Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Thanx, triple, ob vseh tvojih lepoticah in skandinavkah in vsem sem po mojem jaz zadnja (v bistvu na sreco ), ki bi ti jemala dih (s kaksno lepoto, seveda, sicer pa sem kar vesca v bistvu v 'jemanju diha' - vzemi kot zelis). Dons je pa 'slabsa' (cupca), ampak pac... se sreca, da nisem odvisna od videza, kaj sele od enih las. Ampak je pa res, da se rada dobro pocutim. Bobnar, prav nate sem pomislila, ko sem postekala, da sem pravzaprav brezvezna na tejle fotki (prvi hip se mi je zazdela -ob beri, ki je bila 'na voljo'- se kar simpaticna ).... Nek trapast izraz prijazen imam spet... hecno, takole se nikoli v spegu ne gledam, pa se tako tAko redko vidim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Trapasto prijazna pa to ni res, ISTI izraz si uporabila, no vidte, Cosma ze ve. Thanx, Cosma, sam dons so ze slabsi (sam cez en teden bojo pa spet boljsi ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pa si vseen prjazna Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Uporabila sem isti izraz, ker se mi je zdel primeren. Sem bila copycat, pa sem ga od tebe preplonkala. Ma prijazna slikca. Imaš več izrazov. Ni treba vedno, da si vamp, strogo šolska, punkerka, imaš tudi meko črto. Zakaj je ne bi izrazila. Meni je všeč. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ...S petardo? Vceraj sem bila celo pri frizerki. ... Džizes, Marsa, pa menda ne de je blo treba za to še kej plačat?! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Džizes, Marsa, pa menda ne de je blo treba za to še kej plačat?!V Bosni pravijo : Nikad ne raspravljaj sa frizerom o politici... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A si se s petardo pocesala ? Taka, 'cart' fotka... Ja ja, ali si tudi videl tiste fotke od ene sex-petarde? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Piko, ja te uopste ne razumijem.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Džizes, Marsa, pa menda ne de je blo treba za to še kej plačat?! Cosma, ja, saj res, kok sem shusasta... Thanx, ja, saj, kdaj sem pac vseeno tudi prijazna...Kaj pa cem, reva... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 jaz sem zelo za zavihke Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 bemu marsa...che te neb u zhivo poznau.....bi se she zalubu 666 zlomkou.....tralala Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Thanx, triple, ob vseh tvojih lepoticah in skandinavkah in vsem sem po mojem jaz zadnja (v bistvu na sreco ), ki bi ti jemala dih (s kaksno lepoto, seveda, sicer pa sem kar vesca v bistvu v 'jemanju diha' - vzemi kot zelis). Marsa,izžarevaš eno močno energy,ti jo vidm v očeh! To je pr beybah zmeri rajcig! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ii....Marsa.......blazno luštna si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 tole je pa z nedeljskega raftinga... če pozorno gledate opazite mene in če še bolj pozorno gledate opazite tihoreko.... Kva je blo to na Kolpi slikan Ufff spomini, spomini, kolk sem ga tam prehodil gor in dol ter počez, na hrvaški strani, na slovenski, pa veliko se je tam sadilo, pa tabornikom smo radi ponagajali, ponoči seveda itd... se mi je zdel,de se je tale volk(IĆ) chez kolpo sprehodu 666 zlomkou....piranhe u kolpo.....pa krokodile u mirno Ne me basat . Ja kar krokodile pa piranje flikn notr. Saj ne vem če bojo sploh preživel', k' je tolk mrzla voda. Smo pa zlo radi strašili tabornike v njihovem taboru imenovana "Bičkova Skala", blizu Žage. Prijatelj je imel babico tik pod Kostelskim gradom. Kaj tam hudo, še posebej ponoči. Uauuauuuuuuuuuu . Čez Kolpo smo se pa res dostikrat sprehodili, še posebej če je bil z nami v družbi vaški posebnež pes labradorec z imenom Aaron. Zelo znan poba iz Kostela. Ko je zagledal Kolpo se mu je čist sfuzlal, pa je ponavadi zalutal na Hrvaški strani, pol ga pa iskat, pa klicat, enkrat so nam pomagali hrvaški policaji, ki so glih takrat patruljirali. Zdaj ne vem, če je Aaron sploh živ. Nazadnje sem ga videl '99, pa je že takrat imel 10 let, še zmeraj poln energije. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Marsa , mio obrazov maš, vsi so mi všeč Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 O? Kaj? sem morala it prav pogledat, kaj ze?In potem sproti ugotovim, koliko enih stvari naredim po trenutnem navdihu in da tu sem pa pac riba. Ja, to je pa res, obrazov kolkor ces - a vse sem vseeno jaz. To je pa tudi zaradi mimike... kot ne morem vsa bit pri miru, tudi obraz ni nikoli pri miru. Thanx. ... in Triple, in Kristalka... ... Bobnar, kako naj tolmacis? Aja, zakaj sem ravno nate in takole pomislila... mah, eno sem nekoc dala tako prijazno, pa si rekel da 'mami in da cist mim' ( ), pa se mi je zdelo, da morda 'ta del mene' ti je pa cist mim, al pa ta del mene ovekovecen se na fotki je pa cist mim. ... blablabla... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Evo Pujsa pa Cyberček na eni pasji razstavi... Bunda, pismu, kmal bo spet... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Nisi vprašala avtoja, če loh to objaviš http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 A loh a loh Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 Ful si lustna, janja, pase ti tale kovinsko modra. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 hehe tud visoke bejbe so prav micene ko se sklonijo pobožat kužija ... nice nice... čeprav cyberček ukrade vso pozornost... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 No pa se ena moja od zadnjic (saj je precej podobna oni) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sory Marsa, ampak na tej, čeprav je temna, izgledas zelo navihana, se motim... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 O, prec fidbek, , saj sem jo ze malo posvetlila, prevec pa nocem - saj nocemo tule nikakrsnih gub, svetlecih ksihtov in podobnega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts