borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ...a ne gre na večje FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 borism, sej veš, da sm bolj počasn It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Contesa pa diplomatsko in manekensko ocenjuje Mipo, saj, če ne bo šlo, lahko še vedno pošlješ, da urediva FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 borism, poslal sem ti še tri slike, da mi jih porhtaš, pol pa bo mojih slik na forumu dovolj, bodo ja vsi dol pobegnili. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ok, bom pogledal, priredil in ti vrnil nazaj Nikamor ne bodo pobegnili, če že, ne bodo upali komentirati Lep pozdrav,B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Lepa srajčka! ja, hvala ne. No, jaz pa moram reci, da imas tudi ti lepe stvari na sebi (po slikah sodeč), vendar so mi tiste slike, kjer si zreducirala perilo na minimum, najbolj všeč It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 borism, puno, puno ti hvala It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 O, Pih Aiwa, sploh ne bi videla, ce ne bi opazila komentarjev! Kul! oci, ja, meni si pa v zivo se bolj vsec, ocala pa itak kul in ti pasejo! (cak, bom dala se jaz eno z ocali gor, ce je se nisem)... Aakhut - fotko gor, pa je, nikoli (vsaj s tem) ne komplicira. Apolonija, hehe... No, fino, dajmo se kaksne fotkice... * O, in vmes pa glih Mipo!! Lepa fotka, priden Boris! (Mipo =Rak )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 O, Marsa, sem malo zrastel ...HVALA, saj še pridejo dve od Mipa, lep pozdrav, Aiwa...lepa fotka in oseba na njej FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 evo še dve, zdaj pa me raztrgajte.... It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 pa še ena s kolegi na , pikniku It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ja, hvala ne. No, jaz pa moram reci, da imas tudi ti lepe stvari na sebi (po slikah sodeč), vendar so mi tiste slike, kjer si zreducirala perilo na minimum, najbolj všeč Hm,takih na srečo ni veliko! Če še jih še imaš kaj, nič čakat mislim, da bi bili vsi veseli, zelo veseli It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 evo še dve, zdaj pa me raztrgajte.... misliš, zdaj se bomo pa me raztrgale zate šala mala, lušten pob si triple je dobil že tok komplimentov, da brez veze, da še jaz rišem srčke in ostale smajlite. Lepe očke! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 mipo, lepo mamo imas...zdaj pa se kaksno svojo fotko objavi Hecam se... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ja tista slika je malce strejša, kaki dobri dve leti, ma menda sem imel pramene, ne vem točno. A, da bi se raztrgale zame, ne ne, ni blo tako mišljeno, ker če bi to moja videla, bi me ona raztrgala, ampak dobesedno. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 ja, hvala ne. No, jaz pa moram reci, da imas tudi ti lepe stvari na sebi (po slikah sodeč), vendar so mi tiste slike, kjer si zreducirala perilo na minimum, najbolj všeč Hm,takih na srečo ni veliko! a se hecas Contesa? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 mipo Fajn fotke Ste pa padle na tiste oke prejle a je res tok fajn barva? Sej so lepe, samo tako za dol past pa men niso bi blo treba se ostalo vidt! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 same dobre fotke in osebe... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Mipo, kul fotke , tam ko si s kolegi na pikniku...heh, dva tvoja kolega poznam(unga čist levo, ko čepi, pa unga zravn ko stoji), smo iz istega kraja Aiwica, ti si pa itak ena zlo luštna pupa Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ups aja saj tist ko stojiš si ti , sem šele zdaj opazila, no pol pa tebe poznam Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Saj na koncu bomo ugotovili, da se vsi poznamo, čudno jaz pa Chandre ne poznam, pa sva skoraj soseda FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ja, chandrino fotko morm videt, pa boris tvojo, mogoče smo pa res sosedi? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ko smo glih pri Chandri... sem sla nazaj po fotkah pogledat, ko je Contesa bila zadnjic jezna, da so vsi skinili fotke...No, je vseeno se kar nekaj fotk in spet sem lahko vas obcudovala - vse, ki ste dali fotke gor in ki jih NISTE potem dali tudi dol, cenim se bolj. Chandra ima najlepse lase. selenca, tamara s hcerkico, Contesa, kris, attu, sanci..., ... cosma s poroke..., aliana na motorcku, ki se nisem videla, kris na motorju..., astra, rach in meurseault... ... ... skratka, se kar nekaj fotkic je gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 mipo, lepo mamo imas...zdaj pa se kaksno svojo fotko objavi Hecam se... ja, je bila lepa pa mlada tud. Revica mi je umrla pred tremi tedni. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts