Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 še ena. tralala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ka mi dela tale luna!!! ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 NO COMENT... What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Maestro že prihaja!!! (sem te malo obrezala ker so bile res gromozanske- upam da je OK) a ni za pedre ena druga tema odprta :xx!: 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ah ja ...če fovšija bi gorela..... huda konkurenca a Aakhut ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Oh kolk kjut Sam mi nekam utrujen deluješ, Maestro... a je tole na daljše obdobje al sam odraz dneva? Drugač si pa luštkan dečko, ful, da o splošni figuri ne govorimo (Zakaj sem jaz tolk iskrena, nagajiva in za zajebancijo zadnje čase, ne morem verjet :eek: ) Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Maestro že prihaja!!! (sem te malo obrezala ker so bile res gromozanske- upam da je OK) a ni za pedre ena druga tema odprta :xx!: 666 zlomkou...tralala Ha,ha,sej me je sam mal obrezala=odrezala,ker je blo res veliko...??!! What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Bela Cvetka,lepa beybika! Zakaj si pa učke skrila? ker so preveč lepi hehe kaj pa tam vidim maestro.... hm hjao, spet se bo zmanjšal moj krog luninih oboževalk.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 (Zakaj sem jaz tolk iskrena, nagajiva in za zajebancijo zadnje čase, ne morem verjet :eek: )Pa skromna, skromna sele.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 meni so pa všeč očala. delajo intelektualen vtis frizerski salon?nisem bila že pol leta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ah ja ...če fovšija bi gorela..... huda konkurenca a Aakhut noo...glede na to, da je ochitno FRIZER.....lahko prejshnji post kamot umaknem 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 meni so pa všeč očala. delajo intelektualen vtis frizerski salon?nisem bila že pol leta ni čudn da bobnar nima očal hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Maestro je men Zelo v redu Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 meni so pa všeč očala. delajo intelektualen vtis P*zda, zdaj pa imam.Jaz pa vedno mislil, da ljudje nosijo ocala, da boljse vidijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 - kar tako. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ah ja ...če fovšija bi gorela..... huda konkurenca a Aakhut noo...glede na to, da je ochitno FRIZER.....lahko prejshnji post kamot umaknem 666 zlomkou....tralala Pust no........ vsak je zase svet, čuden svetal in lep.... 666 gledamo pa ja lahko..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 zakaj so zhenskam vshech pederski tipi? A) ker se ne chutijo ogrozhene... ker se ne chutijo ogrozhene... C) ker se ne chutijo ogrozhene... (a pa bi mele tak primerek tudi doma, je pa chisto druga pesem) 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ah ja ...če fovšija bi gorela..... huda konkurenca a Aakhut noo...glede na to, da je ochitno FRIZER.....lahko prejshnji post kamot umaknem 666 zlomkou....tralala Big mistake,sem pač samozavesten,tko da vrjamem,da ste dobil konkurenco... Ja devičnik,nimaš kej.. What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Super da se je se en decko opogumckou! Prav kul. Sam - sajzi... A mora bit 800, tam 300 do 500, 600 je cisto dovolj.Za v bodoce.Ce pa dobite tako fotko, tisti ki jih v imenu drugih dajete gor, pa jo shranite v manjsem sajzu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 meni so pa všeč očala. delajo intelektualen vtis P*zda, zdaj pa imam.Jaz pa vedno mislil, da ljudje nosijo ocala, da boljse vidijo haha kok me je zdaj utrgalo hahahaha... hehehehehe hihih hohoho... hjaja... ena so pa tud taka da človek slabše vidi, včasih bi blo kar kul če bi kako neumnost spregledal... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Super da se je se en decko opogumckou! Prav kul. Sam - sajzi... A mora bit 800, tam 300 do 500, 600 je cisto dovolj.Za v bodoce.Ce pa dobite tako fotko, tisti ki jih v imenu drugih dajete gor, pa jo shranite v manjsem sajzu. si trapastaaaaa pol samozavest ni tolk ochitna :xx!: 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tržišče skoz deluje ..... pozicioniranje sledi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 haha kok me je zdaj utrgalo hahahaha... hehehehehe hihih hohoho... hjaja...A si ti kaj pil danes ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Kul, še kdo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 haha kok me je zdaj utrgalo hahahaha... hehehehehe hihih hohoho... hjaja...A si ti kaj pil danes ? ja palačinke so ble mal preveč mastne... tak dammal preveč olja, sicer pa zna bit da sem rahlo dehidriran, kar se lepo vidi po bučnem smehu ki je odmeval iz moje sobe.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts