Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Ahoj!Jo, res lustna - fotkica in osebica na njej, bela cvetica, kul! Chandra thanx - a pol nc ne bo iz Haira pa to, nous nc civkala? O, Triple, lustna bejbA, zgleda pa Strelec (meni) s tehtnico. Morda tudi kaj v Kozorogu (zaradi ram). Skorpijonski pa je pogled.A ve in pusti?No zdaj das lohk pa se kaksno svojo - to bi lohk itak prvo dal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Triple x,zdaj mi je pa marsikaj jasno! (lepe fotke,lušna punca )Eh,contesca sm vedu, da ti bojo klikerji hitr poštekal situacijo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 O, Triple, lustna bejbA, zgleda pa Strelec (meni) s tehtnico. Morda tudi kaj v Kozorogu (zaradi ram). Skorpijonski pa je pogled.A ve in pusti?No zdaj das lohk pa se kaksno svojo - to bi lohk itak prvo dal. Marsa.hvala! Pa ti obvladaš! Škrpjonka je,asc.vaga,luna v kozorogu! Ja,pusti,pusti! Svoje pa ne morm gor dat,res me preveč folka pozna,pa ne bi rad,kakšnih težav! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Hehe, a res al kaj, no vidis, kok se vidi. No samo da pusti, ne bi hotli, da bi se kdo znasel kje, ki ne bi zelel.Ouki. Skoda.Aja - saj mene tud ful folka pozna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Aja - saj mene tud ful folka pozna. Sam mal drugačne poste pišeš, njegovi so pa zelo zelo povezani s poklicem, pa se tudi jaz ne bi zleknila v njegovi ordinaciji, če bi vedela, da je to naš vsedoldajači Triple , čist štekam, da mu ni za nalimat gor . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 ... njegovi so pa zelo zelo povezani s poklicem...Saj moji so tudi! Res pa je, da - s cim cem pa jaz se shokirat v lajfu sploh? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hm, v bistvu res , si že svašta našpičla , ampak si svinjsko fajn . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 Ja, no... Aja, BelaCvetica - a sam 8o? Kaj pa ostalih 125 al kolk (1. del teme)? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 nice 2 know ya all.. sem vsem 80strani z fotkami pregledaala : ))Imamo jih še 116 tukajle! Sem pa mislil vprašat, če si iz Mb, saj se mi zdiš nekam znana, pa sem v profilu videl, da si ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 da kar pogumno še s kakšno fotkico gor,OK da ne bo kdo rekel da sem vletela nepovabljena :o|o: x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 še pa še Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Men je pa ta ( prva ) od tvojih se najboljsa x!x Tako luskan gledas Fajn fajn Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 & še Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 thx Mich. .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Wow Te moram se enkrat pohvalit...te z rozicam so 1a...tak tip fotk mi je najbolj usec Kar nadaljuj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 tralala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Uau Aira, kakšen obražček... Pa kaj si frizirala tisto tvojo fotko, na teh večjih si cool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 nice...inoccent...pretty ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 še eno alla flower child in to je to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 ohoho, Aira, kul, lustna - kot vedno, ja, fino si skombinirala z rozami in zeleno ozadje ti pase. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 da ne bo kdo rekel da sem vletela nepovabljena ma nisi ne.... sam raje slikaj si telo mau bolj z oblinami Tiste hlepeče rože so uhajanje k pomladi... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 hehe, poko lezba ratau kaj pa mu drucga preostanek ga nben dec ne mara 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 da si nauta kej nardila ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts