borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Mogoče pa res Mipo, na videz se mi zdiš res poznan, moja fotka je nekje povsem na začetku te teme, če boš imel kdaj čas, zelo v redu si objavil fotke, trgajo se pa tudi , če bereš komentarjek, lep pozdrav, B. Mipo moje sožalje za tvojo mamo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Moje sozalje. Je bila pa sala...ce bi vedel, ne bi rekel, jasno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ni problema, nisem vzel za hudo It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Kaj? Ohh, sozalje, Mipo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ja ne rak s škorpijonom aja pa sožalje za mamo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Naglejte se, k ta bo šla pa kmal dol, k me bo ena pomendrala, ko jo bo vidla........... From X-FILES (novo leto 1999/2000) http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 janja mi je dbest tukaj, samo oprosti - to je pa grdo, trudi, bez njene vednosti! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ups trudi..pa te bo menda res... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 janja mi je dbest tukaj, samo oprosti - to je pa grdo, trudi, bez njene vednosti! :xx!:Ne brez njene vednosti pa ni, samo je rekla nej dam, če si upam in......si UPAM ; kako bova pa doma poračunala, boste pa verjetno zvedli http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Mipo, moje fotke so na strani 34 al tam nekje, mogoč celo 32 U, Janja kul fotka Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Trudi, ne se špilati, ker si lahko Janja drugače razlaga objavo, drugače pa lep pozdrav Trudi FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Janjak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Mipo, moje fotke so na strani 34 al tam nekje, mogoč celo 32 U, Janja kul fotka Ma ja, seveda te poznam, sej sva iz istega kraja doma, sam ti si malo mlajša. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 janja mi je dbest tukaj, samo oprosti - to je pa grdo, trudi, bez njene vednosti! :xx!:Ne brez njene vednosti pa ni, samo je rekla nej dam, če si upam in......si UPAM ; kako bova pa doma poračunala, boste pa verjetno zvedli OK - posteno - si se zmenil potem.si si pac upal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 evo še dve, zdaj pa me raztrgajte.... zakaj si to sploh želiš˝ MIpo mislim ,da sm te že nekje vidu, hmmm .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ma nekaj sm pač mogu napisat.Ja za Chandro že vem, kje in kako me pozna. Fotke morm videt. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Pejt nazaj po fotkah pogledat, lenuh! A Conteso si pa videl v rusevinah (jaz tudi, zato pa vem, da je cist na zacetku) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Pejt nazaj po fotkah pogledat, lenuh! A Conteso si pa videl v rusevinah (jaz tudi, zato pa vem, da je cist na zacetku) Ma sm bil in vse pogledal, sam ko mi pa pol nekdo reče, jaz te pa poznam od nekod, potem pa morm spet vse znova Potem pa do contese pridem pa ne morm dalje in človek se spet zamudi It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Če bi imeli še temo...Naše fotke grozne...recimo, bi jest zdajle bla primerna... Umazana trenerka, ker sem spet nekaj pacala,frizerja sem ta teden spustila, ker grem na morje,pa imam lase grozne in mastne od kuhanja, en grd mozolj se mi je naredil na nosu, takle velik, rdeč... :xx!: ...jah, pa kakšne šminke tut nimam na seb.... saj bi, pa ne morem v tole temo lepotcev dat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Astra, ti samo opali, vsi smo brez šminke It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Eh, si rajš reklamo z lepšimi fotkami delam ..konkurenca je huda... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Kok ste dobri! Jz pa se zmeri cakam, da mi posljejo fotke iz MB. Namrec, skenerja nimam, slikam se pa sama tudi ne. Tko da me vedno slikajo samo drugi na kaksnih srecanjih. :o|o: Triple, sem najprej podvomla, da si ti, ker mas ISTI look kot Robbie Williams. Moj bratec ima tudi tak look. No wonder da mu ni tezko najt deklice. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Triple, sem najprej podvomla, da si ti, ker mas ISTI look kot Robbie Williams.pa to sem jaz rekla dons, pa so me zignoriral vsi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 Eh, si rajš reklamo z lepšimi fotkami delam ..konkurenca je huda... Astra Kaj ga pa pol jaz srackam a ne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Če bi imeli še temo...Naše fotke grozne...recimo, bi jest zdajle bla primerna...tale bi bla tud zame zlo primerna zdele... bi triangel bejbe kurle vsaj tam (... ko sem vidla spet aiwo s tistimi špeglci ... mogoče bo dala Daša gor svojo fotko z njenimi (čist sveže, jih je dobila na zdr. pregledu za vozniškega)... ma ene podobne in men tko kul zgleda ... ne vem, zakaj je men to tko všeč ... tud Marsa mi je tko dobra s tistimi svojimi špeglci... ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts