Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ostalo ...............PO DOGOVORU No a se zmenmo za spodnji štuk dons Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ostalo ...............PO DOGOVORU No a se zmenmo za spodnji štuk dons štuk !? : )) sicer pa hualaaa.. vsem. Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tud jest bi se pokazu,sam ne znam naložit slike !!?? HELP! kje se je zataknilo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Sem šla nazaj fotke gledat (pa jih ni nikjer) Razen Marse,Kristalke, mene in ene par izjem ste vsi pobrali dol fotke! BEDA! Čez 80 strani pa mogoče deset fotk noter! :xx!: Potem je pa najbolje, da vse zbrišemo! v opravičilo... marsa je jokcala da fotke zavzemajo preveč placa... jaz sem jih pa naštancala še pa še. pustila sem pa simbolične tri v prvem delu fotk. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 moje so ostale gor... pa še to, bejbe vse ste luštne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Sem šla nazaj fotke gledat (pa jih ni nikjer) Razen Marse,Kristalke, mene in ene par izjem ste vsi pobrali dol fotke! BEDA! Čez 80 strani pa mogoče deset fotk noter! :xx!: Potem je pa najbolje, da vse zbrišemo! Moja je se vedno gor...nic brisat Se ena moja, od blizu (imam se eno, kjer se vidi samo sredinski prst...samo ni za semle ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 če odštejemo dlake bi tale skoraj spadala v fotke nude, ob pikovih nožnih prstih. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 če odštejemo dlake bi tale skoraj spadala v fotke nude, ob pikovih nožnih prstih.Bi, ce bi drugace nosil rokavice, za med ljudi.Ker pa jih ne, ne sodi v nude, ampak kar v navadne fotke. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 rokavice? zakaj saj si opremljen za zimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Bjeze tata i sin iz zatvora.Sin kaze tati:- Gle tata, pada snijeg!Tata mu odgovori: - Ne brini sine, imamo mi lance! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tud jest bi se pokazu,sam ne znam naložit slike !!?? HELP! kje se je zataknilo? Zataknilo se je.. Pa sliko zazipam pa nč,pa jo zararam,pa nč !!Shit! What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 pošlji, bomo zrihtali. zato smo tukaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Aira,kam naj pošlem?? What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 mail dobiš na OS oz. si že!! ti jaz objavim fotko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Sem šla nazaj fotke gledat (pa jih ni nikjer) Razen Marse,Kristalke, mene in ene par izjem ste vsi pobrali dol fotke! BEDA! Čez 80 strani pa mogoče deset fotk noter! :xx!: x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 ... marsa je jokcala da fotke zavzemajo preveč placa...Pokazi mi, kje sem tole jokcala.Poudarjam, da TE fotke - nas samih, jasno lohk dajemo gor, pac pazite na sajze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Pokazi mi, kje sem tole jokcala.jokcala si se mi zdi za fotke raznih hišnih ljubljenčkov npr v vseh mogočih temah in podobno. takrat ko je bila tista kriza in si načrtovala kenslanje foruma. sem hotela malo prispevat h krčenju prostora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 tale pa odgovor : tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Ja, da ne rabimo imet cisto vseh fotk vseh hisnih ljubljencev in najljubsih svetilnikov, tole sem rekla.Aira - svojo fotko lohk vsak objavi, glih to je najbolj dobrodoslo (veliko bolj kot slika dneva, tisto mi sele povzroca sive lase, a najveckrat predvsem zaradi sajzov, to pa tezim, ja...).In en svetilnik sem sama zbrisala v fotkah, drugace pa v fotkah (tema Fotke, tale) nikoli nisem bila proti. OK, to smo sli ze enkrat skozi, se mi ne da razpravljat, pac ste fliknil dol. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 tolk k tvoja pest.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 tale pa odgovor :Aaknut, a tole je pa predvolilni plakat ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 tolk k tvoja pest.... 666 zlomkou....tralalaTisto je spadalo k anatomiji, tole k provokaciji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Be my little....a a,a, ....good look charm.... Krokodil, Aakhut ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Maestro že prihaja!!! (sem te malo obrezala ker so bile res gromozanske- upam da je OK) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts