Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

sej, sej...so bejbe fletne, ampak učke pa na dečkih odpočijem :2src:  :2src:

Ja sej sej no :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Sej ni noben Maestra napadu; razn mogoče ker od unih........... x8Dx

Men sam ni jasn kako so beybam ušeč peedri, če od njih ne dobijo, tisga kar loh od nepedrov, pa tud če majo nevem kolk vibratorjev in raznih pripomočkov, verjetn enkrat tud paše TAPRAV; in tega pa od 'unih' bol težko

Ojej, Trudi, s cem si ti vse glave ne razbijas :eek: xrolleyesx x:Dx

si ne razbijam glave, samo zabavam se, men je vseeno kaj je kdo in me prav tako ne moti kakor koli je kdo usmerjen x;)x

Bravo Maestro, saj si v redu x;)x :palec:

Ko si to naredil(objavo) ne boš imel mira, mislim na naval xDDx x;)x

Tu postneš fotko, pa te dame hočejo kar "raztrgati" x:o)x x:Dx , povsem razumem Micka x:Dx .....glede pedrov ne bom komentiral, ker je tema že nekje odprta(homoseksualnost), mene še vedno zanimajo le dame....lp, B. x;)x :palec:

Buda....prva liga x:)x :palec:

A mene bi tud poravnal? :o|o: A si kiropraktik? :vragec: x:Dx Pa saj če jih je enih par mal fauš ni hudega, ne. x;)x Bi blo hujš, če neb nben bil, verjem. Tam pa mal ženske poste sledi, k se delajo, da niso fauš, k se kaka res dobra gor pojav, pa se na km vidi, da so x:px . No, jst ti nism fauš, si kul, vredi, da si fotko gor dal, zdej pa še kako lunatko dej gor....al dol al kak že. x:px Še eni moji simpatiji si všeč, bemu.....grrrrr :angry: :angry:

x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kaj dela zavist,uf uf,i like a loootttttt... :shsh:  xokx
Še eni moji simpatiji si všeč, bemu.....grrrrr  

predvsem to ja.. zavisti velik.... dobrih tipčkov mal.... sploh pa med lunatkami je grozno močna konkurenca.... same dobre... ampak saj... hehe hecno res, kako zdej en dobr tip fotko prpopa, pa takoj da je gay... hehe pa še frizerski salon... to je kt bi mislili da če ma nekdo hudičke zmer v ustih, pa je zloben po dušci....

sicer pa 1Budala... :) kako velike oči imaš.... najbrž zato da bolje vidiš lunin net ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Še eni moji simpatiji si všeč, bemu.....grrrrr  :angry:  :angry:

x;)x

Kaj sem pa takega rekla? Nič vulgarnega ali pretiranega, prosim. x!x

A ti si ta,k te je mick omenu,hvala.. ;)

What goes around....comes around! :)

Ja, a ne, men gre tud na zivce za brez veze skoz hodit v fotke. xrolleyesx

Pa se fotke dol dajat - jih das gor, al pa ne.

... potem so pa nasi komentarji tam v prazno, v brez veze..

Ti pa mislis ob obetavnem naslovu, da bos fotke gledal. xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, ojoj, se dobr da sem sla pogledat, ce je mick slucajn fotko prpopal, ko sem videla, da je njegov komentar zadnji. ;) :P

Janja, pih, kaksna suhicka, nogce, ja! :2src: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.Maestro, maš prav škorpijonski vid :eek: ,tistih temnih oči, k te marbit prepričajo..(Aira x:Dx

.

waw- kakšna modrina- fascinantno x:Dx

maestrove pa se mi zdijo danes še bolj sladke kot zadnjič

hihi...

Poki, opasni učki x;)x :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...