sokrates 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Zanima me, kam ga hodte žurat?? Ni važno katero mesto, LJ, MB, .... kjerkoli, zanima me, kako se kaj zabavate v poletnem času?? sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Ma men se zdi, da bo začel hodit v LJ žurat. Pismo....Kravitz, De Lucia, Pat Metheny, J. Satriani, S. Vai itd. itd. Sicer pa v MB so men nekak najbolj všeč Satchmo in KGB. Na Lent na kak drink, pa mogoče Takos.......hm.......pol pa bom že moral razmislit mal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 v poletnem času je vsaj zame edino mesto za dober žur dalmacija PA TO NI EPP Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Ma men se zdi, da bo začel hodit v LJ žurat. Pismo....Kravitz, De Lucia, Pat Metheny, J. Satriani, S. Vai itd. itd. Sicer pa v MB so men nekak najbolj všeč Satchmo in KGB. Na Lent na kak drink, pa mogoče Takos.......hm.......pol pa bom že moral razmislit mal. Tacos?? poznam, tja hodim včasih jest - če sem v MB....... super scena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Pa ja......Satchmo je bl izi, pa za kak fajn jazz al pa blues al podoben koncert, pa za kak čvek ob piru s frendom, frendico. KGB pa podobn, pa še za kako predstavo pa to. Ma placov je sicer še dost, sam večino sem mal prerasu. Me jezi, da ni placov za folk od 30-50.....recimo. Za nas mal večje mladince, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 jst sem sicer bolj Ljubljanski tip, sicer me je dosti tudi na morju........ v Ljubljani pa jasno - stari del (maček, kamor obvezno hodim na kavo ter Romeo, kjer jem palačinke ), potem pa še AS ipd.......... Včasih zabijem cele dneve, da obiščem vse pointe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Najboljši so privat žuri! En dober se obeta v kratkem, tisti, ki se bo upal pridet, seveda! Drugače pa prostor igra stransko vlogo, važni so prisotni akterji! Haha čak mal contes kakšn party pa tole.... ? ahja sicer pa lunin party bo kmalu... care to drop in Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 ja valda, sploh pa, kada sem lenoben. kadar mi ni do dela, potem obletavam bare / kelnarce / , tako da sem na tekočem, kdo s kom, kdaj, pa kako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 draga moja, jst zjutri vstanem in grem v copatah k Mačku............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Sm bil včeri tam......sam najboljše mačke so mim hodile In prav zanimivo, vse najboljše so ble bjonde......nič jasn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 ja ja - ljubezensko gnezdece Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Hm....se je pa ena črnolaska tam spogledovala z mano.......mmmm....bi blo fajn, če bi to bla ti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 ....je pa men tud blo zlo do parjenja sicer Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Prid, prid..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Morš pa bit , bemu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Bemu, zdej bodo pa lunatki čist divji, ko bodo vidli, da dolg nisi .......se je posebno rajcig in fajn z bejbo (al pa tipom, no) k dolgo ni, ljubit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Če sem še mal tu s tabo meno bodo men že minute postale dolge Bo treba it.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Če ga grem žurat, pol sm v glavnem kje v zasebnih fešticah, Emonska Klet v LJ pade 3x na leto, lep večer v Horse Pubu v LJ, kakšna Zlata Ladjica LJ polnoč iz sobote na nedeljo. Kakšen dober koncert. To je to. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 V Lj hodm ven ja ( drugam se mi ne da vozit). Sam ne dogaja kej prevec. Mogoce kaksen bachus kdaj, global mi je anti...kot gimnazijci smo hodili v kra kra in papilon...premalo se dogaja...meni sede tudi orto, ker sem bolj rockerca... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ajaaa točno Michelle, sm bil tudi v Globalu parkrat. Sam ne vem, tam je res tko vse zrihtan. Folk je ful lep, tko po zadnji italijanski modi. So me varnostniki kr mal čudn gledal k sm not uletu v vojaških hlačah. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ajaaa točno Michelle, sm bil tudi v Globalu parkrat. Sam ne vem, tam je res tko vse zrihtan. Folk je ful lep, tko po zadnji italijanski modi. So me varnostniki kr mal čudn gledal k sm not uletu v vojaških hlačah. a so mislil, de je spet okupacija 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Najbrž. Ali pa so obujali spomine iz leta 92-95. Saj veš varnostniki so tud' sami čefurji. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Najbrž. Ali pa so obujali spomine iz leta 92-95. Saj veš varnostniki so tud' sami čefurji. sej to sm mislu.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Global scena je men totalno anti. Vsi KVAZI lepi, v dizajnerskih oblacilih ( malce se spoznam, nekatera so tudi fejk ), ljudje ki mislijo, da so nekaj vec kot ostali. Tipi, ki pregledajo punco od glave do pet..in to ocitno... Pac zdi se mi lokal za folk, k zeli pokazat, da so nekaj vec in neki fensi smensi :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.