č.v.e.k.a 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Bu... super Pa JanjaK s Cyberčkom ... ne veš, koga bi raje gledal ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 Lusten, da mamo tolk fotkic gor - svojih lepo, tocno teh, ki jih najbolj lohk objavljamo.Tolk enih obrazckov, energij, pa blazno ponosna sem, prav zares, kaksen kul in lusten folk mamo tu. En bl lusten k ta drug, madonca! Zlo fino. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Marsa Videla, da tvoje najnovejše sploh nisem komentirala (saj ne da bi bilo 'must' )... ampak mi je tale ognjena čupa ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 Joj, hvala za pozornost, Coccinelle (najbrz si mene mislila, a ne? , ce ne sem se pa pac ustulla ) Sploh se ne rabi nihce nic trudit, ceprav je res, da je lepo, ce se pojavi fotka in je komentar... a jaz recimo skoz gor dajem, pa je najbrz kdo ze sit skoz komentirat, pa , pa ... pa tko... kaj ces pa rect, itak... Gre sam za to, da imam rada fotke, pol pa mal prckam, no saj, podobno kt Buena, sam ona ima sreco, je ful pravilna in tko, z vsacga kota lepotica, pravilen obraz, nezne potezice... Blazno rada se s fotkami ukvarjam (ce bi imela vec cajta, bi se vec)... ko sem se (po totalnem impulzu) vpisala na aranzersko tedaj (po 3-letnem pavziranju od subicke), sem se tudi na fotografsko, sam mi niso niti odgovorili.Tko da sem dost s tem prckala.... te fotke pa... to je bolj uzitek, sprostitev..... Pol pa fliknem gor, ce 'experiment' uspe. pa se blazno spehast odnos sem imela ne samo do sebe, pac pa tudi do svojih fotk tedaj.... pa zdaj to... pedenam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 ...vsem x!x you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Marsa... tebe, ja (sm dopolnila zgoraj)Se pa vidi, pa ne samo pri fotkah, da imaš ful smisel špehast odnos x:Dx ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 pa se blazno spehast odnos sem imela ne samo do sebe,pac pa tudi do svojih fotk tedaj,pa zdaj to pedenam .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Buena, vau, kakšna čedna ženskica si funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Janja in Cyber molto simpatico , ok no...zelo luštno, ok prav zelo Buena, o la la very najs Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 zdaj sem šele videla Janjo in Cyberčka ... kolk je pa ta pes men simpatičen ... tolk je hecen, prav pozirat zna funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Janjak - itak. Cyber tudi. Luštna. Buena - so ti lasje ful zrastli. Malo si zastrla oči..tako - s tančico..Luštno Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 zdaj sem šele videla Janjo in Cyberčka ... kolk je pa ta pes men simpatičen ... tolk je hecen, prav pozirat zna Ja, sam res ,odkar ga imamo imamo na tone slik. No saj sva se prej tudi dosti, zdaj se pa ultra full slikamo. No odkar imamo digitalca pa še več. Pa je kar na vseh fotkah, ker je pri tistem od naju, ki ne fotografira, se pravi na slikci . No in potem mu prav rečeva " Poziraj!" pa se nekak umiri, pol pa dobi nagrado Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 ... najprej fotkas kot norc macke pa pse, pol pa tamale. Mi imamo 15 filmov crnobelih sam z mackami, pa ene tolk s tamalim, pa 5 albumov (praznih, ker bova enkrat s tamalim to uredila... :o|o: )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 nashe Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ful lustni (kljub parkljem ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 o madonca opij...kakšne lepe pupe you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 .Jania Zvestega prjatlna maš ,finoooooooo .tuki sm zadovolen Oooooo, zadovolen-a si multi simpatico. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Opij, bravo zanju in zate, zakaj ju ne pustiš več na splet , pozdravi ju, no pa tebe tudi, lp FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Evo, Marsa, kot sm oblubu, ena službena-to bom dal pa dol, ker pač nism sam gor! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ja živjo, Triple X, lepo te je videt Za pogled si pa kar predstavljam, kako zgleda, ti vragec Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Enkrat sem malo zarajdal semle. Prav zanimivo, kva vse se najde. Marsa, čeprav kot navadno tudi tukaj dobivaš same pohvale, ti je tale (rumena) slika na prejšnji strani naravnost strašljiva. (Kot ob štirih zjutraj v nekem kotu diska, ko zabliska glup reflektor, recimo. Pa kak maligan preveč v očesu opazovalca, pa bi bla slika točno taka... ) Pa tolk dobrih fotk maš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 ... Prav zanimivo, kva vse se najde. ...a ne, in ti si nasel mene. ..Marsa, čeprav kot navadno tudi tukaj dobivaš same pohvale...V bistvu jih ne, Bern, edino meni se tule upajo kaj reci - tle mi pa nis tolk usec, pa tko....Astra ze pravi tako ene parkrat...Itd...Torej meni se ne zdi taksne sile s hvaljenjem, mi je pa zanimivo, da si od vsega hvaljenja tule opazil tocno to, kjer mene kao hvalijo.Poleg tega pa - kaj cjo pa rect? aja, meni je rumena slikca ful huda, se dobro da te moti slikica in ne oseba. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Evo, Marsa, kot sm oblubu, ena službena-to bom dal pa dol, ker pač nism sam gor! Sedaj vem, zakaj trojni X! (vedno še z dvema...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hehehehe,Piko,skor si uganu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts