Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Sej res...rajš še kako fotko got butn....

Oprosti Marsa :V:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

.. sory za motnjo, a pac.... v bistvu je to za chat...

Ni pa nobene katastrofe, seveda, imamo velik takih solatk (tako sladkih kot tudi kislih in celo grenkih in pikantnih) tule gor, pa vedno prenesemo se kako viska. x:)x xDDx .. a vseen...

Itak so pa se OS-i. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Na OS si pa 3X ne upa.. x;)x

Ne, M. sej maš prou...ampak kr uide iz vajeti.... x:px

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

U, sem nasla celo svoje fotke, barocna na 7. strani, iz potnega lista pa na 8. strani prejsnjih fotk.... x:Dx

Triple.....nice body.....no offence, samo moje mnenje, meni so taki s telesom in obrazom a la ti tko izumetniceni.....kot v Neckermannu.... x:Dx Prevec lepi. :eek: Eh sej je tko bols, da se ne zgubljam v drugih tipckih kot v mojem dragem... xsrcx x:Dx Mi je pa zelo vsec, da si postnil svojo slikco, ne je zdej snet, lej kok obozevalk ze mas!!!!! :wOOt: x;)x x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

sam ves kaj.... xscratchx... takle tipson pa gini? hm hm....

A to derejo pacientke, jih moras s spohtlom dol praskat z vrat? x:Dx x:o)x x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

heheheheh x:Dx :palec:

špoh..špoh.... x:Dx

Hm, mi je všeč tale energija na sliki. cocinelle,a se ti znaš  jezit?Ne vem tole mi je prišlo namisel ob miru, ki te obdaja... zdej pa sam bog ve, če sem se pravilno izrazila...

x:Xx

Hehe Selene, sem res zlo potrpežljiva oseba... ampak ko imam enkrat zadosti, jo je bolje ucvreti kakih 10 km stran :bomb: :bomb: :bomb: x:Dx

tko da... ja, znam popizdit :vragec:

Astra... ti si mi tudi tko kul :palec: xsrcx

Aiwa pa itaq cukrček x:Xx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Evo, ena iz zgodbe zadnjega četrtka.

Slika je narejena bolj v arhivske namene, ne za paradiranje po LN.

A ker so zadnje 4 strani bile brez fotk, no ...

nisem se preveč ukvarjal, na katero skalo postaviti fotoaparat, samosprožilec pa je samo na 10sec.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

paradiranje

x:o)x x:Dx

... ti si ful gorska riba, Piko. :vio: x:)x :palec:

Meni je vsec ta belina, sneg in mir, tezko pa bi recimo zivela, dlje bivala v gorah, ker me utesnjujejo.

Nisem tako tudi ne akvarijska riba, definitivno. x:)x

Picasso

Evo, ena iz zgodbe zadnjega četrtka.

Slika je narejena bolj v arhivske namene, ne za paradiranje po LN.

A ker so zadnje 4 strani bile brez fotk, no ...

nisem se preveč ukvarjal, na katero skalo postaviti fotoaparat, samosprožilec pa je samo na 10sec.

:palec: Piko, ko gledam tele tvoje planinske fotke, me kr slaba vest, kajti na zadnje sem bil na Triglavu v osmem razredu (16 let od tega), ali celo morda na Snežniku, sej ne vem, mislim, ad bom moral počasi spet kaj mignt. x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Funny fotka iz Gardalanda...

Ja, en malu nas je blo pa res...

Evo še ena moja zmešana iz Gardalanda...

O, wow, z ocali si se sla tole? :eek: Pa ti niso odletela? x:Dx x:o)x Pol je OK, ocitno. x8Dx :palec:

Kul, dolge roke imas. x^x x;)x

Tamle pa nekam velka stopala. x:o)x x:Dx

Picasso

O, wow, z ocali si se sla tole?  :eek:  Pa ti niso odletela?  x:Dx  x:o)x  Pol je OK, ocitno.  x8Dx  :palec:

Kul, dolge roke imas.  x^x  x;)x

Tamle pa nekam velka stopala.  x:o)x  x:Dx

Matr, pa res zgleda kot da mam roke ko opice....sam fotka je taka...drgač mam čit človeške x^x

Ja, stopala pa niso moja...da spet ne bo pomote...da sem kak bigfut x:Dx

Očala so se obdržala, k sem si jih tok gor na nos zabila x;)x

EEEE bilo je zelo zabavno....

Sem pregledal malce vse objavljene fotke, zanimivo in luštno, ampak contesa, morje, predvsem pa ruševine si precej olepšala s svojo prisotnostjo. x;)x

saj vem- namenjeno Contesi :o|o: ampak tako lepo napisano x:Dx rak xflirtx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...