ribica Katja 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Temne sorte? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 las,se reče .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sej sm. Ok, no, rjavolaska. Pa mal pobarvana na crno. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sexy,sexy! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Selene... Ribica Katja.... Triple...ti se pa mal umir s temi izrezki... koga pa mislis ocarat....sebe? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Tebe zihr ne! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Tebe zihr ne! mijav... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 O, fotkice, selene. lepckano. Kdo pa je tam v paru s tabo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Selenca kakšne slikice Ribica, lepi laski Na Majica, zdej si pa dobila Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 In Ribica! Kako zasanjano gledkas, si tako tipicna predstavnica obeh svojih znamenj najpomembnejsih, da to ni res!Pravi uzitek te je pogledati! Sem se zalotila, da se smejckam zraven, tak blag obrazek ceden in luskan, pa tako lepa sochna polt. Pa tudi tvoj tipcek se mi zdi kul tak posten, direkt gleda, ful velik zgleda, a v bistvu pa ti nisi prav zelo visoka, pa tako on se visji zgleda. zelo lusten par. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Uuuuu, kakšne očke sem videl malo višje! Sedaj mi je jasno, zakaj praviš, da običajno mižiš na slikah ... (For your eyes only!) Kakšen par, pa kaj še - ja ena Katjina ribja milina! (Vse ribe tega ne premorejo...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 Haha... bi rekla, ja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 evo ene moje 'pozerske' () in nekoliko bolj umetniske, ko je ravno tak stos... Sem vceraj na vsak nacin hotla uch pofotknit iz vseh moznih kotov in svetlob, pa je tale nastala, pa sem jo takole spedenckala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 skor bi lahko rekel da si tipček Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 O, a res, kul v bistvu... tak valiant (frizurca pa to). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Marsa,k sm mal preletu skoz fotke,da ti dam kr eno 10,si kr ženska za pogledat.. What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 A daj! Ful thanx, maestro, da si mene sploh opazil med vsemi lepoticami in lepotickami... (no sicer pa, hm, ni tezko, ko se mojih fotk ful valja tule.. ),Ampak jemljem kot dbest kompliment! ... ker ravno vceraj sem sama ugotavljala obratno... da pravzaprav nisem nic fajn in da imam vedno isto faco... jasno, svojo... ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 ja to ja, Marza, huhu .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Pa daaaa ne bo zamere,so druge tud kr fajn punce"ženske",sam o njih podrobno drugič... What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 hehe, saj po mojem ni zamere, po mojem je vzeto tako, kot je bilo misljeno, da sem tud jaz pravzaprav nekako se kar cist ok... Podrobno? Bu - MarZa (izg. marca, kar je kul, ker sem rojena marca )? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 evo ene moje 'pozerske' () in nekoliko bolj umetniske, ko je ravno tak stos... Sem vceraj na vsak nacin hotla uch pofotknit iz vseh moznih kotov in svetlob, pa je tale nastala, pa sem jo takole spedenckala. The best fotka Marsa, taka profi! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Marsa, sonček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 O! Thanx. (sem bila snemalka sicer tudi ze... imam celo oni tecaj filmski, za fotostrip pa sem prisla na 2. mesto - ko smo tam pac ocenjevali, interno, nic takega pomembnega, med nami tecajniki). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 ... ker ravno vceraj sem sama ugotavljala obratno... da pravzaprav nisem nic fajn in da imam vedno isto faco... jasno, svojo... ... Kok me pa ti narežiš s svojimi... Pa glih ti vedno drugače izpadeš, si ko kameleonka , ampak vedno simpatična. No še ena moja s potepanja po Italiji pred časom... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Oooo....sta luškana... Marsa...lepa kot vedno,izžarevaš nekaj kar marsikatera ne,zato so mi tvoje fotke všeč.(riba ane... ) Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts