Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

jaojao :D hehe hudič(k)a :D hehe js že vidim kaj mene čaka tam spodi.... cel kup hudičevk.... ki se jih ne bom smel taknit... aaaa :vragec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

jaojao :D hehe hudič(k)a :D hehe js že vidim kaj mene čaka tam spodi.... cel kup hudičevk.... ki se jih ne bom smel taknit... aaaa  :vragec:

ElNino - mi je LNF Kolegica Amazonka rekla da si fejst prjazn fante....

Le pazi se, da te z kakim repkom ne oplazimo....

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Hm, nataly, vsec mi je tvoja iskrenost. :palec:

Ko vsi samo hvalimo drug drugega...

Moram reci, da nisem se porajtala tega, pac gledam drugace, kaj jaz vem... airi sem tudi jaz ze obrvi naprej vrgla, a pac se malo ekperimentira in vse, pa mroda te je zmotilo', ker gleda dol pa drugam in tko... (pri meni pa se denimo bolj vidijo oci).

Vsak pac skusa biti cimbolj kul, pa malo zapozira, tudi jaz, konec koncev se recimo nasmejem ali kaj jaz vem (saj ne da bi zato bila potem res kaj bolj kul :D), tako da je to cisto za stekat....

Tezko bi rekla karkoli takega, mislim pa da v glavnem ne, no... ko zdaj malo nazaj pomislim, se spomnim teh obrazckov... pa vidim povsod kaj.... ze kaj....

Mislim pa, da vem, kaj si rpavzaprav mislila (oprosti ker te zdaj nekaj popravljam in bolje vem kot ti ;)) - v bistvu si najbrz mislila, kje so ONI - te osebe - da ti torej na fotkah manjka njih samih - in ne zivljenja.

A je to? :8): x:Ix xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kje so ONI - te osebe - da ti torej na fotkah manjka njih samih - in ne zivljenja.

A je to?  :8):  x:Ix  xDDx

Saj fotografije so samo ujeti trenutki nas samih.....samo oseba, ki s teboj komunicira v živo , ti nudi pravo predstavo: z žarom v očeh, z obrazno mimiko, s kretnjami rok...

seveda, saj to je res, imas prav..

ceprav po drugi strani pa vseeno lahko vidis mimiko, vsaj delno - nagib glave, kaj jaz vem, ali je samo koketno, ali je prevec ponizno... itd.

Malo sem razmisljala o tem, kar pravi nataly, pa pac malo analiziram, 'naglas razmisljam' bolj kot karkoli drugega...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo eno kao "življenjsko" x:Dx x:Dx Crispy zapečena po obrazu od zimskega sonca, mal ga že imam pod kapo tule x8Dx , pa heheh obrvi si sem grozno populila i know x:o)x Sem hotla rečt, te slike ne bi nikol dajala gor (aja, pa še nos mam postrani x:Dx ), če ne bi zdej tegale ven privlekli x:Ix

Učki so pa živi, ja x:px

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

jaz, konec koncev se recimo nasmejem ali kaj jaz vem (saj ne da bi zato bila potem res kaj bolj kul :D

x:Dx x:Dx x:Dx

Kakšne ti vedno o sebi pihneš x:Dx x:Dx x:Dx .

Sončna, si fajn tut s "ta umetnimi" obrvmi xsrcx x;)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja, Enja, saj je res..... saj vem, da si ti tudi naglas razmisljala, sem potem pri sebi se ubesedila to. :)

**O, Soncna postregla spet s svojo novo, wow, cak grem pogledat, da ne bom prehitro hvalila! ;) :D

Janja, saj, ker je res, do sebe zavzemam kriticno stalisce z zdravo mero humorja. x;)x xDDx

Aja in saj res - mateja, thanx, se posebej sem bila navdusena nad tvojim komentarjem zaradi bendka zraven, se mi je zdelo pa cist u nulo. :) ;) :P

** Soncna, zelo cedna punca s posebno lepoto, kot smo ze veckrat ugotovili, bi pa prebrala v tvojih oceh se kaj drugega kot soncek - se previdnost, pa tudi kancek zvitosti. ;)

Ampak mi je vsec, nic polepsana, cela, cel obraz, kul. x^x :palec:

Aja, tudi meni bi bile pa cist OK svoje obrvi.

Pri Airi so prevec poudarjene, pri tebi pa pretenkcane.

Moj okus, sorchy.

da ne bomo sam hvalil pa frazaril.

Picasso

da ne bomo sam hvalil pa frazaril.

:vragec: x:px No, bom raj tih, sem že mislil, pa raj ne bom, al pa vseen bi, mah, ne bom, čeprav me mika, pa ne vem, če bi, saj ne, da si ne bi upal, sam brez veze, čeprav v bistvu pa bi lohk, pa ni treba........nič rečt. x:o)x x:Dx

V bistvu pa se mi ne da. Res pa je, da sem na fotkah opazu res velik simpatičnih ljudi. Nobenga dvoma ni o tem. Razen šaljivih :2src: in :onfire: pa mi ni ravno za dost v tej temi komentirat, ker........aja, sm reku, da ne bom nič reku. x:Dx x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

...No, bom raj tih, sem že mislil, pa raj ne bom, al pa vseen bi, mah, ne bom, čeprav me mika, pa ne vem, če bi, ...

Daj rajs fotko gor. xDDx x;)x :palec:

Picasso

naj opozorim, če slučajno ni nihče opazil x:Dx da "ponosno" kažem svoje mozoljčke na eni fotki in to close-up, bolj natur ne more biti.

Ja, 'terapija' - kot tudi dojemamo nekateri to. x:Xx :vio: :palec:

Picasso

ja. prejšnji večer sem večerjala jajca. in to je rezultat večerje.

lahko tudi da je kriv ščip. :)

So potem jajca tista skrivna hrana,ki te naredijo tako LEPO :2src: :2src: ?? Zelo si lepa... x;)x :palec:

What goes around....comes around! :)

Heh, Marsa, saj sem rekla, da imam ful smešne obrvi tule - ne vem kaj me je upičilo, da sem si jih pred bordanjem totalno populila, adijo pamet. Zdaj so že bolj natur in več jih je x:Dx x:Dx x;)x

Razmišljam pa, če bi si čist natur pustila, zadnjič smo gledali slike iz mojga maturantskega, pa ful fajn obrvi zgledajo, tako da... bomo vidli, no. :inocent: Pa še nič dela z njimi posledično x:o)x

Aira, sem vidla tut mozoljčke, ja x:Dx Ja hudiča, sej smo živi ljudje, al kaj x:px Imaš pa ena A ustnice :2src:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

...Imaš pa ena A ustnice :2src:

Sončna

xyesx

Soncna - saj so tvoje (obrvi). x^x :palec:

Kot pravi Maestro - lepa si. x:Xx :palec:

Picasso

AIRA IN NJENE OČI!!

Aira,ko si se rodila,je bil tvoj oče lopov oziroma tat... On je kradel in ukradel je nekaj,kar ne bo uspelo nobenemu najprecižnejšemu in spretnemu lopovu nikoli in nikdar..On je kradel vesolju in to zelo neprecenljivo stvar... Kradel je zvezde z neba in jih podaril tebi v oči.. Vidim njihov sijaj v tvojih očeh.. :wub: x:Ix

What goes around....comes around! :)

Hihi Marsa, Maestro je tole mislil bolj za Airo, veš x;)x Čeprav ja, hvala, vem x;)x

Glede mojih učk si pa tut pogruntala v nulo, kako tudi ne bi, sam mogoče zvitost bi jaz mal drugač vidla x;)x

Previdnost - po obdobju, ki sem ga takrat imela za sabo, je kar logično, da se tole odbleskava v mojih učkih xsrcx Za zvitost pa... khm, takrat sem imela poleg sebe enga dečkota, s katerim se je kresalo med nama še in še x;)x In je ta zvitost bolj tisto (sem že omenila, da sem na tej fotki že kar fajn...khm.. naklana x:Dx )... "Hmmmm, kam bi jaz tebe zdaj spravla... :vragec: x:px " Pa si je čist pravilno interpretiral, to je pa tako, ko ti ni potrebno govorit s človekom, da se razumeš x;)x

Sončna

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...