Skoči na vsebino

Romantika

Alya

Recommended Posts

• Komentarji 224
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja romantika. Kar se romantike tiče, sem jaz totalni hrust. Ne vem, se teh stvari ful ustrašm, ker se mi zdijo ponarejene. xrolleyesx

Tud kakšna romantična darila se mi zdijo eno brezvezno kopičenje krame.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

... ne razglabljam o tem....kaj je romantika in kaj so romantični trenutki...

... vem pa , da mi je lepo, prijetno... sprehajanje z ljubljeno osebo ob obali, ko se sonce izgublja v morju tam nekje v daljavi..... :2src: xsrcx

... vem pa da se počutim varno ,ko je ob meni oon in si pripovedujeva dogodke preteklih dni , mogoče let...tista radost....tisti občutki in ljubezen v zraku.... x:Ix :2src:

......hmmmmm, sedaj pa brž na delo, da me ne ujame raomantika.... x:Dx x:Dx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Pol je romantika najbolj pogojena s tem, kje se nahajaš (obala, ....) ? x?x

Kako pa veš, da je moment romantičen? Kakšni sindromi?  x:Dx

Včasih ni toliko pomembno, kje se nahajaš, ampak sam namen, ki pa ga definitivno lahko opaziš, če je le tak namen osebe, ki ti želi podariti romantičen trenutek. Hočem reči, da ni nujno, da te pelje v najdražjo restavracijo, s svečami na mizi in natakarjem na uslugo!

Lahko je le lep sprehod po grajskem drevoredu in opazovanje sončnega vzhoda nad mestom, na razgledni točki (ali zahajanje sonca)! Pač odvisno, kaj si lahko nekdo privošči in kaj je nekomu všeč. Večerni sprehod ob obali, lahen topel vetrič in valovanje morja, je lahko pravtako romantično,......in še in še, bi lahko našteval!

Kako veš, da je moment romantičen? Hja, jaz mislim, da ko boš s pravim tipčkom, mislim pravim zate, boš že vedela! Ko boš hrepenela, po njegovem dotiku in te bo prijel za roko in bosta tako hodila ob obali (ali kjerkoli pač), boš že vedela in čutila! x:)x x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

zame je bilo romantično, ko je prebral moje pismo, v katerem sem sanjala trenutek z njim in na naslednjem zmenku mi zastane dih, vse je potekalo po mojih sanjah, uf, če se spomnim kako sem v tistem pismu dala domišljiji prosto pot....

romantika, ko sem ležala v njegovem objemu in opazovala zvezde, strele, ko je veter mršal moje lase, v rokah imela kozarec dobrega vinčka, on pa se je nežno sprehajal po mojem hrbtu...

Selene bejž iz te tule ven

Romantika je to, da se s dva razumeta v smislu dvojine... ko zadostuje pogled, ko je beseda odveč in uživata trenutek ali celo ero v sožitju... To je moja interpretacija... Je nam pa holivud dal tudi svojo... s temi lučkami, svečami itd.

Ne potrebujem sončnega zahoda, če bi raje gledal "tebe"... :palec: x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

xflirtx :palec:

sama sem in nisem romantična. glede na to da sem tehtnica in čustvena in to in padam na estetiko in to... xDDx ugotavljam da sem veliko bolj čutna xDDx kot romantična. ne vem če je štekljivo tole...hočem rečt, da je zame v ospredju notranja romantika, v smislu čustva, občutenje, dotiki... full mi je romantično, če je nekaj ful direktno in vroče, v globini pa ful ljubeče. ne maram nekih svečk, pa rokic, pa zunanih afektov. to se me samo po sebi ne dotakne. :eek: ne vem sicer kako funkcionira venera v levu pri osebi ki je rak v asc. verjetno kar hecno. če sklepam po sebi xDDx

Sem šel računat x;)x ! Venera v Dvojčkih... asc pa v Raku (to sem vedel)! Torej... pri meni... enkrat tako, drugič tako :palec: x:Dx ...

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

uuu- venera v dvojčkih. hudo. x:Dx :inocent: sicer ne vem kaj pomeni, po mojem si kar ok, ampak okus za ženske ti je pa ubitačan x:Dx mislim da ne najdeš v eni tisto kar bi rad, zato jih imaš več hkrati. asc rek- bi jih imel več hkrati. x:Dx

blabla

mislim da ne najdeš v eni tisto kar bi rad, zato jih imaš več hkrati. asc rek- bi jih imel več hkrati. x:Dx

blabla

Kratko in jedrnato... Zadnje čase sem na "Poli" :palec: x:Dx x;)x

Fernando Pessoa

Kaj je za vas romantično? xsrcx

Kakšna bi bila za vas roantična večerja?  :2src:

Napišite kaj vam pomeni romantika!!! xsrcx

Romantinca vecerja? hmmm... x:Ix ....nisem prevec mahnjena na romantiko. Mogoce mi bi bilo se najboljse, ce bi mi tip kaj skuhal, pa malce rdecega vina, pa veliko sveck. To mi je romanticno. Pa kamin...klasika v glavnem x:o)x

Bolj mi je romanticno, ce je dogajanje doma....da gres cimprej v posteljo x:o)x x:Dx x:Ix

Tisto fensi, da da 20 jurjev za vecerjo, mi je neumno...sej je bilo dobro, ampak mi je bolje nekje na samem.

nazadnje sem najboljso romantiko dozivela z zadnjim fantom in to je bil piknik v naravi x:Ix

Kaj mi pomeni romantika? ja vsake tolk cajta ze pase...kako presenecenje, majhna pozornost, kak lep sprehod. ja, sprehodi po ljubljani pozimi so mi romanticni...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...