Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x^x x8Dx :palec:

Lusten, da mamo tolk fotkic gor - svojih lepo, tocno teh, ki jih najbolj lohk objavljamo.

Tolk enih obrazckov, energij, pa blazno ponosna sem, prav zares, kaksen kul in lusten folk mamo tu. x8Dx x^x :palec:

En bl lusten k ta drug, madonca! :eek: x8Dx x^x x:Xx

Zlo fino.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Joj, hvala za pozornost, Coccinelle :vio: x:Xx x:)x

(najbrz si mene mislila, a ne? x:Xx, ce ne sem se pa pac ustulla :D)

Sploh se ne rabi nihce nic trudit, ceprav je res, da je lepo, ce se pojavi fotka in je komentar... a jaz recimo skoz gor dajem, pa je najbrz kdo ze sit skoz komentirat, pa :palec:, pa x8Dx ... pa tko... kaj ces pa rect, itak...

Gre sam za to, da imam rada fotke, pol pa mal prckam, no saj, podobno kt Buena, sam ona ima sreco, je ful pravilna in tko, z vsacga kota lepotica, pravilen obraz, nezne potezice...

Blazno rada se s fotkami ukvarjam (ce bi imela vec cajta, bi se vec)... ko sem se (po totalnem impulzu) vpisala na aranzersko tedaj (po 3-letnem pavziranju od subicke), sem se tudi na fotografsko, sam mi niso niti odgovorili.

Tko da sem dost s tem prckala.... te fotke pa... to je bolj uzitek, sprostitev..... Pol pa fliknem gor, ce 'experiment' uspe. :D :P

pa se blazno spehast odnos sem imela ne samo do sebe, pac pa tudi do svojih fotk tedaj.... pa zdaj to... pedenam... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janja in Cyber molto simpatico x:)x , ok no...zelo luštno, ok prav zelo :2src:

Buena, o la la x:Xx very najs :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Janjak - itak. Cyber tudi. Luštna.

Buena - so ti lasje ful zrastli. x^x Malo si zastrla oči..tako - s tančico..Luštno x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

zdaj sem šele videla Janjo  x8Dx  :palec: in Cyberčka  :2src: ... kolk je pa ta pes men simpatičen  :party:  :fiju:  xsrcx ... tolk je hecen, prav pozirat zna  :palec:

Ja, sam res x:Dx ,odkar ga imamo imamo na tone slik. No saj sva se prej tudi dosti, zdaj se pa ultra full slikamo. No odkar imamo digitalca pa še več. Pa je kar na vseh fotkah, ker je pri tistem od naju, ki ne fotografira, se pravi na slikci x;)x x8Dx :palec: . No in potem mu prav rečeva " Poziraj!" pa se nekak umiri, pol pa dobi nagrado x8Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

... najprej fotkas kot norc macke pa pse, pol pa tamale. xDDx x:o)x x:Xx x;)x x:px

Mi imamo 15 filmov crnobelih sam z mackami, pa ene tolk s tamalim, pa 5 albumov (praznih, ker bova enkrat s tamalim to uredila... xrolleyesx :o|o: x:px)...

Picasso

Enkrat sem malo zarajdal semle. Prav zanimivo, kva vse se najde.

Marsa, čeprav kot navadno tudi tukaj dobivaš same pohvale, ti je tale (rumena) slika na prejšnji strani naravnost strašljiva.

(Kot ob štirih zjutraj v nekem kotu diska, ko zabliska glup reflektor, recimo. Pa kak maligan preveč v očesu opazovalca, pa bi bla slika točno taka... x:Dx )

Pa tolk dobrih fotk maš...

x:)x

... Prav zanimivo, kva vse se najde. ...

a ne, in ti si nasel mene. x:o)x

..Marsa, čeprav kot navadno tudi tukaj dobivaš same pohvale...

V bistvu jih ne, Bern, edino meni se tule upajo kaj reci - tle mi pa nis tolk usec, pa tko....

Astra ze pravi tako ene parkrat...

Itd...

Torej meni se ne zdi taksne sile s hvaljenjem, mi je pa zanimivo, da si od vsega hvaljenja tule opazil tocno to, kjer mene kao hvalijo.

Poleg tega pa - kaj cjo pa rect? x:o)x xDDx

aja, meni je rumena slikca ful huda, se dobro da te moti slikica in ne oseba. ;) :D :P

Picasso

Evo, Marsa, kot sm oblubu, ena službena-to bom dal pa dol, ker pač nism sam gor! x:Dx

Sedaj vem, zakaj trojni X! (vedno še z dvema...) x:Dx x:Dx :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...