bast 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 jst sem romantična sam dokler sem zaljubljena... sej divje kurim svečke, pa mam rada, da je miza lepo naštimana, rada gledam sončni zahod,...sam ne priznam, da je to romantika... že sama beseda je... osladna. roman(tik)... mam že rajs zgodbe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Romantika, za vsakega pomeni nekaj drugega; za nekoga so to svečke pa večerjica, za nekoga pa čist neki tretjega, tko da mislm, da je vsak lahko romantičen oz. v vsakem se lahko uzbudi romantika, samo za vsakega neki druzga.......verjetno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 js pa glih za u to temo....Saj temi ja nič ne manjka... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jst pa romantika sva skregani... vsaj, če je romantična večerja ob svečah, pa vrtnice, pa ne vem kakšni ljubezenski stihi...pa podobna navlaka Ali pa samo še nisem srečala "tapravega"... sam on zihr ne bo tak ...no pa me ena razume Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pepelka 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jaz si pa pod romantiko predstavljam, da sem z nekom v resni zvezi, in karkoli počneva se vsake toliko poljubiva, objameva in spet počneva kar počneva, jaz npr. pomivam posodo on je na računalniki ali pa obratno Non stop Tiho, nežno in ljubeče, mi kar toplo postane pri srcu, mnjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Zame romatika niso rožice in večerja ob svečah. Zame je romantika tisti pogled, kjer so besede odveč. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Kako dolgo pa zdržiš brez besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 ZELO DOBRO vprašanje zadržati dih, pridih in izdih ljubezen in rdeč nos se ne moreta skritiHolcroft Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 ljubezen in rdeč nos se ne moreta skritiHolcroftOboje preveč vn seka! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 .Kadar si želiš, kar se ne zgodi, si zaželi tisto, kar se zgodiArab,al pa tist, kar se dogaja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 .Romantika, je zame Remi .Če nezvestega ljubimca ona zapusti,to v njegovem moškem Egu zapusti sledi.Često bi se rad ponovno k njej vrnil le zato,da zdaj bi on imel priložnost, zapustiti njo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 .Romantika, je zame Remi .Če nezvestega ljubimca ona zapusti,to v njegovem moškem Egu zapusti sledi.Često bi se rad ponovno k njej vrnil le zato,da zdaj bi on imel priložnost, zapustiti njoHehehehehehe, Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 .če bi kača slišala in črv videl, jima ne bi ušla niti človek niti žival Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 .če bi kača slišala in črv videl, jima ne bi ušla niti človek niti žival Biologija ti pa ravno ne leži, kaj? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 modri Natrix, je pisalo nekje, pa mi je šlo v oči, pa tko dalje in spada gor zravn Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Jaz iščem romantiko v vsakodnevnih stvareh,opravilih in tudi ljudeh.To so tiste male pozornosti,ki povejo več kot sto besed.Že ena sama kretnja ti da vedeti, koliko pomenis nekomu. Seveda pa je fajn slišati kdaj kako lepo,prijazno,ljubeznivo besedo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 O, poglej JO pika-poko, čist meni podobna, ampak sedaj ko je dež nisem na travniku, dobrodošla med nami Coccinella, menda nisi ti hčerka od naše Coccinelle Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Bog je dal moškim možgane in penis, a ravno dovolj krvi za eno stvar naenkrat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Se ne strinjam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hoj!Ja,res sem nova,nisem pa potomka Coccinelle Pa lep pozdrav vsem skupaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hoj!Ja,res sem nova,nisem pa potomka Coccinelle Pa lep pozdrav vsem skupaj! Bo treba zmeri orng , če ne bo zmeda Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 jp...se strinjam...malo nepraktično...sicer pa dobrodošla coccinelA... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Hm...ja vem,da je nepraktično,sam nisem vedela,da že obstaja ena pikapoka.Sicer pa,itak imam jaz ikonco s pikapolonico,mislim,da je moja soimenjakinja nima.Tko da,upam,ne bo veliko težav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 romantika...igrat v dvoje igrco na računalniku, gledat filme od Žandarja iz St. Tropeza in se medsebojno čohljat na kavču... ja, to bomo delal čez vikend.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 he he ...slišat je fajn... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.