Sati 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Uuuuuu, Marsa, navihanka.... Ti imaš pa še veliko otročka v sebi. Čestitke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Cyberček na eni pasji razstavi..iiii mečk mečk... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Aira! Sem takoj not v fotke prletela, ko sem vidla, da si postnila, če je slučajno še kakšna tvoja not Dej no kakšno še napop(aaaapcih )aj Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 saj se hecaš... pa sem tako lepo obdelala tole na ikonci, takorekoč nerazpoznavna... zdaj pa pokvarim "vtis" z eno realistično ne vem no Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Aira, ne s takimi izgovori Meni si ful luštna, in če ti čist po pravici povem, si mi na tisti fotki braz make-upa še najbolj cortek... taka nežna ful Tko da kar pogumno še s kakšno fotkico gor, če bo brez make-upa, še boljše Aja, in vse ostale fotke... Ful ste srčki, vsak posebej... Marsa, tile dve tvoji zadnji sta mi ful všeč, prav en tak žar imaš Pa Janja in Cyberček in seveda poročne od Janje in Trudija (mislim!!! kakšne nogice!!! ) In od mateje hči... kakšna lepa duša, ne morem verjet če sem pa koga pozabla, pa ne zamert... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sončna, lepo si napisala. Se kar podpišem. Vsi ste mi lepi. Tko Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sončna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 .... Res sem šla po navodilih, vse pomanjšala,...pajade. rajs povej, kateri - levi? Dolores, kaj pa cem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 ...spregledala skoraj 30 % tvojega posta. ...saj jaz pa ocitno 90% tvojega maila, ker pojma nimam o uranovcih. Ali pa sploh nisem dobila maila, ker sem sla prav pogledat (ce kaj pise, kateri je), pa ni nic, razen da si ponosna nanj in tko, nic pa nikakor o drugem temle cloveku. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ehehe Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hi, hi, hi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Štorija je bla pa dobra... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ane ane x:Dx Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pa še na suhem! Pismo, toto sm pa glih včeraj dol dajal .......pa ne na suho. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pozabi Mick! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 triplex, tvoja škorpija = tvoja punca?Bl frendica Nočva resne veze(saj zaenkrat) [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pozabi Mick! Težko bo to hiter. Me še vse boli. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 .aj, troplo xxx, tvoja tanežna je previtalna, kost in glavo jo je, heee, a ima sploh fiziko na seznamu Brez skrbi,tm kjer je treba je dost za zagrabt! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Težko bo to hiter. Me še vse boli. Če jo ne bi poznau tolk časa, bi ti še vrjel! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sem mogoče prebudil v njej kar ti nisi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 hehehe, je moja škorpica dovolila, da dam njeno fotko gor(eno mokro in eno suho) Prva bo mokra! dobre škorpice aneda? hehe no anyway.... čudn da ni lunatka k kar dobr zgleda.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sem mogoče prebudil v njej kar ti nisi. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 hmm... well this iz me.. http://img.photobucket.com/albums/v178/Ajris/10525.jpg nice 2 know ya all.. sem vsem 80strani z fotkami pregledaala : )) Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Marsa itak zmeraj Bela cvetica kul fotka luštna Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts