Skoči na vsebino

žurerski platzi

sokrates

Recommended Posts

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ma men se zdi, da bo začel hodit v LJ žurat. Pismo....Kravitz, De Lucia, Pat Metheny, J. Satriani, S. Vai itd. itd. x:px x:px

Sicer pa v MB so men nekak najbolj všeč Satchmo in KGB. Na Lent na kak drink, pa mogoče Takos.......hm.......pol pa bom že moral razmislit mal. :V:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Ma men se zdi, da bo začel hodit v LJ žurat. Pismo....Kravitz, De Lucia, Pat Metheny, J. Satriani, S. Vai itd. itd.  x:px  x:px

Sicer pa v MB so men nekak najbolj všeč Satchmo in KGB. Na Lent na kak drink, pa mogoče Takos.......hm.......pol pa bom že moral razmislit mal.  :V:

Tacos?? poznam, tja hodim včasih jest - če sem v MB....... super scena

:palec: Pa ja......Satchmo je bl izi, pa za kak fajn jazz al pa blues al podoben koncert, pa za kak čvek ob piru s frendom, frendico. KGB pa podobn, pa še za kako predstavo pa to. Ma placov je sicer še dost, sam večino sem mal prerasu. Me jezi, da ni placov za folk od 30-50.....recimo. Za nas mal večje mladince, no. x:o)x x:)x

K. Čapek

jst sem sicer bolj Ljubljanski tip, sicer me je dosti tudi na morju........

v Ljubljani pa jasno - stari del (maček, kamor obvezno hodim na kavo ter Romeo, kjer jem palačinke x:px ), potem pa še AS ipd.......... Včasih zabijem cele dneve, da obiščem vse pointe.

Najboljši so privat žuri! :palec:  x:Dx

En dober se obeta v kratkem, tisti, ki se bo upal pridet, seveda! :frog:  xmusicx

Drugače pa prostor igra stransko vlogo, važni so prisotni akterji! xg:Dx  xyesx

Haha :D čak mal contes kakšn party pa tole.... ?

ahja sicer pa

lunin party bo kmalu... care to drop in :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sm bil včeri tam......sam najboljše mačke :2src: so mim hodile x;)x x:Dx In prav zanimivo, vse najboljše so ble bjonde......nič jasn :eek:

K. Čapek

Bemu, zdej bodo pa lunatki čist divji, ko bodo vidli, da dolg nisi x;)x .......se je posebno rajcig in fajn z bejbo (al pa tipom, no) k dolgo ni, ljubit..... x:px x:o)x

K. Čapek

Če ga grem žurat, pol sm v glavnem kje v zasebnih fešticah, Emonska Klet v LJ pade 3x na leto, lep večer v Horse Pubu v LJ, kakšna Zlata Ladjica LJ polnoč iz sobote na nedeljo. Kakšen dober koncert. To je to.
Ja sam ka mali pao s lipe

V Lj hodm ven ja ( drugam se mi ne da vozit). Sam ne dogaja kej prevec. Mogoce kaksen bachus kdaj, global mi je anti...kot gimnazijci smo hodili v kra kra in papilon...premalo se dogaja...

meni sede tudi orto, ker sem bolj rockerca...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ajaaa točno Michelle, sm bil tudi v Globalu parkrat. Sam ne vem, tam je res tko vse zrihtan. Folk je ful lep, tko po zadnji italijanski modi. So me varnostniki kr mal čudn gledal k sm not uletu v vojaških hlačah.
Ja sam ka mali pao s lipe

Ajaaa točno Michelle, sm bil tudi v Globalu parkrat. Sam ne vem, tam je res tko vse zrihtan. Folk je ful lep, tko po zadnji italijanski modi. So me varnostniki kr mal čudn gledal k sm not uletu v vojaških hlačah.

:vragec:

a so mislil, de je spet okupacija x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx  x:Dx  x:Dx  Najbrž. Ali pa so obujali spomine iz leta 92-95. Saj veš varnostniki so tud' sami čefurji.  x:Dx  x:Dx  x:Dx

:vragec:

sej to sm mislu.... x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Global scena je men totalno anti. Vsi KVAZI lepi, v dizajnerskih oblacilih ( malce se spoznam, nekatera so tudi fejk xrolleyesx ), ljudje ki mislijo, da so nekaj vec kot ostali. Tipi, ki pregledajo punco od glave do pet..in to ocitno... Pac zdi se mi lokal za folk, k zeli pokazat, da so nekaj vec in neki fensi smensi :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...