Skoči na vsebino

Vodenica

Amis

Recommended Posts

imeli smo debato na temo družinskih bolezni. ugotovila, da sta dva moja stara starša umrla za vodenico. kolikor razumem to bolezen, gre za zastajanje vode v telesu, ki je na nek način povezano z delovanjem srca (srčna vodenica, al nekaj takega)

a kdo kaj ve o tem...kaj to je...kako deluje...(da bom bolj razumela družinsko zgodovino) x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

ja, to kar drži...zanima me zakaj, ker men so nek razlagali, da u bistvu srce ne dela čist dovolj oz. je baje kri pod premajhnim pritiskom, kar naj bi povzročilo premajhno prekrvavljenost ledvic in s tem zastajanje vode v telesu...........sam še vedno ne zastopim, kaj je to in zakaj

kris hvala x:Xx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sstane

Celotna presnova v organizmu poteka tako, da v vodi raztopljene organske snovi (energija v hrani) in elektroliti, prehajajo iz prebavnega trakta skozi molekularna sita črevesne sluznice v kri, od tam v celice na izgorevanje in nazadnje po filtriranju v ledvicah v urin in izpust. Netopne snovi se izločijo iz prebavnega trakta direktno.

Torej, če je kakorkoli in kjerkoli moten pretok tega goriva, slane vode z vsebnostjo emulgiranih ali raztopljenih organskih snovi, kar bi najlažje primerjali z surovo nafto, skozi ta sita, ta tekočina začne v telesu zastajati.

Simptomi pa so različni, od zvišanja krvnega pritiska in debelosti v najblažjih oblikah, do vodenice in ledvične odpovedi in smrti v najtežjih.

Po mojem globokem prepričanju na osnovi lastnih izkušenj in študija literature, kar vse sem opisal v knjigi, je glavni vzrok teh težav nepravilna uporaba nepravilne soli na nepravilen način.

• 7 years later...

imeli smo debato na temo družinskih bolezni. ugotovila, da sta dva moja stara starša umrla za vodenico. kolikor razumem to bolezen, gre za zastajanje vode v telesu, ki je na nek način povezano z delovanjem srca (srčna vodenica, al nekaj takega)

a kdo kaj ve o tem...kaj to je...kako deluje...(da bom bolj razumela družinsko zgodovino) x:)x

Vodenika ni nič drugega, če že imate normalno srce, kot slabo delovanje ledvic, zaradi sečne kisline (uporabi Sodo bikrbono), a največji je vzrk: negativno sevanje v postelji! poizkusite z dodatkom nadvzmetnice spominske pene, ki je v dimenzijah: debelina 3 ali 4,5 cm x 190 x 90 cm in to bo nekoliko zmanjšalo sevanje, sigurneje pa bi bilo bolj natančno raziskati samo posteljo in prostor!

Konrad Ajster

Več: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/

kajster

• 4 weeks later...

Kako ozdraviti vodenico?

Vodenico pa tudi mnogo drugihbolezni medicinska znanost še ni v detajle razkrila in ne pozna pravega vzrokaza nastanek te bolezni, zato pa ne znajo to bolezen tudi ozdraviti!

Sam sem imel velike probleme z to boleznijo in zraven te še raka na prostati, zglobnorevmo po vsem telesu, kronično vnetje celotne glave, kamne v ledvicah in šenekaj ostalih pa sem se zato kot uspešen izumitelj popolnoma predal v raziskavoiskanja vzroka teh bolezni in po nekaj letih mi je tudi uspevalo, da se je bolezenskostanje pričelo zboljševati, ker sem odkril nekaj naravnih zakonov, na osnovikaterih lahko bolezen napreduje in obratno -na osnovi katerih vzrokov lahkočlovek ozdravi brez zdravil in medicine!

Vzrok in rešitev je v energijah ki nas vse bolj ali manj obdajajo, s tem koobstojijo škodljive energije/ sevanje in tudi neškodljive in tudi zdravilneenergije, katere lahko človek izkoristi če pozna naravne zakone teh energij!

Že zdavnaj so nekateri vrači in podobni nekaj vedeli o energijah, vendarpremalo da bi to lahko teoretično dokazali, no meni je to prvemu uspelo in toznanje lahko vsak koristi, če ima le nekaj navodil!

Kako ozdraviti:

Ker je tudi ta bolezen odvisna od energij okolice bolnika, je za ozdravitev tebolezni bistveno pomembna predvsem postelja, kjer bolnik največ časa preživi naenem mestu, zato je važno kakšne je oblike, kakšne ima postelja z vsemielementi dimenzije in na kašnem razmiku od sten je postavljena, medtem pa sozraven tega pomeni še električni in elektronski predmeti in inštalacije pa tudicelotna spalnica je lahko v negativni energiji zaradi drugih nepravilnihinštalacij ter pohištva!

Skratka v spalnici takšnegabolnika je večja prisotnost negativne energije, kot jo telo bolnika prenese!

Telo se mora dnevnonevtralizirati (očistiti škodljive energije) in v bodoče spati v bolj zdravemprostoru!

Za nevtraliziranje telesazelo pomaga tuširanje z vodo z nekoliko višjega in močnejšega škropilnika, šenajboljše so v tem sodobnih toplicah, ko imajo tako imenovane slapove, kjer sovelike količine vode ki padajo z višine na telo in tako s svojo absorpcijo delnoizvlečejo negativno energijo iz telesa in z večkratnim ponavljanjem v nekaj dneh ali tednih telo ozdravijo,vendar ne bo pomagalo, če bo bolnik spal v istem prostoru in postelji, a na žalost je danes skoraj nemogočekupiti neškodljivo posteljo, ko so ponavadi bolniške postelje nekoliko manj škodljive!

Kupiti pa se da tudinadvzmetnico iz spominske pene dimenzije: 3,5 x 90 x 190 cm, ki mnogo zboljšaenergijsko kvaliteto in udobnost spanja, a ostalo pa za enkrat industrija neizdeluje, razen je mnogo bolj zdravo ležišče na tako imenovanih »zofa«, brezstranic, na katero s položi še opisano nadvzmetnico in prekrije s jogi rjuho patudi vzglavnik ima velik vpliv pa je edinstven le Dormeo anatomski vzglavniktudi iz spominske pene!

Tako opremljeno ležišče lahkozboljša kvaliteto zdravega spanja za 80 %!

Potrebno je še ureditiprostor in razmike od sten, če ni šeelektronskih ioniziranih sevanj v sobi!

V tako zboljšanem prostoru inpostelji je možno da se v času treh tednov bolezensko stanje pričnezboljševati, ker telesne celice in telesni samoobrambni sistem, se lahko samozdravi le če nima prevelikih ovir od negativnih energij!

Osnovni pravilo za bolezen je:»kjer ni škodljivih energij, tudi bolezni ni«!

Konra Ajster

Več: http://sites.google.com/site/biotronikanoaveda/

kajster

• 9 months later...

Ali je g. Virant pozabil, da je bil prvi v tej vladi ki je kršil zakon?

Čudim se pa resnično Virantu, od kot njem na enkrat ta etični nagon, ko pa je bil prvi v tej vladi, ki je kršil zakon in ko so mu to javno dokazali, je takoj drugi dan izjavil, da se je zmotil in že vrnil ca. 200 € !!

No in sedaj pa je on kar naenkrat najbolj pošten pa hoče Janšo obtožiti za kriminal, če nima vseh računov za 30 let nazaj, da bi lahko dokazal svoje prihranke in kakšen je sedaj to kriminal in kdo pa sploh od nas vseh hrani desetletja vse račune ter dohodke ter odhodke, da bi lahko v vsakem trenutku dokazal od kot mu je preostanek denarja, ki ga je z leti prihranil?

Bodimo pošteni in se logično vprašajmo ali ni to politični konstrukt: Kučan /Virant/ Klemenčič, ki so ravno vsi Janševi sovražniki, vsi skupaj povezani in so uspeli skopati jamo Janši!? Vprašanje pa nastaja, kdo bo v jamo padel?

kajster

Kaj je prav za prav Vodenica?

Vodenica ni ravno bolezen, je pa obolelost ledvic, ki oteženo delujejo zaradi tako imenovanega sevanja, ki je največkrat naravnega izvora kot je Hartmanova mreža, ki je bolj aktivna v bližini rek potokov ali bar, od kjer se napaja vodnega sevanja, ki pa se izloča največ na sečiščih ali križih te ali pa tudi Curryjeve mreže, kar pa se potem vertikalno prenaša skozi ležišče do osebe, ki tu vso noč leži in je zato tudi odvisno na katerem delu ležišča v širini c. 40 cm področja, zavzema to škodljivo sevanje, kjer na tem mestu telesa, potem tudi nastajajo razna kronična vnetja!

So hiše ali stanovanja, ki so bolj aktivna s sevanjem, ali pa obratno, kar pa tudi najbolj vpliva na notranja sevanja!

Za rešitev problema je naj enostavnejše spremeniti stanovanje, če je to le možno, manj učinkovito pa je da se zaupate kvalitetnem radiestezistu, ki zna meriti z bajalico,ali biotenzorjem, da vam posteljo prestavi vsaj za 40 cm, vendar je tudi to zelo odvisno od celotne postelje in posteljnine, kar pa radiestezisti običajno ne obvladajo!

Zdravite se pa najenostavnejše s vsakodnevnem tuširanju, pred in po spanju, kar vam pomaga izvleči te negativne energije iz telesa, toda problem se pojavi zopet, če se uležete na isto ležišče, ker se vam bo telo zopet nabilo s to škodljivo energijo, katera vam uničuje vaše telesne/ ledvične celice in tudi sečna kislina, vam bo dodatno uničevala tudi druge dele telesa!

Svetujem vam, da se trdno odločite in naredite odločilen korak, sicer vam ne bo nič kaj dosti pomagalo!

Moj pozdrav!

Konrad Ajster - »Biotronika nova veda«

kajster

ja, to kar drži...zanima me zakaj, ker men so nek razlagali, da u bistvu srce ne dela čist dovolj oz. je baje kri pod premajhnim pritiskom, kar naj bi povzročilo premajhno prekrvavljenost ledvic in s tem zastajanje vode v telesu...........sam še vedno ne zastopim, kaj je to in zakaj

kris hvala x:Xx :palec:

Menim da to ne drži, ker nima nobene osnove, temveč je to le predvidevanje medicinskih strokovnjakov, ki pa se praktično ne obnese!

Tudi sam sem nekaj let imel vodo v nogah toliko, da se je prst ugreznil skoraj en cm!

Kaj sem naredil da sem pred desetletjem ozdravil?

Kot radiestezist sem opazil, da imam v področju hrbta Hartmanov križ,

Kot radiestezist sem opazil, da imam v področju hrbta Hartmanov križ, pa sem posteljo prestavil pa ni dosti pomagalo in potem sem posteljo preselil v dnevno sobo, in se je pričelo izboljševati, vendar še nisem bil zadovoljen pa sem izdelal posteljo in posteljno drugačnih valovnih dolžin in medtem sem pil dosti Donat vode in še dodajal Sodo bikarbono, s čemer sem si sečni kislini zvišal PH vrednost pa so se mi pričeli drobiti tudi ledvični kamni in v dobrega pol leta so mi noge lepo splahnile in od takrat nisem na splošno niti enkrat zbolel niti za gripo ali prehlad, zato sem fizično aktiven kot pred dvajsetimi leti in to so le dejstva in ne medicinsko mišljenje!

kajster

Ali je Slovenja že pod diktaturo para vlade »Skupine 26 oktober«?

Predstavniki Skupine 29. oktober so danes ob 12. uri vložili kazensko ovadbo zoper premierja.

Komentar:

No sedaj pa že lahko vsi javno vidimo in ugotovimo, da se pri nam uvaja prava diktatura naše para vlade izhajajoče iz ostanka nekdanje jugo komunistične diktature imenovane: »Skupine 29. oktober«, katerim ni do Slovenije in jim tudi dejansko ni nikoli ni bilo, saj jih je Janša že ob samo osvojitvi speljal na led in tega nikoli ne morejo pozabiti, so se ravno zato odločili prav sedaj, ko smo v težki gospodarski krizi in tudi veliki nezaposlenosti, da izkoristijo to slovensko težko krizo za rušenje države Slovenije z Janšo na čelu!

Vsekakor jim je treba priznati, da so izbrali pravi trenutek!

kajster

• 3 weeks later...

Kakšen novi politični sistem si naj izmislimo, ki bo boljši za vse?

9. februar 2013

Pot do etičnega sveta

Avtor: dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič

(Foto: Grega Žunič)

Prosim vas da si zapomnite za vselej:

Nobeden političen sistem kar jih človeštvo pozna, ni slab in vsak je lahko dober, če so vodilni dobri!

Tudi komunizem bi lahko bil dober, če bi ostal tak kakršnega je napisal avtor Marx, kjer je veljalo temeljno pravilo: "Kdor več družbi daje, več od družbe prejema"!

A naš Titov komunizem pa je imel izrek: "Vsi smo mi jednaki i imamo mi svi jednake željudce"( on pa se je kraljevsko ponašal in živel)!

To je bil glavni razlog, zakaj se ni Jugoslavija bolj razvijala, ker so bili enako plačani najslabši delavci kot tudi tisti najboljši, ki so s tem največ tudi družbi dajali!!

Kaj pa kapitalizem, ki se je na zahodu po vojni, lepo razvijal in dvigoval standard delovnega človeka, toda ko se je pred petindvajsetimi leti pojavil gospodarstveni filozof s svojo filozofijo, da mora vsako delo in razvoj biti usmerjen le v cilj dobička, se je pričelo v gospodarstvu tudi tako usmerjati, ko ni bilo nič več kaj bolj važnega kot dobiček, se je ta posameznikom na tak ali drugačen način tudi ustvarjal pa so pričela izčrpana in ne razvojno naravnana podjetja propadati, so lastniki vse prodali z zemljiščem v red, a denar naložili v tuje banke, in najeli nove kredite in pod ceno kupili zopet slaba podjetja jih dokončno izčrpali ter prodali, naložili zopet denar na tuje banke in ponovno tako kupovali - itd.

To se ni samo pri nas dogajalo, ker to je bila nova praksa gospodarstva in vsi gospodarstveniki so to zablodo tudi podpirali pa ne samo politiki in to je bil tudi začetek konca velike zahodne in evropske civilizacije!!

Konrad Ajster

kajster

Ali mlade generacije lahko razumejo starejšo generacijo ki je ustvarila praznih želodcev ta svet iz nič?

9. februar 2013

Pot do etičnega sveta

Avtor: dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič

Komentar:

Spoštovana avtorica Gabi Č., je vsekakor še mlada in ni doživela v svojem življenju nič težkega življenja, kot smo to mi in naša po vojna generacija v razbiti, porušeni in ne industrijski, temveč 75 % kmetijski državi, ko je vsa tedanja strokovna elita ali kot so jih označili »kapitalisti«, zbežala, če je uspela, a ostali so bili pobiti se ve, da brez vsakega sodnika, je takrat zato vsega primanjkovalo od obutve, oblačil, hrane, a za drugo ni bilo niti potrebe, smo morali biti vsi skromni, če smo hoteli preživeti, morali smo vsi tudi otroci delati od jutra do večera pa smo zato morali biti vsi »vegetarijanci«, ker mesa sploh ni bilo in bilo je vse na karte, ravno toliko, da smo preživeli, toda ko nam je še Tito zaprl mejo z vzhodom takratno Sovjetsko zvezo pa še tega ni bilo, zato so kmetje morali oddajati »Obvezno oddajo poljščin«, je zato nastal na kmetih kmečki upor pa so jih takratne oblasti takoj aretirale, zaprle in uvedle tako imenovano »prisilno delo« v gozdove in kopanje v kamnolomih!

Na to je država je ustanovila »Kmečke zadruge«, kjer pa so bili vodje komunisti

»Proletarjanci« brez vsake stroke, znanja in zato najmanj 12 let niso uspeli z poljščinami, ker pojma niso imeli, kaj se kdaj poseje in žanje pa so zato bili kmetom za posmeh!

Mladi smo se šolali brez knjig, zato smo vse morali pisati v »narek«, a naslednji dan pa je že bilo spraševanje, medtem pa malice takrat še niso poznali, a smrtni greh bi bilo pomisliti, da ti bo šola dala malico, zato ker si se tam uči in prejemal »batine« po prstih, ušesih, laseh itd.!

Kašne so pa bile šole? Takšne kot naše čevlje iz svinske kože, ko nam je mokrota vdirala v notranjost čevljev in smo bili ves dan v mokrem, a pod v razredu, pa je bil iz desk namazan s starem odpadnem strojnem črnem oljem in centralne kurjave takrat neke šole še niso imele, a stekla oken pa zalepljene, da nam ni pihalo v razred!

Takrat se je šlo le za preživetje in ne za neke pravice, ker pravice, kot so nas učili, so pripadale le če si jih prislužil s svojimi dobrem ponašanjem, delom in dolžnostmi, ker izrek je veljav: da se pravice ne podeljujejo že ob rojstvu, temveč si jih moraš prislužiti s svojem ponašanjem in delom!

Drugo pravilo je bilo: »Kdor ne dela naj ne je«! Zato smo delali tudi z veseljem, »da bomo zgradili novo domovino, da bo našim otrokom in zanamcem lepše kot je nam«!

In moram reči, da nam je to tudi uspelo še bolj kot smo si lahko takrat sploh zamislili, ko smo še živeli v pravem fizičnem okolju in svetu, medtem ko danes živimo v visoko razviti tehnološki družbi, ko fizičnega dela sploh ne obstoji več!!

Sedaj pa ko berem takšne kritike posameznikov, ki si polnih trebuhov najrazličnejše hrane, niti ne vedo, kaj si bi še izmislili, da jim še manjka, ko živijo v takšnem visokem standardu, katerega si mi takrat še mladi niti v sanjah ne bi mogli zamisliti!

No pa smo le uspeli to s svojem požrtvovalnem in udarniškem delom v času dolgih šestdeset let ustvariti življenjske pogoje za svoje potomce, da nas danes ni sram pred drugimi narodi, ki so tudi trdo delali ob slabi hrani, vendar težko je poslušati toliko nezadovoljstva nad državo, da jim je država kriva, ker jim država ne daje dovolj, kar je za mojo generacijo nezaslišano in vse na glavo postavljeno, saj ni država tista, ki naj hrani ljudi, temveč je obratno, ko moramo državljani sami skrbeti in delati za sebe in od tega še več dajati državi, da bo lahko država sploh funkcionirala, še posebej ker kot Slovenci, ki štejemo komaj za eno večjo mesto pa imamo tako veliko in komplicirano državo, kot prejšnja Jugoslavija, ki je imela več kot 10 x več državljanov in tudi naravnega bogastva, bi zato morali biti Slovenci, če smo si že želeli imeti svojo lastno državo, imeti tudi toliko manjšo in cenejšo državo, biti bolj skromni, več delati in ne da se napihujemo in primerjamo z razvitimi velikimi evropskimi državami!

Menim da se sedaj naši mladi potomci ponašajo kod razvajeni otroci vsega naveličani, a brez svojih odgovornosti in ko hočejo prejemati še več kot dajati, ne zavedajoč se svojih obveznosti!

Zato mi starejši, ki smo vsega hudega navajeni in znamo iz nič vse ustvarjati, nikakor ne moremo razumeti nove generacije, ki živijo v tako razviti dobi in standardu ko Slovenci v vsej svoji zgodovine stoletja, nikoli niso imeli – pa še niso zadovoljni!

kajster

Ali sploh vemo kdo je kriv da se Iran tako nevarno oborožuje?

Najbolj priljubljeno tega tedna

Glavne povezave novinarstva v tednu

Začel Katerina Giosma

Komentar:

Menim, da bi morala Amerika in vsi njeni podložniki ter hlapci, prej ali slej pričakovati, da ne morejo le Američani strahovati ves manj razviti svet, jim rušiti države, pobijati in jih mučiti na vse načine in da bo lahko prej ali slej prišel tudi čas, ko bo morala Amerika in zraven nje tudi vsi njeni hlapci odpreti s strahom svoje oči ter ugotoviti, da tudi nad njihovimi glavami lahko nekdo vihti meč smrti!

Zelo mi je žal, da sem se tudi sam in ne po svoji volji, rodil v eni od podložnih držav, toda to ne pomeni, da bi kdaj osebno podpiral ameriški teror nad manjšimi državami!

Vse države sveta bi morale biti enakopravne in nobena država se nebi smela vmešavati v notranje zadeve drugih držav in če bi bilo tako, bi bile lahko vse države svobodne ter ne ogrožene pa ne strahovane, enako kot tudi njihovi državljani bi bili vsi zemljani svobodni ljudje brez strahu in bede, katero ustvarjajo le preveliki svetovni izdatki za oborožitve ter pobijanje nedolžnih ljudi!!

kajster

Ti si se pa mal zmotil ..al res tole vse na vodenico vpliva...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png

Ne vem kdo in zaradi česa bi se kdo moral nekje zmotiti, ko kar v nekaj dvomiš, ko še slovensko niti napisati ne premoreš in ali ni potem že tudi to, že na samem začetku zmota o zmoti??

kajster

Kajster....slab dan?

Vse države sveta bi morale biti enakopravne in nobena država se nebi smela vmešavati v notranje zadeve drugih držav in če bi bilo tako, bi bile lahko vse države svobodne ter ne ogrožene pa ne strahovane, enako kot tudi njihovi državljani bi bili vsi zemljani svobodni ljudje brez strahu in bede, katero ustvarjajo le preveliki svetovni izdatki za oborožitve ter pobijanje nedolžnih ljudi!!

S tem se pa strinjam...čeprav bi bolj pasalo v temo utopija..kot v vodenico

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

• 2 weeks later...

Kako varna je vaša
mikrovalovka

Dom & energija| 31. Januar, 2013, 11:50

Komentar:

Ko vse to preberem, ne morem verjeti, koliko ljudem manjka
splošnega znanja za zdravo življenje!

Vsakdo ki je končal vsaj osnovno šolo, se je učil vsaj osnove
elektrotehnike, fizike in kemije, da bi vsaj razumel osnovne pojme o škodljivih
vplivih sodobne tehnologije!

Že dolgo je vsem znano, da so elektro magnetna ali ionizirana sevanja bolj
ali manj škodljiva telesnim celicam, da jih lahko poškodujejo, ali celo
uničijo, če so dalj časa prisotne telesu!

Kje se zaznavajo ta ionizirana sevanja:

Skoraj vsa elektronska tehnologija, a posebno pa še televizorji, računalniki
še posebej prenosni, radijski sprejemniki, telefoni tako ko mobilni enako skoraj
tudi stacionarni, varčne žarnice, pa tudi vse ostale elektronske naprave, ki v
svojo okolico bolj ali manj oddajajo škodljive ionizirane energije, toda
mikrovalovna pečica pa ne samo da te energije tudi oddaja v okolico, temveč te
energije uporablja kod orodje za ogrevanje bio mase katero s temi smrtonosnimi
žarki ubijajo in popolno uničijo ter vanjo nabijejo to škodljivo energijo,
katero potem nevednež konzumira in takšna škodljiva in uničena hrana potem v
obliki krvi pripotuje do celic, od katere naj bi potem same celice ustvarjale
človeku zdravo življenjsko energijo, vprašam vas kako, naj to celice
ustvarjajo, ko jih ta negativna energija že ob prisotnosti te negativne
energije uničuje!??

Vprašajmo se lahko le, zakaj je po danes v tako sodobnem svetu vrhunske
medicine, ljudstvo veliko bolj bolehno kot pa pred petdesetimi in več leti??

Konrad Ajster

kajster

Janša: Milijone za privilegije ali za štipendije?

Objavljeno: 03.03.2013
10:05

Avtor: A. L.

Komentar:

Končno je Janša povedal tisto, kar bi že zdavnaj moral
povedati!

Tudi sam sem o tem že dosti pisal, da je preveliko ljudi na »državnih
jaslih« naše premajhne Slovenije, ki so že od Juge imeli vse zasluge in
privilegije ter možnost diktature nad našimi delavci in sedaj, ko so opazili,
da jim Janša v Sloveniji jemlje njihove življenjske privilegije in nadrejeni
položaj v visokem življenjskem brezbrižnem in brezdelnem standardu, so
komunisti kar vzrojili in takoj organizirali revolucijo po izkušenem
komunističnem sistemu, seveda na račun vseh nas Slovencev, ki ne izviramo iz
njihovega klana in teh izkoriščenih Slovencev ni malo pa vse več jih tudi bo,
ko bodo morali še njih otroci dolga desetletja vračati »pufe« komunistične izkoriščevalne
diktature !

kajster

Kaj je prav za prav VODA?

Terapija z vodo - ali
resnično zdravi bolezni?

ponedeljek, 25.
februar 2013 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Voda
je bila vedno središče našega življenja in tudi sam simbol življenja.
Uporabljamo jo na sto in več načinov, zato ni presenečenje, da je tudi
glavni element v tradicionalnem zdravljenju bolezni, prav tako pa obstaja
tudi vodna terapija.

Komentar:

Voda je ena od osnovnih energijskih tekočin življenja in
njena kemijska sestava, kot je znano je kemijska sestavina dveh atomov vodika
in enega atoma kisika, ki je tudi eden od osnovnih pogojev življenja v obliki
formule: H2 O, kot to znanost formulira!

Znanost pa ni raziskala dovolj energijske lastnosti te
molekule vode, da bi dejansko lahko razumela, zakaj je voda lahko tako
različnega energijskega karakterja!

Znano je tudi, da je voda velik energijski in kemijski
absorber, ker absorbira iz svoje okolice ne le energije, temveč tudi razne
minirale, rudnine in drugo!

Voda je v naravi tudi zelo različna, zato jo tudi uspešno
uporabljajo v raznih toplicah za razna zdravljenja, ker je tudi v vsakih
toplicah drugačnega kemijskega in tudi energijskega sestava.

Toda voda ni samo zdravilna, temveč je tudi bolj ali manj
zdravju škodljiva, kar ni odvisno le od kemične substance, temveč predvsem od
energijskega karakterja, oziroma vrste treh energij, katera je v danem okolju
absorbirana v substanci vodne molekule in ravno zato je sama voda toliko
različna in toliko dobra kot tudi je lahko zla!

Sposobnost vode je lahko toliko različna in ima možnost
hitrega spreminjanja molekularne substance in s tem energijskega stanja, ali
kombinacije sestave molekule in ravno od te sestave je odvisno, katera vrsta
energije se ustvarja v določeni molekuli vode!

Toda ta sestava ima določeno kvantno število delcev in od
teh števil delcev je pred vsem odvisna vrsta energije ali je dobra, škodljiva
ali pa celo zdravilna!

Toda število delcev se lahko menja, če se voda premika in
odločilno je tudi v kakšni obliki se premika, kar ji daje dokončni karakter
energije, kar je tudi odločilno, ali je ta voda koristna ali pa celo škodljiva!

Že iz teh kratkih navedb je razvidno, da ne moremo vodi
vedno zaupati, če ne poznamo pravila upravljanja in uporabe vode, a obratno pa
je, če že ta pravila dobro poznamo, je lahko voda zdravilo skoraj za vse
bolezni, še posebej če jo znamo pravilno uporabljati zunaj telesa, ker z pitjem
vode to vodo ne moremo kontrolirati pa lahko zaradi pitja večjih količin vode
nastanejo večje ali manjše zdravstvene težave, ker voda za pitje ni samo voda,
temveč je v njej še veliko kemijskih sestavin, mineralov in drugega, kar pa
morajo notranji organi čistiti, da lahko telesne celice normalno delujejo, je
zato trditev da je zdravo čim večje pitje vode, zelo napačna trditev, medtem pa
je plavanje v deroči vodi ali skakanje v vodo izredno zdravo početje!

Konrad Ajster

kajster

• 2 weeks later...

Kam nas vodi ta slovenska
demokracija?

Glas skupnosti -Mreža za neposredno demokracijo(3:58) Vsi bi morali biti politično in družbeno bolj
aktivni. Pomembno je vedeti, kam gre naš denar, kam se usmerja skupna energija.
S svojo angažiranostjo bi lahko preprečili sleherno možnost ugrabljanja denarja
in družbene moči. Je pa to kar velik izziv. Lahko je biti proti vsemu, ko pa se
soočimo s konkretnim delovanjem, entuziazem uplahne.

Komentar:

Menim, da bi se vsi morali bolj truditi, da bi več delali,
ustvarili in tudi naši družbi več dajali, da bi s tem naša Slovenija in njeni
državljani, čim preje izšli iz gospodarske, finančne ter politične krize in ne
ustvarjati politične in anarhistične krize, katera bo Slovenijo za sigurno
pripeljala v kolaps in finančno politični prepad!

kajster

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...