Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Romantika je stiskat se v postelji, pa crklat se, pa ... bum, bum tresk pa tako jovo na novo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 hmmm, ... romantika je vse prevečkrat odvisna od debeline denarnice Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hmmm, ... romantika je vse prevečkrat odvisna od debeline denarnice Tip in lepa gospodična stopita v draguljarno. Tip začne izbirati dragulje in jih izbere za vrednost 50.000 eurov. Napiše ček za 50.000 eurov in ga izroči draguljarju. Draguljar si začne ogledovati ček..., malo nezaupljivo pogleda tipa, ki mu ni poznan..., pa spet ček... Pa pravi tip: "Se bojite, da ček nima kritja?"Draguljar malo v zadregi: "Ja seveda."Tip pa: "Glejte, tako se zmeniva: ker je petek in je banka že zaprta, vam pustim ček in dragulje. V ponedeljek, ko boste unovčili moj ček, pa pošljite dragulje na naslov te gospodične."Draguljar se strinja, tip in gospodična pa odideta. V ponedeljek draguljar ne more unovčiti čeka, ker seveda nima kritja. Pokliče tipa, in mu to pove. Tip pa pravi: "Ček lahko vržete v smeti. Gospodično sem že položil." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hmmm, romantika je vse prevečkrat odvisna od debeline denarnico zanimivo haha, to sm jest že davno spoznau, zato pa se ne vežbam v take sfere, če si jih ne murem prvošt si jih pole načrtno tut ne zaželim in je vse potem zdravo pošlihtan tut Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 mi je vdan kolega Švejk˝poslau tole Å e ena zgodba za katero si je vredno vzeni tekajtrenutkov. Sedel sem v razredu in strmel v dekle poleg mene. Bilaje moja najboljsa prijateljica. Gledal sem njene dolge lase in zamisljenobraz. Zelel sem si, da bi bila moja. Ampak ona me nikoli ni gledala na taknacin in tega sem se zavedal. Po predavanju se je obrnila k meni in meprosila za zapiske, ker je prejsnjic manjkala. Posodil sem jih. Rekla je "hvala"in me poljubila na lice. Hotel sem ji povedati, da nocem biti le prijatelj.Ampak sem se prevec bal in se zdaj ne vem zakaj. Nekaj mesecev kasneje. Telefon zvoni. Ko se oglasim jena drugi strani ona; v joku mi je razlagala kako ji je njen fant zlomil srce.Vprasala me je, ce bi prisel k njej, ker noce biti sama in tako sem prisel.Sedela sva na kavcu, jedla cips in gledala romanticne filme. Gledal semnjen zalostni obraz in kljub zalosti je bila tako lepa. Zelel sem si, da bi bilamoja. Ampak ona me nikoli ni gledala na tak nacin in tega sem se zavedal. Potemje rekla, da bi sla rada spat, poslovila sva se, pogledala me je v oci, mirekla "hvala" in me poljubila na lice. Hotel sem ji povedati, da jo imam rad, ampakme je bilo prevec strah in se zdaj ne vem zakaj. Naslednje leto smo imeli ples. Dan pred slavnostnimvecerom je prisla k meni in mi povedala, da je njen soplesalec zbolel. Tudi jaz nisem imelsoplesalke in zato sva se odlocila, da bova sla skupaj kot najboljsa prijatelja.Ko je bilo cudovitega in carobnega vecera konec, sva stala na njenem pragu. Gledal sem jo, ko se mi jenasmehnila in me pogledala s tistimi prelepimi ocmi. Zelel sem si, da bi bila moja,ampak ona name nikoli ni mislila tako, kot jaz nanjo in tega sem se zavedal.Potem mi je rekla "hvala, imela sem se cudovito lepo" in me poljubila na lice.Hotel sem ji povedati, hotel sem ji povedati, da nocem biti le njen prijatelj, hotel sem ji povedati, da jo ljubim, ampakprevec sem se bal in se zdaj en vem zakaj. Potem je minil dan, mesec in kar naenkrat je bil dan,ko smo diplomirali. Gledal sem, kako se je povzpela na oder, da bi prejelasvojo diplomo. Bila je tako zelo lepa. Zelel sem si, da bi bila moja, ampakzavedal sem se, da me ona nikoli ni opazila na tak nacin. Preden smo seodpravili domov je prisla k meni, jokala je in jaz sem jo objel. Potem je dvignilapogled in rekla "Ti si moj najboljsi prijatelj, hvala" in me poljubila na lice.Hotel sem ji povedati, da nocem biti le njen prijatelj, hotel sem, da ve, hotelsem ji povedati, da jo ljubim, ampak bilo me je prevec strah in se zdaj nevem zakaj. Sedim v cerkvi. Moja prijateljica se bo porocila.Porocila se bo sedaj. Gledal sem jo, kako stoji pred oltarjem, bila je lepsa kotkdajkoli prej. Gledal sem, kako je rekla "da" in pri srcu me je stisnilo. Zelelsem si, da bi bila moja, ampak ona ljubi njega in tega sem se zavedal. In vedelsem, da me nikoli ni gledala tako, kot gleda sedaj njega. Preden se jeodpeljala s svojim mozem, v svoje novo zivljenje, je prisla k meni, me objela,rekla "prisel si, hvala" in me poljubila na lice. Hotel semji povedati, hotel sem ji povedati kako cutim, hotel sem ji povedati, da nocembiti le prijatelj, ljubim jo, ampak prevec me je bilo strah in ne vem zakaj. Leta so minila in sedaj gledam v krsto dekleta, ki jebila nekoc moja najboljsa prijateljica. Ko so prebirali njen dnevnik, ki ga jepisala v svojih studentskih letih so prebrali tudi te besede: "Gledam ga in si zelim, da bi bil moj. Ampak on menikoli ne gleda na tak nacin, kot jaz njega in tega se zavedam. Hocem mupovedati, zelim da ve, da nocem biti le njegova prijateljica. Ampak prevec me jestrah in ne vem zakaj. Kako si zelim, da bi prisel in mi rekel, da me imarad." "Kako si zelim da bi ti..." sem si mislil in jokal. Povejte ljudem okrog seme, da jih imate radi, cepravne veste, kako bodo reagirali. Povejte, kaj resnicno cutite do njih, kerne bodo tu za vedno. Svet prekipeva od zivljenja! Toliko nacinov, toliko oblik, toliko bitij. Zakaj - ce ne za to, da bi se mi veselili zivljenja. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>hmmm, ... romantika je vse prevečkrat odvisna od debeline denarnice ... in debeline orodja Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Volk... ...a ti pa kar s krampom in lopato? Romantika je povsod, kjer je ljubezen..v gozdu, na morju, doma na kavču, v postelji, na vrhu gora (poleti-jasno), ali pa v garaži... Vseeno je kje, pomembno je, da sta dva in da je prisotna ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 ZAME je pa romantika recimo, živeti v kraju,ki ga ljubiš, ki te vsak dan napolnjuje z svežino in toplino jezera, poslušanje ptickov, ko hodim po poteh okoli jezera,pogled na jezero polno rack in rackov in med njimi labodov.....pa pesem iz daljave, nekje iz skritega koticka,risanje ob jezeru malih umetnikov velikega uma, ki prodajajo za svoj vsakdanji priboljsek....ko pa pade noc , je romantična LUNA v vsem svojem sijaju, ki me vodi ob jezeru in pogled na jezero in otok in grad ... vse polno lučk, to je preprosto romantično čarobno doživetje.....in zato sem SRECNA Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 sneg je, lej zunaj sneg je, bela snežinka , ki pada spominja me nate.....in na vse lepe dni ..noci Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 zgleda , da sem jaz edina romantična duša v tem vese(o) lju Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> zgleda , da sem jaz edina romantična duša v tem vese(o) lju Sedaj so predpriprave za praznike pa ljudje nimajo časa... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ZAME je pa romantika recimo, živeti v kraju,ki ga ljubiš, ki te vsak dan napolnjuje z svežino in toplino jezera, poslušanje ptickov, ko hodim po poteh okoli jezera,pogled na jezero polno rack in rackov in med njimi labodov.....pa pesem iz daljave, nekje iz skritega koticka,risanje ob jezeru malih umetnikov velikega uma, ki prodajajo za svoj vsakdanji priboljsek....ko pa pade noc , je romantična LUNA v vsem svojem sijaju, ki me vodi ob jezeru in pogled na jezero in otok in grad ... vse polno lučk, to je preprosto romantično čarobno doživetje.....in zato sem SRECNA ...nisi edini romantik. Ne živim v tem kraju, blizu pa. Pa pogosto čutim potrebo, da se odpravim tja in podoživljam podobne občutke. Včasih grem tudi 2x okrog jezera, ob različnih urah dneva, včasih sama s svojimi mislimi, včasih s prijatelji... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 romantika?sucks 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 A vas Roman tika? Mene vika zadnje čase :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A vas Roman tika? Mene vika zadnje čase :xx!: VIM(ick)..... kokr en praln prashek 666 zlomkou....grrrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Grrrrrr ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 HVALA NJEMU nisem edina juhuhuhu........ cmokkkkkkkkkkk vsem Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 hmmm....peljati se s skuterjem, objet, čutiti toplo telo...ob telesu...na pesceni obali, pod milim nebom, polnim zvezd, vonjati njegov parfum......in poslusati pesem valov..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Jaz grem pa v ponedeljek na zmenek...upam, da bo dišal. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 pomlad ni važen vonj parfema, važen je vonj PO NJEM- moškem tvojih sanj..... meni se je to res zgodilo, pod vročim afriškim sonckom.....pardon mesecem Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Če pa ni moj sanjski moški, mora pa vsaj po parfumu dišat... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 KDOR IŠČE .. TA NAJDE.... in našla bos sanjskega tudi ti... nekoč....nikol ni prepozno, če pa še parfum diši :wOOt:pol pa to zna bit božansko............. never give up Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Sej sem ga že našla....pa on ne ve, da more bit moj. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 iskrenost , je večkrat narobe razumljena, ampak sami sebi , vendar ne moremo lagati....kar je lepo, romantično.... je preprosto lepo, božansko....treba je sprejemat vse , kar ti lepega ponudi stvarstvo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 megla okol in okol jezera.....stvarna realnost ali romantika Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.