aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 aakhut - težka faca si kwa zej to "tezhka" faca reche se:LEPA FACA,SIMPATICHNA FACA,NAJLEPSHA FACA,DOL BI TE DALA FACA,ETC 666 zlomkou....tralala SMO MAL ZAHTEVNI? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 AIVAAAAAAAAAAAAAAAAAA NICE,VERY NICE...... What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 DOL BI TE DALA FACA, A si na razprodaji, al koko to bla samo ena od mozhnosti.... ti bi recimo lohk rekla:"JOOOOJJJJ...KUKO LEPA FACA ME NA RILC KUSHUJE" al pa neki tazga 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ha,ha......... CALL ME... What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 aiwa, opa, opa. Mislim, da bo treba kakšno srečanje čimprej organizirat. Meni pa bo moja glavo ftrgala za to. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 itak se lahk za začetek na torticah namenimo k mi tko radi tja hodmo... pa nam mal moških primankuje... se nekak izogibajo tortam... sej jz jih tud ne jem... sam se je pa fajn družit.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Aiwa,you broke my hart! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Težka faca pomeni vse, kar si že ti sam napisal - z dodatkom. Ta dodatek pa je: kok si simpatičen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Aiwa,you broke my hart! he, he It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 joj od vseh teh škorpjonov se mi bo čist zmešal.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Men se že-od škrpjonk! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 joj od vseh teh škorpjonov se mi bo čist zmešal.... Sam jest pa nism skorpio,za spremembo en Devičnik... What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 jaz sem sicer rak, toda podlaga je debelo škorpionska x!x It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 hm... vabljivo.... mislim da še z nobenim nisem bla.... bi blo treba probat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 itak se lahk za začetek na torticah namenimo k mi tko radi tja hodmo... pa nam mal moških primankuje... se nekak izogibajo tortam... sej jz jih tud ne jem... sam se je pa fajn družit.... oh.. jst bi pa zarad tortic pršla.. če bi.. ne zarad djedov.. pa če majo zelene al modre oči.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 hm... vabljivo.... mislim da še z nobenim nisem bla.... bi blo treba probat smrtonosno, ne priporočam. Sam sebe se še sebi nebi priporočil It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 a rak, podlaga škorpijon?- se strinjam smrtonosno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 znamo ja, sam, če pa je kaj narobe, pol pa boljše da... , a ne? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Pa tuki ste sami škorpioni,in škorpioni se tko radi pikate(zelo) ,sam k ste pa ogroženi in obkoljleni,pa ne prenesete poraza,se raje kr sami pol pičte... Vam povem,morte probat devičke k znajo zelo očarat=začarat tko,da njihovovo fasciniranje še kr neki časa ostane prisotno... Tud device se znajo hvalt...Sej res,dobra roba se sama hval.. What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ja, device so tud moja šibka točka, nikakor da se jih znebim, so kr nonstop nekje okol mene It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 nova izdaja .taprava izdaja Zdej se pa še potrud jopo dol dat .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 A morm kej rečt...hahahaha.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 evo še ena meglena It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts