Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Ja pozdravljeni Lunuinovci!Spet po dolgem času sem se odločil vas malce pozdravit. Članov je že toliko, da bi porabil kak dan ali dva, da bi skozi prisel, tem pa pravtako. Zelo pohvalno. Nisem še pregledal vseh zanimivih tem, da bi lahko na kakšno odgovoril sem se pa odločil, da moj comeback otvorim s kakšno fotko. Vidim, da ste postali kar korajžni zato bom tud jaz kako pripel. Tudi družabnih srečanj je za vami kr nekaj, kot vidim, in prav žal mi je, da sem "prešprical" nekaj mesecev (mislim, da celo let). Ja, nic ne, zadaj bom poskušal biti bolj dosleden x:)x . Sploh pa zdaj, ko vidim, da je tukaj polno luštnih punc . x:px

Nekaj me zaj...., javlja mi napako, ko hočem poslati komentar s sliko. Help

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Prevelika je Mipo, lahko je velika 51,2 KB.

Sicer pa dobrodošel, nazaj praviš, no midva sva se sicer do sedaj zgrešila, ker sem se prijavila glih ko si ti šprical x;)x x:)x x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

THX JanjaK. Ukor pred izključitvijo mi ne gine. x:)x

Zdaj sem file zmanjšal že na 28kb ( se itak skoraj nič ne vidi), sam še vedno pravi, da je prevelik. Jaz sem ti pravi računalniški meister :o|o:

It's better be dead and cool than alive and uncool

aakhut, spremlji mal trende  x:Dx

Ja, tale Maestro je dec, ni kej! :palec:

Pa tudi bolj prijazno gleda kot ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:fiju:

A tole domišljija Selene? x:Dx

Mipo :2src: ....saj ni trba nič več narisat a ne?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Super Mipo :palec:

Jaz sem jo preimenoval pa malo skrčil, pa sedaj na 19KB, sedaj pa lahko tele najine čvekarije o tvoji fotki zbriševa(mislim na poste), tega s fotko pa normalno pusti, lep pozdrav, Borism x;)x

Saj ni problema Mipo ali kdo, če koga kaj zeza naj si mi oglasi na OS, pa mu pošljem @, on meni fotko, jaz pa nazaj tudi prirejeno fotko, lp, B. x;)x :palec:

O, Mipo, hehe, long time no see, Rak, kajne? Sanje pa to, se te spomnim, dbest ko si dal fotkico!! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Rak/škorpion/škorpion

aja pa res... x:Ix (nisem videla, se pa tocno spomnim tvoje prve teme, mislim da je bila celo 1. objava to tvoja). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Triple, kako da kažem... da bi bil ja žena... nema ti spasa :palec: x:Dx x:Dx x:Dx !

A si igral v "Drzni in lepi"? :palec: x:Dx x:Dx

(just joking... ti bo pa itak ego narastel, ko pride ženski del kometarjev :palec: x8Dx )

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...