cosma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Sem prav prišla pogledat, kaj delaš astra, ti v temi romantika men je dober sirup iz vršičkov Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Podaril mi je vrtnico.Je rekel, da se bo vrnil, ko se bo posusila. Sele kasneje sem opazila, da je plasticna.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem prav prišla pogledat, kaj delaš astra, ti v temi romantika men je dober sirup iz vršičkov kako kaj delam? a smo me stare babe lahko vsaj romantične...nam kaj drugega tko več ne preostane jaz sem isto pomislila prvi trenutek... ..sem razmišljala, kje jo je dobil, da ni preveč kje ob cesti.... Si predstavljaš, da bi mu povedala, kaj sem pomislila... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Saj ni važno, kje jo je dobil, važno da jo je tako originalno predal naprej, tudi če je zraven nakladal, da se je kadilo od njega Romantika....matr, včasih te besede sploh ne prenesem in pomislim, da nisem romantična at all, vse ono gledanje zvezd in butanje valov in božanje vetra mene spravlja v blazotno nervozo, dobim kar pike, če kdo kaj takega omeni....grrrr ... Kroko večni optimist! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Cosmica, ...seveda je bilo važno, kje jo je dobil, da vem, če lahko iz vršičkov sirup nardim... Ma ne, saj pravim, nič ni nakladal, v bistvu sem se šele pozneje zavedela pomena vsega skupaj... Joj, ti tut tako misliš....men se tut kr obrača ob vseh tistih sončnih zahodih,valovih, tihih zalivčkih...ali pa kaminčkih, pa kožah pred njimi... :xx!: zato pa sem napisala tole, kaj je MEN romantično... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Eh, bejbe, ki te živite Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Milf, povedi no, a maš ti kako smreko v bližini, prideve z Astro osmukat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf, povedi no, a maš ti kako smreko v bližini, prideve z Astro osmukat Smrek pa orehov kolko hočeš, šnopc pa iz borovnic (orehi pa smerečice so bolj za zdravje), lahko, da kaj pomešamo, samo v končni fazi who cares Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ej, če bo tole vse res, pol res who cares ..... kdo bi pa takole čago odbil? Astra? seneupamsamapridt.press Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, če bo tole vse res, pol res who cares ..... kdo bi pa takole čago odbil? Astra?seneupamsamapridt.presspričakuješ odgovor, ki bi pravil, obe!!! Ne! Zagotovo še vajina mlajša al pa starejša sestra tud Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Kolikor vem ima Astra brata , jaz nimam nič proti, če pride... Jaz pa mlajšo in starejšo sestro, tako, da lahko izbiraš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolikor vem ima Astra brata , jaz nimam nič proti, če pride... Jaz pa mlajšo in starejšo sestro, tako, da lahko izbiraš Seveda obe, če pa bo sila pa še lahko Astrin brat pride na vrsto (tak odgovor si najbž pričakovala) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 eh...odgovor bi bil lahko skrit v veter .... saj bi bile obe prijazni do tebe Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Milf, ti kr čvekaj, jaz sem tako tvoja soseda... Vdvojesvanepremagljivi.press Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf, ti kr čvekaj, jaz sem tako tvoja soseda... Vdvojesvanepremagljivi.press AstraA res? ja super, zjutraj sem ponavadi doma, pa še dobro kavico ("kavico") kuham He he, zdaj pa se že nekaj španam Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ne pijem kave... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne pijem kave... AstraTorej, samo smetana Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Sem na dieti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 uuu,to bo zame....cigich ful romanticen zlo zlo....ko bi vsaj drugi men kdaj pripravljali tako romantiko kot jaz njim bi bilo se lepse....sicer pa si je sama dajem dovolj in ponosna sem na to.....ena od mojih romanticnosti,vsakdanjih....sveche,palchke disheche povsod...tudi v kopalnici in skozi v torbici....pripomochek pach....ki ga izvlecem kjerkoli...drugih mojih norih romantichnosti pa ne povem,ker so to moje male skrivnosti,jih imam zase in posebne so zato,ker so bile plod moje nore domisljije in nocem ,da bi kdo potem ukradel kot idejo....pol ne bo vec moja posebnost Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 romantika je po ti in .......dobiš.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, najdeš pa vedno pravo, srednjo pot kje pa piše da je srednja pot vedno najboljša...aaa? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje pa piše da je srednja pot vedno najboljša...aaa?No, najkrajša pa je ziher Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 oooooooo milfi Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> oooooooo milfiTi si še kr gor Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 evo mene cuker,kje si pa ti? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.