Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 tale uro na nogo je pa iz naše reklame za enga urarja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Maestro Kul. Konkurenca je zdrava, jst je tak nimam. Me namreč ni na nbeni fotki. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 sej, sej...so bejbe fletne, ampak učke pa na dečkih odpočijem Ja sej sej no Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Opaaaa,1Budala kake okice! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 OOO, ochke, Buena!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Sej ni noben Maestra napadu; razn mogoče ker od unih........... Men sam ni jasn kako so beybam ušeč peedri, če od njih ne dobijo, tisga kar loh od nepedrov, pa tud če majo nevem kolk vibratorjev in raznih pripomočkov, verjetn enkrat tud paše TAPRAV; in tega pa od 'unih' bol težkoOjej, Trudi, s cem si ti vse glave ne razbijas si ne razbijam glave, samo zabavam se, men je vseeno kaj je kdo in me prav tako ne moti kakor koli je kdo usmerjen http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Bravo Maestro, saj si v redu Ko si to naredil(objavo) ne boš imel mira, mislim na naval Tu postneš fotko, pa te dame hočejo kar "raztrgati" , povsem razumem Micka .....glede pedrov ne bom komentiral, ker je tema že nekje odprta(homoseksualnost), mene še vedno zanimajo le dame....lp, B. Buda....prva liga FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tržišče skoz deluje ..... pozicioniranje sledi Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Dame,samo da popravm mal naše fante,nism homo,res pa je,da nimam nič proti njim,pač svobodna volja... Bolj mi gre v nos ta moški ego.. Pa punce,vseeno hvala za podporo What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 A mene bi tud poravnal? :o|o: A si kiropraktik? Pa saj če jih je enih par mal fauš ni hudega, ne. Bi blo hujš, če neb nben bil, verjem. Tam pa mal ženske poste sledi, k se delajo, da niso fauš, k se kaka res dobra gor pojav, pa se na km vidi, da so . No, jst ti nism fauš, si kul, vredi, da si fotko gor dal, zdej pa še kako lunatko dej gor....al dol al kak že. Še eni moji simpatiji si všeč, bemu.....grrrrr Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Kaj dela zavist,uf uf,i like a loootttttt... Še eni moji simpatiji si všeč, bemu.....grrrrr predvsem to ja.. zavisti velik.... dobrih tipčkov mal.... sploh pa med lunatkami je grozno močna konkurenca.... same dobre... ampak saj... hehe hecno res, kako zdej en dobr tip fotko prpopa, pa takoj da je gay... hehe pa še frizerski salon... to je kt bi mislili da če ma nekdo hudičke zmer v ustih, pa je zloben po dušci.... sicer pa 1Budala... kako velike oči imaš.... najbrž zato da bolje vidiš lunin net Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 kako velike oči imaš.... najbrž zato da bolje vidiš lunin net haha, ta je pa dobra Ninus .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hm...kul fotka maestro Lepe okice 1Budala...super... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 ...hm, bom rajš tih , k sem že itak v dr..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Še eni moji simpatiji si všeč, bemu.....grrrrr Kaj sem pa takega rekla? Nič vulgarnega ali pretiranega, prosim. x!x A ti si ta,k te je mick omenu,hvala.. What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 ..pa vam se meša.................in prav je tako. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mojih je že cel kp gor... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 No evo ena z dopusta, čekiranje Mal za prvo silo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja, a ne, men gre tud na zivce za brez veze skoz hodit v fotke. Pa se fotke dol dajat - jih das gor, al pa ne.... potem so pa nasi komentarji tam v prazno, v brez veze..Ti pa mislis ob obetavnem naslovu, da bos fotke gledal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Pol da pa človk fotko not, pa bere, da brez veze v fotke hodte , kje je tlele pravica Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja, pa res, Marsa Še dober, da je pujsa mal tačke pokazala Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Aja, ojoj, se dobr da sem sla pogledat, ce je mick slucajn fotko prpopal, ko sem videla, da je njegov komentar zadnji. Janja, pih, kaksna suhicka, nogce, ja! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 .Maestro, maš prav škorpijonski vid ,tistih temnih oči, k te marbit prepričajo..(Aira .waw- kakšna modrina- fascinantno maestrove pa se mi zdijo danes še bolj sladke kot zadnjič hihi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Poki, opasni učki Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 .jANIA, vitalno višinsko dekle .cosma, maš tut ti plave učke .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts