Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Evo ene moje ocalarske... imam ene tri, mislim da te se ni. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

jezzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssss, Marsssssssaaaaaaaaaaaa :eek: :eek:

Fotkica je cool, sam očččallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa x:px x:px , ti pašejo, pa še dobra so; sej sem ti že omenu, ful šizim na dobra očala x:px :palec:

Triple, sem najprej podvomla, da si ti, ker mas ISTI look kot Robbie Williams. ;) Moj bratec ima tudi tak look. No wonder da mu ni tezko najt deklice. x:Dx

Hehehe, ribica Katja, mogoče sam oči, drgač pa nobene podobnosti. Če najdm kakšno bolj oddaljeno fotko jo mogoče prlimam,za kakšno urco! x;)x x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Naglejte se, k ta bo šla pa kmal dol, k me bo ena pomendrala, ko jo bo vidla...........

From X-FILES (novo leto 1999/2000) x:Ix

Janja stara kljuka,

pit se ga ne upaaa,

mi pa kot po navadi,

pijemo ga radiiii.

Ja sam ka mali pao s lipe

Ol thanx Trudi, zdaj sem se 15 minut matrala, da sem jo nasla - pravo - ker je prejsnja bila v sajzih blaznih. :D

Mitja je rekel, da sem tu taka cudna, ker je pac preblizu, pa je v bistvu 'popacena'... a meni pa je kar vsec. tu imam pa rjave oci. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Mipo, hvala. x:Ix x:Xx

*in da izkoristim - ej, sory, napisala totalen os, pa skenslalo zaradi prebukiranja mojega osa in moje lenobe, jasno,. :xx!: xrolleyesx :sori: :V: se oglasim, sam tolk da ves... ja, nakljucij ni, sam posebnega pomena pa ne rabimo dajat. *

Za nazaj potem to gledas, zdaj pa pustis pri miru.

:vio: :C: xsrcx :palec:

Picasso

Astra, zakaj še eden? :inocent:

Tlele jih je mal, k svoje fotke gor obdržijo? Eni jih dajo dol kr tko, drugi ne vem zakaj,tretji majo tak job, da jih sploh ne dajo gor(in jz sm tud tak) x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Marsa, men tut nisi tule preveč no

xokx

Ejjj, res, ker sicer se mi zdi, da ni nic resnicno. x:Xx

ne recem, da ni boljs dobit + komentov, a res sedejo taksni.

Si mislim - aha, torej se pove, je resnicno vse skupaj, obstaja tole in ne samo moja prazna fotka.

:palec:

Picasso

Mateja - naj thanx, jasno, to imam se rajsi, + kritix, sploh ce se kdaj rece tudi - tole mi je pa malo manj... x:Xx :vio: x;)x :palec:

Picasso

Meni si Marsa kot Marsa na tej slikci, se pa pridružujem mnenju, da si na drugih slikcah boljša. Vseeno si pupika in pol x:Xx čeprav ni **tanartaboljša** fotka.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma? Pih, a res al kaj?

Skregana. :V:

Cudno pa se mi zdi, da se takole pogovarjamo.... jasno, jaz sploh nisem spolno bitje - pridevniki kot so groba, taf, ali kaj jaz vem... skratka, mi je hecno, se dojemam zelo... hmmm, drugace. :D :P ;)

Picasso

Khmmm...pol pa vrni vse Barbike, če si skregana :vragec:

Ona druga očalarska tvoja, nekje na začetku si jo dala je taka za dol past x:px ...sorry no. A lahko človek oz. ženska gospodinja na tem forumu izrazi svoje mnenje? x;)x :fiju:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Veš kako kastrolo sem danes vidla...za 100 jurčkov. Ne vem kako naj prepričam gospoda, da moj šporget hrepeni po taki hi tech kastrolci ooooo čist sm :2src:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

O, Coccinelle, kok mi je kul tvoja prijazna energija. x:Xx

Tu glih pases v stos - si taka velika, a spravljiva in nezna, sramezljiva, a pogumna, ces, pa kaj pol. :palec: :palec:

Fajn. Pa zeleno te obdaja, to tudi opazim. x:)x :palec:

Picasso

Pikapoka v svojem naravnem okolju x:Xx . Meni tudi deluješ prijazno, nežno in toplo, luštno. Tudi v živo si mi bila taka fajna xsrcx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...