Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Evo me-za par minut, pol pa skinem dol! Aiwa,še posebej zate! Oh triple,ti moram priznat,da kr dobr zgledaš,fajn postava,si kr tipčk... Da me ne bo kdo narobe spet zastopu,sem še zmeri mahnen na žensko stran.. What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 še moške pohvale spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Contesa.. triple... Aiwa, sem glih šla zdaj nazaj gledat...iiii, kolk je zanimivih fotk v enki.. ...mojo zdajšnjo najdeš na strani 38, potem pa so še na 112, 113, 114...jaz in moji..ja, bo treba počas spet kakšno gor dat... Astrajz sploh ne najdem te teme spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pol smo vse zenske lezbijke, ker se itak skoz sam hvalimo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 FOTKE NAŠE Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 tnx spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Astra, dej ga ne seri no...si full luštna . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sem eno Amis pohvalo izsilila ,da sem tko rekoč svinjsko fajn .he he...saj tle si skor ne upam nč hvalit, ker bi zvenelo tu mač, pa čeprav res tako mislim...pol se vsi nek usajajo, da smo pocukrani... marsa mipo, triple je sicer res fajn za pogledat, sam tolk pa spet ne, da bi vse po tleh ležale ....dečki, ste kr ok (vključno s tabo ) you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 no pa sem končno vidla astro in borisa!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 na keri strani staaaaa??? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 amis, astra je na prejsnji strani nastela par strani... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 thx marsa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 O, Apolonija je v elementu danes. - Kul tamala! Seveda da sm u elementu, k sem pa 1000 fasala Tamala je ...tenx! Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 O, bravo, cestitke, si jih kar hitro nastepcala... Amis malenkost, sem ravno bila na broju, pa videla, da ja astra napisala tamle. A si sla ze pogledat? Aiwa in vsi, ki ne veste:V temah, ki grejo v nadaljevanja in to vidimo ze v naslovu (razen pri asociacijah in takih temah), kot npr. Dnevnik, Fotke, Sala dneva ipd., imate vedno na prvi strani novo odprte teme (pravzaprav v prvem postu) link na prejsnjo temo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Hm, že doug nobene link pohvale slišala :o|o: Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Vidis tako pa se clovek razvadi. Hvala janja. Malo pa sem tudi 'jezna' in se mi bedast zdi, ko imamo vse tko fajn organizirano, pregledno, povezano... da lohk to en sploh vprasa - kje so fotke. V temi fotke. :o|o: In to pomeni se nekaj drugega - ce se ocitno ne prebije niti do 1. strani tele teme, a mislis, da bo ono vso gledal, poleg tega pa so eni zbrisali svoje fotke in poste, pa je tako zdaj kaksna fotka na kaksni drugi strani kot je bilo kje navedeno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 marsa, pogledala ja...sam borisma pa nisem najdla...že tko u službi in drgač tolk visim tle, da še dobro, da me ne zalotijo ......zato si pa tud časa ne vzamem, da bi šla čist vsako stran pogledat, pa net mi včasih fulll počas dela...sem že vidla astrine fotke, sam sem mislila, da sem kakšno sfalila ...opasna bejba naša astra... ....ma kaj, ni besed...men so vse vaše fotke všeč x!x you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Vidis tako pa se clovek razvadi. Hvala janja. Hi hi hi, pa sem te u svinjski rilček, sem se mal hecala, dons sem take navihane volje, ene prou posebne, pa skoz ene pohvale izsiljujem . Mi je drgač vseen, jaz to z dobro voljo nardim, zdej k obvladam , si me enkrat prijazno napotila naučit se . Tole sem res za hec no mal izsilila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 amis, saj nisem mislila nikogar konkretnega v bistvu..... veckrat kdo takole, o, kje, pa to... tudi aiwa prejle pa tko...Pac janja je dala tik za tabo link, jaz pa sem pac mislila splosno, da je bolje povedati, da je itak na 1. strani to vedno, kot da se trudis z linkom.Ce pa ves zase oz. za kaksno fotko tocno na kateri strani je, pa jasno lohk napises, da onemu olajsas iskanje, ce hoce tocno nekoga videti. A kot pravim, je lahko na prejsnji strani, ker so vmes tudi katere izbrisane. Janja - prijazno napotila?Ja - nadrla sem te v bistvu, da zakaj se sama tega ne naucis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Nis me nadrla, no sam pogruntala ta prav prijem, da se spokam kej naučit . Se še prou spomnim, je blo glasovanje za Kavtičnika, pa sem ti rekla, če daš loh link na forum, pa si mi nekak rekla, naj ga probam dat sama...No in sem pogruntala. Je čist simpl, k enkrat pogruntaš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Evo me-za par minut, pol pa skinem dol! Aiwa,še posebej zate! Sej ocitno si dober tipcek....postava je Drugace so mi pa mal drgacni usec...tut znacajsko Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Hehehe,hvala vsem za komplimente! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sam da ti nau treba čelade zdej kupit, k boš tok zrastu.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Nč bat, sm že dost velik! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts