Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zakaj pa bi se? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ja meni zudi! zato, ker je "sončna"! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Razburja glih ne, Aakhut, smo pa nekoliko opomnili, povprasali, ce starsi vejo in se strinjajo in tko...Je pa res lahko delikatno taksnole.... Po pravilih naj mlajsi od 13 let ne bi sodelovali oz. brez dovoljenja starsev.Mikica je postnila tudi fotko s svojimi starsi in sem jo povprasala tudi o tem, pa pravi, da vejo in pustijo.Kolikor opazim, je vse kul, nobenih namigovanj.Ce pa bi do cesa takega ev. prislo, pa javite, ce ne bo sama Mikica - kar moras prav tako storiti v primeru nezazelenih ali kakorkoli sumljivih, motecih ipd. OS-ev. x!x To sem ze omenila, ampak je ze prav... je fajn vsake toliko opomniti malo... Mikica - ja, saj zato. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Men pa ta sreča nič ni všeč..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kulska Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kulska kakec kulska.. sem pa komaj zbrala dovolj jajc da sem se celo tooliko razkrila ... kaj šele nude (ne pride v poštev) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Jaz- cool! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Men pa ta sreča nič ni všeč..... hehe hja kaak nesreča ehhe ja mapak vidi se dost več kot je aira do zdej pokazala... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Na koliko pa jo ocenjuješ v m, lahko tudi v centih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Lepotica se mi zdi visoka pod 170 in lahka pod 60 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ah ja, jaz sem previsoka Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 lahka pod 60 LAHKA pod 60....chesa 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zihr je mislu ton Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zihr je mislu ton hmmm....vprashanjesol se v gramih mer 666 zlomkou....tralalamogoche je pa mel v mislih LETA tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 lahka pod 60 LAHKA pod 60....chesa 666 zlomkou...tralala Ti, ki si zlodej, bi pomislil, da $ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zelo lepa fotka Aira(slikana med cvetočim zelenjem) Si pa bolj miniaturna(sem si te predstavljala kot zelo visoko žensko-ne vem zakaj) thx miniaturna ja- moški mora pred mano na kolena ... ali pa jaz na stol- čeprav to je problematično (kdo bi vlekel vedno stol s sabo ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Glavn, da so lepotice pod 170 :xx!: Kateri butelj pa to pravi, najdražje fotografom so najdaljše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zelo lepa fotka Aira(slikana med cvetočim zelenjem) Si pa bolj miniaturna(sem si te predstavljala kot zelo visoko žensko-ne vem zakaj) thx miniaturna ja- moški mora pred mano na kolena ... ali pa jaz na stol- čeprav to je problematično (kdo bi vlekel vedno stol s sabo ) kuuullllkje mash pa ti noge...k je dec na kolenih 666 zlomkou....tralalaMLJASK....MLJASK....MLJASK.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zelo lepa fotka Aira(slikana med cvetočim zelenjem) Si pa bolj miniaturna(sem si te predstavljala kot zelo visoko žensko-ne vem zakaj) thx miniaturna ja- moški mora pred mano na kolena ... ali pa jaz na stol- čeprav to je problematično (kdo bi vlekel vedno stol s sabo ) Velike so za delat, majhne pa za crkljat. http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kje mash pa ti noge...k je dec na kolenih tako da je zadnjično območje jeziku na razpolago .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 hm...visoko babo lahko stoje poseksass... male ne morš. (razen če si sam liliputanar)majhna ga lahk stoje potegne... (če si visok) na konc itaq lezhipa je useen, al je velka al pa mejhna...takrat je dolga al pa kratka 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Lepotica se mi zdi visoka pod 170 in lahka pod 60 To mislim za Airo, da ne bo katera mimo teh dimenzij užaljena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Lepotica To mislim za Airo,oh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 hoh, kr uredu, kt miki miška, k sam čaka in čaka svoje prekrasno počutje .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts