borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Tako daleč si in tuja.Tako vzvišena in lepa.Zato te ljubim.Ker nisi moja.Ker tujka si nekomu, ki te ljubi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 tole bi pa lahko bilo za temo Varanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 vzajemnost Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 tole bi pa lahko bilo za temo Varanje Če ste me pa okregali kaj sploh delam v temi "varanje" pa pišem vse tule sem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Bistvo je očem skrito.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .usmerjati ljubezni z voljo se ne da, kerusmerjati ljubezen nas bolje zna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 vzajemnost silikoni - POK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Lepa misel Lia , hja, kje pa imaš ti ikonco svojo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Tako daleč si in tuja.Tako vzvišena in lepa.Zato te ljubim.Ker nisi moja.Ker tujka si nekomu, ki te ljubi. :o Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .usmerjati ljubezni z voljo se ne da, kerusmerjati ljubezen nas bolje zna Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 .Pred neodvisno žensko bo bežal moški nedorasli,zato izbiraj le može, ki so zreli in odrasli Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Sem preveč otročji za kaj takega. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja romantika. Kar se romantike tiče, sem jaz totalni hrust. Ne vem, se teh stvari ful ustrašm, ker se mi zdijo ponarejene. Tud kakšna romantična darila se mi zdijo eno brezvezno kopičenje krame. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ... ne razglabljam o tem....kaj je romantika in kaj so romantični trenutki... ... vem pa , da mi je lepo, prijetno... sprehajanje z ljubljeno osebo ob obali, ko se sonce izgublja v morju tam nekje v daljavi..... ... vem pa da se počutim varno ,ko je ob meni oon in si pripovedujeva dogodke preteklih dni , mogoče let...tista radost....tisti občutki in ljubezen v zraku.... ......hmmmmm, sedaj pa brž na delo, da me ne ujame raomantika.... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pol je romantika najbolj pogojena s tem, kje se nahajaš (obala, ....) ? Kako pa veš, da je moment romantičen? Kakšni sindromi? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pol je romantika najbolj pogojena s tem, kje se nahajaš (obala, ....) ? Kako pa veš, da je moment romantičen? Kakšni sindromi? Včasih ni toliko pomembno, kje se nahajaš, ampak sam namen, ki pa ga definitivno lahko opaziš, če je le tak namen osebe, ki ti želi podariti romantičen trenutek. Hočem reči, da ni nujno, da te pelje v najdražjo restavracijo, s svečami na mizi in natakarjem na uslugo!Lahko je le lep sprehod po grajskem drevoredu in opazovanje sončnega vzhoda nad mestom, na razgledni točki (ali zahajanje sonca)! Pač odvisno, kaj si lahko nekdo privošči in kaj je nekomu všeč. Večerni sprehod ob obali, lahen topel vetrič in valovanje morja, je lahko pravtako romantično,......in še in še, bi lahko našteval!Kako veš, da je moment romantičen? Hja, jaz mislim, da ko boš s pravim tipčkom, mislim pravim zate, boš že vedela! Ko boš hrepenela, po njegovem dotiku in te bo prijel za roko in bosta tako hodila ob obali (ali kjerkoli pač), boš že vedela in čutila! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 zame je bilo romantično, ko je prebral moje pismo, v katerem sem sanjala trenutek z njim in na naslednjem zmenku mi zastane dih, vse je potekalo po mojih sanjah, uf, če se spomnim kako sem v tistem pismu dala domišljiji prosto pot.... romantika, ko sem ležala v njegovem objemu in opazovala zvezde, strele, ko je veter mršal moje lase, v rokah imela kozarec dobrega vinčka, on pa se je nežno sprehajal po mojem hrbtu...Selene bejž iz te tule ven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Romantika je to, da se s dva razumeta v smislu dvojine... ko zadostuje pogled, ko je beseda odveč in uživata trenutek ali celo ero v sožitju... To je moja interpretacija... Je nam pa holivud dal tudi svojo... s temi lučkami, svečami itd.Ne potrebujem sončnega zahoda, če bi raje gledal "tebe"... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 sama sem in nisem romantična. glede na to da sem tehtnica in čustvena in to in padam na estetiko in to... ugotavljam da sem veliko bolj čutna kot romantična. ne vem če je štekljivo tole...hočem rečt, da je zame v ospredju notranja romantika, v smislu čustva, občutenje, dotiki... full mi je romantično, če je nekaj ful direktno in vroče, v globini pa ful ljubeče. ne maram nekih svečk, pa rokic, pa zunanih afektov. to se me samo po sebi ne dotakne. ne vem sicer kako funkcionira venera v levu pri osebi ki je rak v asc. verjetno kar hecno. če sklepam po sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sem šel računat ! Venera v Dvojčkih... asc pa v Raku (to sem vedel)! Torej... pri meni... enkrat tako, drugič tako ... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 uuu- venera v dvojčkih. hudo. sicer ne vem kaj pomeni, po mojem si kar ok, ampak okus za ženske ti je pa ubitačan mislim da ne najdeš v eni tisto kar bi rad, zato jih imaš več hkrati. asc rek- bi jih imel več hkrati. blabla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 mislim da ne najdeš v eni tisto kar bi rad, zato jih imaš več hkrati. asc rek- bi jih imel več hkrati. blablaKratko in jedrnato... Zadnje čase sem na "Poli" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Romantika je kot dober roman. Dlje traja, lepše je. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 "prstan" POPAPA romantiko zato ne se zenit,sam rad se mejte Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Kaj je za vas romantično? Kakšna bi bila za vas roantična večerja? Napišite kaj vam pomeni romantika!!! Romantinca vecerja? hmmm... ....nisem prevec mahnjena na romantiko. Mogoce mi bi bilo se najboljse, ce bi mi tip kaj skuhal, pa malce rdecega vina, pa veliko sveck. To mi je romanticno. Pa kamin...klasika v glavnem Bolj mi je romanticno, ce je dogajanje doma....da gres cimprej v posteljo Tisto fensi, da da 20 jurjev za vecerjo, mi je neumno...sej je bilo dobro, ampak mi je bolje nekje na samem.nazadnje sem najboljso romantiko dozivela z zadnjim fantom in to je bil piknik v naravi Kaj mi pomeni romantika? ja vsake tolk cajta ze pase...kako presenecenje, majhna pozornost, kak lep sprehod. ja, sprehodi po ljubljani pozimi so mi romanticni... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.