Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 LN Chat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sorry Marsa! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sej res...rajš še kako fotko got butn.... Oprosti Marsa Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 .. sory za motnjo, a pac.... v bistvu je to za chat... Ni pa nobene katastrofe, seveda, imamo velik takih solatk (tako sladkih kot tudi kislih in celo grenkih in pikantnih) tule gor, pa vedno prenesemo se kako viska. .. a vseen... Itak so pa se OS-i. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Na OS si pa 3X ne upa.. Ne, M. sej maš prou...ampak kr uide iz vajeti.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 U, sem nasla celo svoje fotke, barocna na 7. strani, iz potnega lista pa na 8. strani prejsnjih fotk.... Triple.....nice body.....no offence, samo moje mnenje, meni so taki s telesom in obrazom a la ti tko izumetniceni.....kot v Neckermannu.... Prevec lepi. Eh sej je tko bols, da se ne zgubljam v drugih tipckih kot v mojem dragem... Mi je pa zelo vsec, da si postnil svojo slikco, ne je zdej snet, lej kok obozevalk ze mas!!!!! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 sam ves kaj.... ... takle tipson pa gini? hm hm....A to derejo pacientke, jih moras s spohtlom dol praskat z vrat? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 heheheheh Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Hehehe,kadr je sila morm tud prenaročit h kolegici al pa kolegu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 špoh..špoh.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Kwa j zej to... gledam zadnje 4 strani, pa samo 1 (ena) fotka (Apolonija. luštna tamala... po mami ) :o|o: Dejmo kaj fotk (saj zato naj bi bila tale tema ) 3x... too good to be true Trudi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Hm, mi je všeč tale energija na sliki. cocinelle,a se ti znaš jezit?Ne vem tole mi je prišlo namisel ob miru, ki te obdaja... zdej pa sam bog ve, če sem se pravilno izrazila... Hehe Selene, sem res zlo potrpežljiva oseba... ampak ko imam enkrat zadosti, jo je bolje ucvreti kakih 10 km stran tko da... ja, znam popizdit Astra... ti si mi tudi tko kul Aiwa pa itaq cukrček ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Evo, ena iz zgodbe zadnjega četrtka.Slika je narejena bolj v arhivske namene, ne za paradiranje po LN.A ker so zadnje 4 strani bile brez fotk, no ...nisem se preveč ukvarjal, na katero skalo postaviti fotoaparat, samosprožilec pa je samo na 10sec. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 paradiranje ... ti si ful gorska riba, Piko. Meni je vsec ta belina, sneg in mir, tezko pa bi recimo zivela, dlje bivala v gorah, ker me utesnjujejo.Nisem tako tudi ne akvarijska riba, definitivno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Piko tle vsaj kakih medvrstic ni, takoj vse štekam Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Piko nekako pašeš v tele skale V akvariju bi pa tudi jaz bolj težko preživela ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Evo, ena iz zgodbe zadnjega četrtka.Slika je narejena bolj v arhivske namene, ne za paradiranje po LN.A ker so zadnje 4 strani bile brez fotk, no ...nisem se preveč ukvarjal, na katero skalo postaviti fotoaparat, samosprožilec pa je samo na 10sec. Piko, ko gledam tele tvoje planinske fotke, me kr slaba vest, kajti na zadnje sem bil na Triglavu v osmem razredu (16 let od tega), ali celo morda na Snežniku, sej ne vem, mislim, ad bom moral počasi spet kaj mignt. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Funny fotka iz Gardalanda... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Funny fotka iz Gardalanda...kolko izgleda je za vas bilo pa malce scary It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja, en malu nas je blo pa res...Evo še ena moja zmešana iz Gardalanda... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 O, wow, z ocali si se sla tole? Pa ti niso odletela? Pol je OK, ocitno. Kul, dolge roke imas. Tamle pa nekam velka stopala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 se spomnim najnih norčij z malo tam Apolonija pa mala na prejšnji strani, cukrček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 O, wow, z ocali si se sla tole? Pa ti niso odletela? Pol je OK, ocitno. Kul, dolge roke imas. Tamle pa nekam velka stopala. Matr, pa res zgleda kot da mam roke ko opice....sam fotka je taka...drgač mam čit človeške Ja, stopala pa niso moja...da spet ne bo pomote...da sem kak bigfut Očala so se obdržala, k sem si jih tok gor na nos zabila EEEE bilo je zelo zabavno.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sem pregledal malce vse objavljene fotke, zanimivo in luštno, ampak contesa, morje, predvsem pa ruševine si precej olepšala s svojo prisotnostjo. saj vem- namenjeno Contesi :o|o: ampak tako lepo napisano rak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts