Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Na OS si pa 3X ne upa.. x;)x

Kdo si ne upa? x:px x:Dx

Sam jih je preveč, pa ne morm sprot vse odgovort! :vragec: x8Dx

Ja, ja...

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

Jih mam ja in to dva! x:px  :vragec:  x:Dx

Aha...to je vedno dobr vedt!

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Tudi to je res!!! x:px

P.S.: Spet klepetava v fotkah...not good!!!!

Ohoho, niso sam cveketarije, clo par novih fotkic je! x8Dx x^x :palec:

O, Poki, kako sramezljivo, sam nogce in nic drugega - aja, se ena senca - kaj se gres, zakaj ne das fotke lepo gor pa cao!

Aakhut, usluzen... :palec: :palec: x;)x

In Volk!!!! x^x x8Dx Koncno! x!x Kul, Volk, fajn si, se mi nekam znan res zdis - seveda ce si to sploh ti (si imel ze par zajebantskih for tule, tako sem malo skepticna x;)x). :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Volkc... KONCNO!!!! :switz:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

šit x:Ix saj sem jih samo za trenutek pokazala... flash...takoj skrila pod majčko! mislim... nič ti ne uide. :vragec:

x:Xx Take stvari men nikol ne uidejo! x:px :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Wow, blazno lepa fotka, senca na boku, mega, si ti fotkal jasno? :8): x:Dx x:o)x

Zelo lepo. x8Dx :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne vem... tvoje oči so precej nezdružljive s takšnim načinom razmišljanja in tovrstnimi hiperpotrebnim nagnjenji. človek bi mislil da bo takšen tip bolj potešen....v tem smislu, in bo iskal izpolnitev v drugih stvareh.

xscratchx

Triple x, svaka čast, dobra sta. Oba :palec:

Kaj pa tvoje pacientke. Kaj če te kakšna prepozna?

Ah kaj, boš pa privatno prakso odprl, ker se bojo tko nagnetle... x:Dx x:Dx x:Dx

Aja, še enkrat te bom vprašala nekaj, na kar nisi odgovoril. Če se prav spomnim, si nas enkrat prepričeval da sta se odločila, da sta samo "prijatelja". Hehehehe pajade x:Dx x:Dx x:Dx

ne vem... tvoje oči so precej nezdružljive s takšnim načinom razmišljanja in tovrstnimi hiperpotrebnim nagnjenji. človek bi mislil da bo takšen tip bolj potešen....v tem smislu, in bo iskal izpolnitev v drugih stvareh.

xscratchx

Hehehe,skrbim da sem izpopolnen v vseh smereh,pr hrani se nagibam naprej, pri pjači nazaj, pr delu pa na stran stopm, da lahk še drugi zravn pridejo! :vragec: x:Dx

Pr sexu sm pa zmer tapru! x:px :vragec: x:Dx x:Xx

Hvala, Marsa, ja jz sm fotkov! x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...