badman 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Michelle boš dons v ortu??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ne, danes bom doma, moram nadoknadit ucenje... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Global scena je men totalno anti. Vsi KVAZI lepi, v dizajnerskih oblacilih ( malce se spoznam, nekatera so tudi fejk ), ljudje ki mislijo, da so nekaj vec kot ostali. Tipi, ki pregledajo punco od glave do pet..in to ocitno... Pac zdi se mi lokal za folk, k zeli pokazat, da so nekaj vec in neki fensi smensi :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:Global - fensi scena??? Jst mam totalno drugo mnenje.. meni je to scena najstnikov........... Ne vem, če je kdo starejši od 25 let........... mislim, da sem o tem pisal že nekje.... skratka kaka dizajnerska oblačila, gre za študentke in tipče, ki dajo svojo štipendijo za eno cotko (ki je totalno mim - itaq), vse so iste (plastični uhani, iste frizure, vse kupujejo v Sportini).............. tako, da je Global scena, ko hočeš uloviti bejbo, ki se pali na "avtomobilske lučke". Nekje je bil omenjne Horse pub - glasujem za, tudi za Celico.. sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 To sem govorila bolj v kvazi smislu...wannabe drugac se pa strinjam...ceprou med tednom..ne vem no..mi je vse skupaj starejse delovalo mogoce jaz ne znam presoditi let Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 heheglih prejle me je ZIROSI klicu...de rabjo za dons en plac......pa ga dobijo...hehe 666 zlomkou...tralala......zhuuuuurkaaaaaaa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Aja ORTO-pub. Tam me pa ni bilo eno leto skoraj, pa bi moral mau počekirat. Tam pa res ni slabo. Je fejst vzdušje. Povsem ista scena je bila v K4 ob sobotah ko so bili rokerski večeri. Grunge obdobje. Kako to pogrešam x!x Flanelaste srajce, strgane kavbojke ali pa vojaške hlače, martinske, visoke all starke, čupa do riti. Jooooj. Nostalgija... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Aja ORTO-pub. Tam me pa ni bilo eno leto skoraj, pa bi moral mau počekirat. Tam pa res ni slabo. Je fejst vzdušje. Povsem ista scena je bila v K4 ob sobotah ko so bili rokerski večeri. Grunge obdobje. Kako to pogrešam x!x Flanelaste srajce, strgane kavbojke ali pa vojaške hlače, martinske, visoke all starke, čupa do riti. Jooooj. Nostalgija... Jaz sem zmeraj poslusala bolj rock musko, ampak se nikoli nisem oblacila temu primerno Orto je se vedno isti, kot je bil pred letom...kul... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Oooooo rrrrrr to! Fajn, to pa bo treba si it mal pogledat. V MB ni nobenga bl rock placa (ajde, Pekarna včasih, sam tam že počas mislijo, da hčerko iščem ), sm že mislu, da bo treba enga nardit........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Sej v Lj ni pa tut nic...Ok, Orto, kej na metelkovi ( ceprav tist mene sploh ne privlaci)..Vcasih je bil vsaj Hound Dog tam v siski, pa so se to ukinl.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Aja ORTO-pub. Tam me pa ni bilo eno leto skoraj, pa bi moral mau počekirat. Tam pa res ni slabo. Je fejst vzdušje. Povsem ista scena je bila v K4 ob sobotah ko so bili rokerski večeri. Grunge obdobje. Kako to pogrešam x!x Flanelaste srajce, strgane kavbojke ali pa vojaške hlače, martinske, visoke all starke, čupa do riti. Jooooj. Nostalgija... Jaz tuuudiii. Joj, pogresam to! Vse je tako postirkano ratalo, nic vec ni komot in domacno. Z dobro muziko. Se koncerti niso vec to, kar so bili. :o|o: Na stare case! Za tolazbo si vsaj doma malo starih dobrih viz zavrtim Lepe pozdravcke xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 (ajde, Pekarna včasih, sam tam že počas mislijo, da hčerko iščem )Sploh ne, samo dovolj pijan moraš bit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Max club, pa Havana club v VelenjuSatchmo bar na Lentu v MBv Lj pa ene par kafičev ob Ljubljanici za čez dan zvečer pa Križanke če je kaj al pa Equrna če je kakšna otvoritev zadnjič sem pristala v enem placu na Brdu pr Lj kjer je zgleda kr over night žur z živo muzko pa biljard pa tako mi je bilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Ja Pekarna v Mariboru je dobra scena, pa Mick, mislim da je tam vse sorte folka od mladih do starih (aja mogoče si pa ti tist ta star tam joke, valda), odvisno kaj se dogaja.Ja pa Satchmo je prva liga, sam da je Jazz klub in ni na Lentu . Tud Toto Cafe ima fajn vrt zadaj, sploh takrat ko se je dogajal Dunnun Spring Session. Ajde, Tildos - ampak na cajte preveč zaprta scena,... V Lj, je bil meni ful d best Le Petit Cafe, odmaknjen od ljubljanske promenade Pri mačku, pivo je blo 50 Sit cenejše, bližina Križank da si lahko vsaj malo slišal kakšen koncert (ker za vse itak ni dovolj denarja, da greš not). Pa Sax Pub v Trnovem - mega! Glavno da je žurka Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Le Petit Cafe...Pa Sax Pub v Trnovem - mega!V 'la ptiju' sem spila že ničkolk kofetkov zadnja leta, ko sem na Dašo čakala in je res prav simpa lokalček... Sax je pa bil naša okupacija svoje čase... ma, smo jim total spraznil zalogo Otonela (je ful sedel po intenzivni t'ai chi vadbi - nekaj ur delat tole skupaj, morš mal prizemljit )... ... drgač pa zadnje čase nič kaj veliko ne zahajam v lokale... ( to pa je nekaj novega za Matejo!)... zadnja res ornk varianta, je bil en lokalček od mojga frenda, kjer sem imela poslovilko (od vodje prodaje sem šla nazaj v šolo)... tam smo zažurali, kot se spodob... in nadaljevali v Ortu do jutra ... edino v čokoladnice se rada vsedem ... in opazujem in uživam.... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 ORTO.......ZAKON Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 ...danes zvecer konkretno, v Medvode na nekaksno srecanje motoristov, kjer bo zelo zanimivo, meddrugim igrajo Laibach:) Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ja ORTO je res zakon. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Ja ORTO je res zakon.Kadar so Arabski večeri, takrat res. she en razlog, zakaj me ni v ortoko pa bom...................pa s shmajserjem 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 shmajserjem? shnelfajerco 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Kje se dans žura? Nobenga pametnega folka...vsi na morčitu... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Kaj smo pa mi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 sploh se ne spomnem kdaj sem bla nazadnje uzuni. Po navad mamo skoz privat žurke. se dobimo pr komu in smo tm. al pa gremo km. najamemo apartma in smo tm. Če se pa že gre ven, pa gremo kamor nas noge nesejo, sej če smo družba je tko al tko vseen. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 No, jaz bom pa kr spet pohvalila Bachus...edino, kar je v ljubljani...Orto..sem hodila, sam zdej nekak ni vec zelje...Ma itak sm kt upokojenc zadnje cajte.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 michelle jz tud. upokojenka prve stopnje! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 K4 ob sobotah ko so bili rokerski večeri. Grunge obdobje. Kako to pogrešam x!x Flanelaste srajce, strgane kavbojke ali pa vojaške hlače, martinske, visoke all starke, čupa do riti. Jooooj. Nostalgija... u, stari, pol smo pa skp not hodil!!!itak, sobote v šterki so ble zakon!!!! zdej pa na metelkovo hodm.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.