Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Oh kaksne pesnike imamo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Daj rajs fotko gor. Mick, kako dolgo boš še prenašal nagovarjanja Sem že parkrat obrazložu zakaj ni fotke ....in je ne bo, razen če se mi ne utrga za kak dan spet . Mah , sicer pa sm na razpolago. Lokacija: MB, LJ, možen tud drugačn dogovor. Čas: med delovnikom od nekje 18.00 do 24.00, vikend po dogovoruVidez obiskovalcev: nepomembenKarakter obiskovalcev: dobronamerenNamen obiska: druženje, čvek, smeh, zabava, ostalo po dogovoru Pogoj: obisk brez fotoaparata Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Namen obiska: druženje, čvek, smeh, zabava, ostalo po dogovoru Le kaj bi pomenilo "po dogovoru" majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Npr. ogled naravnih lepot štajerske Tud bl mickenih. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hehe po dogovoru, al po potrebi? da mal pokomentiram sončni nasmešek.... hehe kok je dobra tale sončna... postrani nosek ja ... js ga mam tud v isto smer se mi zdi... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Meni bi bile vsec pa se kaksne fotke tule. Tipov vas zelo malo da fotke. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ostalo po dogovoru , le kaj si imel tule v mislih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Poglej še mal više, ne sam tu spod obtičat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Meni bi bile vsec pa se kaksne fotke tule. Tipov vas zelo malo da fotke. :o|o: Žene so ukras prirode. Ne mi. Tko da, je to tema za oči spočit, ne obremenjevat, ne. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Sej sm no, sam mi se zmer potrudmo s fotkičem..... , bomo imeli pa privatno zbirko Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Sem zdele mal nazaj gledala, pa morm rečt, da je Sončna fuullll luštna! Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Ja, je, a ne , saj ti si pa tudi, zelo lustna si tule na ikonci, blazno vsec mi je tvoja barva las in se mi zdi, da super pase k tvoji polti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 http://img.photobucket.com/albums/v178/Ajris/P1010005.jpg got a hair cut. : ) Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 - sam men se zdi bolj kot haircut smiselen morda rotate. Pa zakaj mizis? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Bela Cvetka,lepa beybika! Zakaj si pa učke skrila? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Lušni Pomlad, pa bela cvetica Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tud jest bi se pokazu,sam ne znam naložit slike !!?? HELP! What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Skompresiraj jo na 51,2 Kb, potem pa vpiši komentar in poišči z browse na računalniku, kjer imaš shranjeno Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Luštna pupa Cvetlica Aira pa itaq bejba in pol Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ostalo ...............PO DOGOVORU http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 mmm, lepa frizurca Sam je res...jaz bi tudi kaj takega mela...bom sla k frizerju mmm frizer Trudi, se ostalo!!!!!!!!!!! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Videz obiskovalcev: nepomembenKarakter obiskovalcev: dobronamerenNamen obiska: druženje, čvek, smeh, zabava, ostalo po dogovoru Pogoj: obisk brez fotoaparata Npr. ogled naravnih lepot štajerske haha DDOBR DDEVEMMM .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hvala. Včeri sem spoznala Conteso in NatrixReda, oba ful luštna pa simpatična!!! Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Uuuuu madona, neke nove klinke Pujsa, pa saj veš, da zate se vedno potrudim , tud za privat zbirke Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts