triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 (sem bila snemalka sicer tudi ze... imam celo oni tecaj filmski, za fotostrip pa sem prisla na 2. mesto - ko smo tam pac ocenjevali, interno, nic takega pomembnega, med nami tecajniki).Eh kaj ni pomembn, valda, da je! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 Iii, Janja, glezenjcki! Pa cybercek cist shizi nate, skoz chekira, skoz je na broju. Jooj, saj mi je skoraj nerodno malo... sem dala kar tko gor malo, ko se rada igrajckam s fotkami, svoj ksiht pa lohk obdelujem kolkor hocem brez da bi me kdo tozaril, , pa tko...Za kaksne arhitekture in narave sem prelena, ce se ravno kaj pojavi, no uch pa kar imam res...Saj sva ze sama razvijala, ful dobrih CB sva imela, morda se kje so.... pa so nam potem pokradli tisto iz kkleti ali kako je ze bilo. Skratka, sploh nisem pricakovala tega, je pa fotka tudi meni vsec, ceprav imam dolg ksiht k pondelk gor, pa nos, pa cist tenkcana mini usta, ki imam sicer res majhna, a ne kot izpade potem na fotkah, frendica pravi kot pticek (se hecava, ker obe shiziva na pticke, s tem da se ona tudi spozna kaj, jaz pa nic, razen da locim vrano od kavke. )...Tihareka, pravi datum celo, za 'ono' pa... hmm, a bom tiho raje in Thanx res! , macona - zakaj, a sicer pa sem se ti zdela hladna in tko? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Na Majica, zdej si pa dobila Uf...pa res... ne morem....ne morem vec...srce me boli... smrk...uahhaaaahha .... pomoc ... prosim... kaksne srcne rane...uahaha... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Zanimivo, kako so lahko ocala tudi dober "modni dodatek" Ful pasejo apoloniji in marsi.....V Janjinega bobija sem pa itak zaljubljena Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Tistile Cyber tam zgor, kakšna pasja milina! Ali pa je to prašičja milina? Ti psi zares dobro (?lepo?) učinkujejo na ljudi!Ali - kakršen gospodar, tak pes. Samo, kdo je tuki gospodar? Hehe, po kosmatosti bi djal, da JanjaK gotovo ne! P.S. Pa da se objema z za glavo manjšim, mi tudi da misliti... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Cyberček je kar na oba navezan, bi težko rekla, da ima koga raje. Točno pa ve, kaj koga sfehta. Trudija npr. celega preliže za dobro jutro, zame ve, da tega ne prenesem, ve, da mu Trudi daje Frolice za nagrado, pa če jaz jem jabolka, ve, da jih bo deležen. Obvlada. Ja prikliče milino iz obeh verjetno . Hm, zakaj je pa Trudi manjši od mene? Ne vem, no, zaenkrat je do semle zrastel . Kaj pa vem, težko razložljivo, sem rekla prijateljici, ko sem ga spoznala, da se mi zdi zelo fajn fant, samo da če s kom, pol z njim ziher nikoli ne bom. Pa glih višinsko razliko sem imela v mislih... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hja, moje mnenje nepoznavalca psov je sledeče -po psu vidiš, če je v družini prijaznih ljudilahko je himaljski terier siten ali prijazenlahko je najprijazejše pasemske sorte zoprnjak (kokršpanjel na preimer)lahko je rotvajler prijazen kot kajsem srečal zadnjič enega simpatičnega pitbullalahko je pes zelo občutljiv, če se ga samo dotakneš, kak doberman npr. Treba je reči bobu bob-tail : moram enkrat že spoznati tega psa! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 ... ker ravno vceraj sem sama ugotavljala obratno... da pravzaprav nisem nic fajn in da imam vedno isto faco... jasno, svojo... ... Kok me pa ti narežiš s svojimi... Pa glih ti vedno drugače izpadeš, si ko kameleonka , ampak vedno simpatična. No še ena moja s potepanja po Italiji pred časom... Ali je Ciber drugačen, ali pa tvoja frizura Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 moram enkrat že spoznati tega psa! Skrajni čas Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 rjavolasa pujsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 To ni pujsa, to je oni, no Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 moj komentar je bil namenjen janjik, Bu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Buena Simpatičnost ti ni tujka http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 A sem videl spet kake fotke, ki spominjajo na Catherine Daneuve? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Oho, Budalica Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 .Jania Zvestega prjatlna maš ,finoooooooo .tuki sm zadovolen cute It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 .Jania Zvestega prjatlna maš ,finoooooooo .tuki sm zadovolen Luskana ful Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 .Jania Zvestega prjatlna maš ,finoooooooo .tuki sm zadovolen lepi lasje DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Buda FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Thank u guys, Majica, Cosma, Marsa, Piko. Jap, moj dragi je 190 cm visok, jaz pa ne dosezem 159 cm...... :o|o: Eh, who cares. 1Budala, ful lepa slikca! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 .Jania Zvestega prjatlna maš ,finoooooooo .tuki sm zadovolen Hoho,zlatolasa, dolgolaska! Matr, kaj mi ve beybe delate! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Buda priiiiima tole http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 O, kaksna zlatolasa lepotica, mega!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 ocenjeno v megabajtih Poko alativera http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 HEJ, ZDEJ PA SE ŠE TI POGUM, NE PA SAM HVALT DRUGE, NO .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts