principesa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 zelo romantično...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 :xx!: Za tiste, ki še verjamejo(mo) v romantiko, obstaja kup priročnikov kako v deset, petnajst ali dvajset potezah iz Valetinovega narediti nepozaben dan ljubezni. Začne se recimo v kadi in s kopanjem v dvoje od dišečih svečah in kristalih soli, konča pa v postelji posuti s cvetnimi lističi. Nekje v sredini pride večerja, kjer romantiki predlagajo panirane žabe. Žabe se pusti 24 ur v marinadi iz belega vina, lovorjevega lista in rožmarina, vzame ven, povalja v moki in praži dokler ne porumenijo. Servira se tople z belim vinom. Pripis: po praženju se jih ne splača poljubiti. Četudi bi se kaka spremenila v princa, bi bil ali pijan ali pa zažgan. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 V kakem malem mestecu, nekje v Franciji med tem, ko pada dež...ona in jaz pod dežnikom za eno mizico s prižgano svečko... ! Sam bi moral bit čepa zaljubljen vanjo, da bi se v kaj takega spuščal ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je za vas romantično? Kakšna bi bila za vas roantična večerja? Napišite kaj vam pomeni romantika!!! zame je "romatično" vse kar se zgodi oz. dogaja spontano nisem ravno romantik, ker se mi zdi preveč osladno vse skupaj.. mi je pa všeč samo tisti ščepec romantike, ki da nekaj posebnega spletu okoliščin in dogajanj... romantična večerja, vsekakor bi jo mogla kuhat skupaj, potem pa "romantika" za štedilnikom(prepuščam domišljiji ) kaj mi romantika pomeni? hmmm, vsa odkrita spontana dejanja... (ampak tole pa sm zabluzil totalno ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Romantika je to, da se s dva razumeta v smislu dvojine... ko zadostuje pogled, ko je beseda odveč in uživata trenutek ali celo ero v sožitju... To je moja interpretacija... Je nam pa holivud dal tudi svojo... s temi lučkami, svečami itd.Ne potrebujem sončnega zahoda, če bi raje gledal "tebe"... šele danes videla tole, Nimbus, ko se srečava, me kr pocukaj za rokav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 mmmmm tole je pa nekaj zame..romantika namreč ... večerja...a to moram kak recept napisat? tiha muzika,pridušena svetloba-lučke,prijetno diši..... nič mize,kar na tleh,pa nič pribora .en velik rdeč prt...velik svečnik-gorijo svečke..sediva na tleh,brez zategnjene toalete,sam haljca-taka kratka....sem ravno izpod tuša... zraven kamin-ogenj prasketa in velika koža na tleh-ovčka nakodrana...dva kozarca na peceljčkih,buteljka belega suhega vina in......iskrice v učkah...pa...pustiš domišljiji prosto pot,naj dela......... hehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 xrosex Ah romantično je bilo danes račke hranit, gledat sončni zahod..vonjat pomladno cvetje , poslušat valovanje jezerca....pogledat v kake lepe očke sprejemat in oddajat nasmeške.... skratka romantika v duši in srcu... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 kwa me nis s seboj vzela mačka:)))))))))))**** Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa me nis s seboj vzela mačka:)))))))))))**** sem dovol j še zate pustila nič ne ušlo Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Nem nč jst tu o romantiki teoretiziral, sem jo rajš kar v praksi šu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nem nč jst tu o romantiki teoretiziral, sem jo rajš kar v praksi šu..... ja sej jest tut...he he .. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 .....pa ja, jst mam rad romantiko..........pa nežnost, pozornosti.........zapeljevanje, uživanje v drug drugem in drug ob drugem.......sam trenutn pa mam najrajš njen smeh, tist k se čuti, da prihaja iz srca.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> .....pa ja, jst mam rad romantiko..........pa nežnost, pozornosti.........zapeljevanje, uživanje v drug drugem in drug ob drugem.......sam trenutn pa mam najrajš njen smeh, tist k se čuti, da prihaja iz srca.... ja blagor njej k te ima.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 ....o, tak koment pa nism pričakoval od tebe. Hvala Najbolj srečn do sedaj sm bil v lajfu, k sva se s tedanjo žensko sicer tud ljubila ampak sicer pa ure in ure ležala v postelji skor brez besed, objeta........nikol nism bil srečnejši in mirnejši. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....o, tak koment pa nism pričakoval od tebe. Hvala Najbolj srečn do sedaj sm bil v lajfu, k sva se s tedanjo žensko sicer tud ljubila ampak sicer pa ure in ure ležala v postelji skor brez besed, objeta........nikol nism bil srečnejši in mirnejši. veš Tišina in Čutenje pove mnogo več, kaj več.... VSE , kot 1000 natipkanih strani o ljubezni... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 nehi nas tuki rajcat............ Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....o, tak koment pa nism pričakoval od tebe. Hvala Najbolj srečn do sedaj sm bil v lajfu, k sva se s tedanjo žensko sicer tud ljubila ampak sicer pa ure in ure ležala v postelji skor brez besed, objeta........nikol nism bil srečnejši in mirnejši. vidiš kaj se zgodi če zna ženska bit tiho.... ufja romantični trenutki ko te sonce zjutraj preseneti misliš si pa da je šele polnoč.... hjaja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vidiš kaj se zgodi če zna ženska bit tiho.... ufja ....faca Češplica...a ni rajcanje fajn? Principessa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 najboljša stvar...))))) aham Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>najboljša stvar...))))) aham držanje za rokco ob polni luni, valovanju morja,pritajeni glasbi iz oddaljenega kafeja tišini ljubezni ki preplavlja celo telo... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Je...š romantko Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je...š romantko aja ha , ha Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 J..eš in romatnika........ta blša stvar. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>J..eš in romatnika........ta blša stvar. Mick, najdeš pa vedno pravo, srednjo pot Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Men je bilo ful romantično, ko sem dobila v dar smrekovo vejico z mladimi poganjki... je rekel, osula se bo..in če boš želela, boš prišla po novo... rada imam originalne finte... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.