Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

borism, poslal sem ti še tri slike, da mi jih porhtaš, pol pa bo mojih slik na forumu dovolj, bodo ja vsi dol pobegnili.
It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

Lepa srajčka! :palec:

ja, hvala ne. No, jaz pa moram reci, da imas tudi ti lepe stvari na sebi (po slikah sodeč), vendar so mi tiste slike, kjer si zreducirala perilo na minimum, najbolj všeč :mezik:

O, Pih Aiwa, sploh ne bi videla, ce ne bi opazila komentarjev! Kul! oci, ja, meni si pa v zivo se bolj vsec, ocala pa itak kul in ti pasejo! :palec:

(cak, bom dala se jaz eno z ocali gor, ce je se nisem)...

Aakhut - :palec: fotko gor, pa je, nikoli (vsaj s tem) ne komplicira. :vio: :palec:

Apolonija, hehe... x;)x x:Xx x8Dx :palec:

No, fino, dajmo se kaksne fotkice... x:px

* O, in vmes pa glih Mipo!! :palec: :palec:

Lepa fotka, priden Boris! x:)x

(Mipo =Rak x8Dx x;)x x:px)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, hvala ne. No, jaz pa moram reci, da imas tudi ti lepe stvari na sebi (po slikah sodeč), vendar so mi tiste slike, kjer si zreducirala perilo na minimum, najbolj všeč :mezik:

Hm,takih na srečo ni veliko! x:Dx

Če še jih še imaš kaj, nič čakat x:)x x;)x

mislim, da bi bili vsi veseli, zelo veseli :vragec: x;)x x:)x

evo še dve, zdaj pa me raztrgajte.... x:)x

misliš, zdaj se bomo pa me raztrgale zate x;)x

šala mala, lušten pob si x:Xx

triple je dobil že tok komplimentov, da brez veze, da še jaz rišem srčke in ostale smajlite. Lepe očke!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja tista slika je malce strejša, kaki dobri dve leti, ma menda sem imel pramene, ne vem točno.

A, da bi se raztrgale zame, ne ne, ni blo tako mišljeno, ker če bi to moja videla, bi me ona raztrgala, ampak dobesedno. x;)x

Hm,takih na srečo ni veliko! x:Dx

x:o)x a se hecas Contesa? x:px :vragec: x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mipo :onfire:

Fajn fotke :palec:

Ste pa padle na tiste oke prejle x:o)x x:Dx a je res tok fajn barva? :sori: Sej so lepe, samo tako za dol past pa men niso xnckrivx bi blo treba se ostalo vidt!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ko smo glih pri Chandri... sem sla nazaj po fotkah pogledat, ko je Contesa bila zadnjic jezna, da so vsi skinili fotke...

No, je vseeno se kar nekaj fotk in spet sem lahko vas obcudovala - vse, ki ste dali fotke gor in ki jih NISTE potem dali tudi dol, cenim se bolj.

Chandra ima najlepse lase. selenca, tamara s hcerkico, Contesa, kris, attu, sanci..., ... cosma s poroke..., aliana na motorcku, ki se nisem videla, kris na motorju..., astra, rach in meurseault... ... ... skratka, se kar nekaj fotkic je gor. x:)x x:Xx

Picasso

mipo, lepo mamo imas...zdaj pa se kaksno svojo fotko objavi  :eek:  x:Dx

Hecam se... :palec:

ja, je bila lepa pa mlada tud. Revica mi je umrla pred tremi tedni. x:(x :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...