Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Sem šla nazaj fotke gledat :eek: (pa jih ni nikjer) Razen Marse,Kristalke, mene in ene par izjem ste vsi pobrali dol fotke! BEDA! Čez 80 strani pa mogoče deset fotk noter! :xx!:  Potem je pa najbolje, da vse zbrišemo! xrolleyesx

v opravičilo... marsa je jokcala da fotke zavzemajo preveč placa... jaz sem jih pa naštancala še pa še. pustila sem pa simbolične tri v prvem delu fotk.

Deli na socialnih omrežjih

Sem šla nazaj fotke gledat :eek: (pa jih ni nikjer) Razen Marse,Kristalke, mene in ene par izjem ste vsi pobrali dol fotke! BEDA! Čez 80 strani pa mogoče deset fotk noter! :xx!:  Potem je pa najbolje, da vse zbrišemo! xrolleyesx

Moja je se vedno gor...nic brisat x;)x

Se ena moja, od blizu x:Dx

(imam se eno, kjer se vidi samo sredinski prst...samo ni za semle :eek: x:Dx )

Sem šla nazaj fotke gledat :eek: (pa jih ni nikjer) Razen Marse,Kristalke, mene in ene par izjem ste vsi pobrali dol fotke! BEDA! Čez 80 strani pa mogoče deset fotk noter! :xx!:

:eek: x!x xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... marsa je jokcala da fotke zavzemajo preveč placa...

Pokazi mi, kje sem tole jokcala.

Poudarjam, da TE fotke - nas samih, jasno lohk dajemo gor, pac pazite na sajze.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pokazi mi, kje sem tole jokcala.

jokcala si se mi zdi za fotke raznih hišnih ljubljenčkov npr v vseh mogočih temah in podobno. takrat ko je bila tista kriza in si načrtovala kenslanje foruma. ;)

sem hotela malo prispevat h krčenju prostora ;)

Ja, da ne rabimo imet cisto vseh fotk vseh hisnih ljubljencev in najljubsih svetilnikov, tole sem rekla.

Aira - svojo fotko lohk vsak objavi, glih to je najbolj dobrodoslo (veliko bolj kot slika dneva, tisto mi sele povzroca sive lase, a najveckrat predvsem zaradi sajzov, to pa tezim, ja...).

In en svetilnik sem sama zbrisala v fotkah, drugace pa v fotkah (tema Fotke, tale) nikoli nisem bila proti.

OK, to smo sli ze enkrat skozi, se mi ne da razpravljat, pac ste fliknil dol.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...