Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 luna v dvojčkih in venera v škorpijonu...hm...čutenje, senzibilnost, iskrenost, globina, govorjenje in veliko smeha...sam ne vem, če je to romantika.......v bistvu nekaj, kar se me dotakne... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Romantika je kot dober roman. Dlje traja, lepše je. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 "prstan" POPAPA romantiko Naj romantika traja dlje kot vsakoletno branje "Bratovščine prstana" Res je - ne prevečkrat brat Prstana, da bo ostalo še kaj časa za romantiko! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Tud kakšna romantična darila se mi zdijo eno brezvezno kopičenje krame. .Moraš prav gledat in čutit ( če si v obdobju hladnega sprejemanja, potem te je treba zihr razumemt )...sj pa ,če se skoz čas pomen razblini, potem lahko to podariš dalje, sm pa mnenja, da lahko vse to pustiš kr v cerkvi ,kar tam nekje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja vsake tolk cajta ze pase...kako presenecenje, majhna pozornost, kak lep sprehod. ja, sprehodi po ljubljani pozimi so mi romanticni... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja vsake tolk cajta ze pase...kako presenecenje, majhna pozornost, kak lep sprehod. ja, sprehodi po ljubljani pozimi so mi romanticni... Ze drugic opazam, da si pod moj post napisal Hvala drgac Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 prstan popapa romantiko!!!!!!!!! tle se prec podpišem x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja, dobiš pa stalnost, sigurnost, navezanost x!x x!x x!x Kaj, a ti iščeš samo za čez noč ( ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja, dobiš pa stalnost, sigurnost, navezanost x!x x!x x!x Kaj, a ti iščeš samo za čez noč ( )ne, a za sigurnost ne rabm žene, vešče, temveč sofisticirano ljubico!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 prstan popapa romantiko!!!!!!!!! tle se prec podpišem x!x Kako pa ti to veš? A si že stestiral? ne nisem (boh ne dej), zato pa opazujem poročene in vidim, kako se "majo radi"!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Potem imaš zgleda smolo pri opazovanju! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ma ne, samo kot sem že povedu, so mi poročni obredi mimo.............. kičasti in preveč ljigavi............ sej veš, da jst mal nakladam, v resnic' ni bol romantičnega od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja,ja vem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sofisticirano ljubico... hahahaha... you're pulling my leg Si si pa zadal nalogo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Kaj pa veš Nimbus, mogoče jo je že našel! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Naj me :vragec:vzame, če res ne . Samo nekaj je... sofisticirana da raje kaj drugega, kot pa sigurnost... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ne-sigurnost! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 . sofisticirana da raje kaj drugega, kot pa sigurnost... satisfakcijo? 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja, satisfaction! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 klele na LNF-ju je bl satisFiction 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Eh... sam pa ne da mira, ko hočemo fusball gledat tko, da ne vem kam bi dal jaz tole satisfakcijo... x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 klele na LNF-ju je bl satisFiction 666 zlomkou....tralala Sam pa dela... v glavnem, da dela Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kaj pa če v resnici sem romantična? Kaj pa če se samo delam, da se me nič ne dotakne? Kaj pa če mam v resnici sam en kompleks, pa tlačim svoja čustva? :xx!: Kaj pa če mi kdo pove številko od kakšnega dobrega psihiatra? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.