Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Aira! xsrcx Sem takoj not v fotke prletela, ko sem vidla, da si postnila, če je slučajno še kakšna tvoja not :inocent: Dej no kakšno še napop(aaaapcih :vio: )aj x:Dx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

Aira, ne s takimi izgovori x;)x Meni si ful luštna, in če ti čist po pravici povem, si mi na tisti fotki braz make-upa še najbolj cortek... taka nežna ful xsrcx Tko da kar pogumno še s kakšno fotkico gor, če bo brez make-upa, še boljše x:Xx

Aja, in vse ostale fotke... Ful ste srčki, vsak posebej... xsrcx

Marsa, tile dve tvoji zadnji sta mi ful všeč, prav en tak žar imaš :palec:

Pa Janja in Cyberček xsrcbumx in seveda poročne od Janje in Trudija (mislim!!! kakšne nogice!!! :eek: ) xloveyx

In od mateje hči... kakšna lepa duša, ne morem verjet :wub: x:Xx

če sem pa koga pozabla, pa ne zamert... :inocent: x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Sončna, lepo si napisala. Se kar podpišem.

Vsi ste mi lepi. Tko x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

.... Res sem šla po navodilih, vse pomanjšala,...

pajade. xDDx x;)x

rajs povej, kateri - levi? :irs:

Dolores, kaj pa cem. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...spregledala skoraj 30 % tvojega posta. ...

saj jaz pa ocitno 90% tvojega maila, ker pojma nimam o uranovcih. :D

Ali pa sploh nisem dobila maila, ker sem sla prav pogledat (ce kaj pise, kateri je), pa ni nic, razen da si ponosna nanj in tko, nic pa nikakor o drugem temle cloveku. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hehehe, je moja škorpica dovolila, da dam njeno fotko gor(eno mokro in eno suho) :vragec:  x:px  Prva bo mokra! x:Dx

dobre škorpice aneda? :D hehe no anyway.... čudn da ni lunatka k kar dobr zgleda....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...