Milf 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ja pozdravljeni Lunuinovci!Spet po dolgem času sem se odločil vas malce pozdravit. Članov je že toliko, da bi porabil kak dan ali dva, da bi skozi prisel, tem pa pravtako. Zelo pohvalno. Nisem še pregledal vseh zanimivih tem, da bi lahko na kakšno odgovoril sem se pa odločil, da moj comeback otvorim s kakšno fotko. Vidim, da ste postali kar korajžni zato bom tud jaz kako pripel. Tudi družabnih srečanj je za vami kr nekaj, kot vidim, in prav žal mi je, da sem "prešprical" nekaj mesecev (mislim, da celo let). Ja, nic ne, zadaj bom poskušal biti bolj dosleden . Sploh pa zdaj, ko vidim, da je tukaj polno luštnih punc . Nekaj me zaj...., javlja mi napako, ko hočem poslati komentar s sliko. Help It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 aja, slika je tezka nekje 160kb, tako, da to, po moje, ne bi smelo nagajat It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Prevelika je Mipo, lahko je velika 51,2 KB. Sicer pa dobrodošel, nazaj praviš, no midva sva se sicer do sedaj zgrešila, ker sem se prijavila glih ko si ti šprical . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 THX JanjaK. Ukor pred izključitvijo mi ne gine. Zdaj sem file zmanjšal že na 28kb ( se itak skoraj nič ne vidi), sam še vedno pravi, da je prevelik. Jaz sem ti pravi računalniški meister :o|o: It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ce pa zdaj ne gre, pa res ne vem, porabil sem 2 uri za to. No, sej neboste nic zamudili It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ce pa zdaj ne gre, pa res ne vem, porabil sem 2 uri za to. No, sej neboste nic zamudili It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 vidi se tolko, kot da je sploh nebi poslal. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 aakhut, spremlji mal trende Ja, tale Maestro je dec, ni kej! Pa tudi bolj prijazno gleda kot ... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ej borisM, sem bolj pri talevih kar se tice racunalnika. Hvala ti. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Mipo, super, (končno še en normalen človek z normalno fotko!) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 A tole domišljija Selene? Mipo ....saj ni trba nič več narisat a ne? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Super Mipo Jaz sem jo preimenoval pa malo skrčil, pa sedaj na 19KB, sedaj pa lahko tele najine čvekarije o tvoji fotki zbriševa(mislim na poste), tega s fotko pa normalno pusti, lep pozdrav, Borism Saj ni problema Mipo ali kdo, če koga kaj zeza naj si mi oglasi na OS, pa mu pošljem @, on meni fotko, jaz pa nazaj tudi prirejeno fotko, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Cosma, kam pa bi prišli brez domišljije Selene živi skoraj samo še tam Contesa, mogoče je pa rakec tud tule prisoten,.... sem stručko za rake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ... sem stručko za rake A za loviti, ali za jesti FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 misli si kar si češ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 o mipo, pozdravljen! lepo, da se pokazes (ceprav zgleda, da sta vidva za neko drugo fotko pozirala tam gor... ) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 misli si kar si češ Saj si lahko, ker nisem rak FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Rak/škorpion/škorpion It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 kolk bom jaz utihnila tule Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 sej pa ni tolk grozno, ali pač? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2004 O, Mipo, hehe, long time no see, Rak, kajne? Sanje pa to, se te spomnim, dbest ko si dal fotkico!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hehehe,so rekle beybe naj dam še sem tale del mene! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2004 Rak/škorpion/škorpionaja pa res... (nisem videla, se pa tocno spomnim tvoje prve teme, mislim da je bila celo 1. objava to tvoja). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 O, Triple, kako da kažem... da bi bil ja žena... nema ti spasa !A si igral v "Drzni in lepi"? (just joking... ti bo pa itak ego narastel, ko pride ženski del kometarjev ) Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts