx, Cosma, sam dons so ze slabsi (sam cez en teden bojo pa spet boljsi x^x). xDDx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uporabila sem isti izraz, ker se mi je zdel primeren. Sem bila copycat, pa sem ga od tebe preplonkala. Ma prijazna slikca. Imaš več izrazov. Ni treba vedno, da si vamp, strogo šolska, punkerka, imaš tudi meko črto. Zakaj je ne bi izrazila. Meni je všeč.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Džizes, Marsa, pa menda ne de je blo treba za to še kej plačat?!

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:px x:Dx

Cosma, ja, saj res, kok sem shusasta... x:o)x

Thanx, ja, saj, kdaj sem pac vseeno tudi prijazna...

Kaj pa cem, reva... x:Dx

Picasso

x:Ix  Thanx, triple, ob vseh tvojih lepoticah in skandinavkah in vsem sem po mojem jaz zadnja (v bistvu na sreco :D ;)), ki bi ti jemala dih (s kaksno lepoto, seveda, sicer pa sem kar vesca v bistvu v 'jemanju diha' - vzemi kot zelis). :D

Marsa,izžarevaš eno močno energy,ti jo vidm v očeh! x:px To je pr beybah zmeri rajcig! x:px x:Xx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

x:px tole je pa z nedeljskega raftinga... :D če pozorno gledate opazite mene ;) in če še bolj pozorno gledate opazite tihoreko.... ;)

Kva je blo to na Kolpi slikan x?x Ufff spomini, spomini, kolk sem ga tam prehodil gor in dol ter počez, na hrvaški strani, na slovenski, pa veliko se je tam sadilo, pa tabornikom smo radi ponagajali, ponoči seveda itd...

:vragec:

se mi je zdel,

de se je tale volk(IĆ) chez kolpo sprehodu x:Dx

666 zlomkou....piranhe u kolpo.....pa krokodile u mirno

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Ne me basat x:o)x x:Dx x:o)x x:Dx .

Ja kar krokodile pa piranje flikn notr. Saj ne vem če bojo sploh preživel', k' je tolk mrzla voda.

Smo pa zlo radi strašili tabornike v njihovem taboru imenovana "Bičkova Skala", blizu Žage.

Prijatelj je imel babico tik pod Kostelskim gradom. Kaj tam hudo, še posebej ponoči. Uauuauuuuuuuuuu x:o)x x8Dx . Čez Kolpo smo se pa res dostikrat sprehodili, še posebej če je bil z nami v družbi vaški posebnež pes labradorec z imenom Aaron. Zelo znan poba iz Kostela. Ko je zagledal Kolpo se mu je čist sfuzlal, pa je ponavadi zalutal na Hrvaški strani, pol ga pa iskat, pa klicat, enkrat so nam pomagali hrvaški policaji, ki so glih takrat patruljirali.

Zdaj ne vem, če je Aaron sploh živ. Nazadnje sem ga videl '99, pa je že takrat imel 10 let, še zmeraj poln energije.

Ja sam ka mali pao s lipe

O? x:Ix Kaj? :8):

sem morala it prav pogledat, kaj ze?

In potem sproti ugotovim, koliko enih stvari naredim po trenutnem navdihu in da tu sem pa pac riba. :)

Ja, to je pa res, obrazov kolkor ces - a vse sem vseeno jaz. :D

To je pa tudi zaradi mimike... kot ne morem vsa bit pri miru, tudi obraz ni nikoli pri miru. x:)x xDDx xrolleyesx x;)x

Thanx. x:Ix x:Xx :8):

... in Triple, in Kristalka... x:Ix :8): x:Xx ...

Bobnar, kako naj tolmacis?

Aja, zakaj sem ravno nate in takole pomislila... mah, eno sem nekoc dala tako prijazno, pa si rekel da 'mami in da cist mim' (;) :P :D), pa se mi je zdelo, da morda 'ta del mene' ti je pa cist mim, al pa ta del mene ovekovecen se na fotki je pa cist mim. x:o)x x:Dx

... blablabla... x:Ix x:Xx x;)x

Picasso

;) hehe tud visoke bejbe so prav micene ko se sklonijo pobožat kužija ... ;) nice nice... čeprav cyberček ukrade vso pozornost...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

O, prec fidbek, x:Ix x:Xx , saj sem jo ze malo posvetlila, prevec pa nocem - saj nocemo tule nikakrsnih gub, svetlecih ksihtov in podobnega. x:o)x x;)x x:px

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...