Skoči na vsebino

žurerski platzi

sokrates

Recommended Posts

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Global scena je men totalno anti. Vsi KVAZI lepi, v dizajnerskih oblacilih ( malce se spoznam, nekatera so tudi fejk xrolleyesx ), ljudje ki mislijo, da so nekaj vec kot ostali. Tipi, ki pregledajo punco od glave do pet..in to ocitno... Pac zdi se mi lokal za folk, k zeli pokazat, da so nekaj vec in neki fensi smensi :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

Global - fensi scena???

Jst mam totalno drugo mnenje.. meni je to scena najstnikov........... Ne vem, če je kdo starejši od 25 let........... mislim, da sem o tem pisal že nekje.... skratka kaka dizajnerska oblačila, gre za študentke in tipče, ki dajo svojo štipendijo za eno cotko (ki je totalno mim - itaq), vse so iste (plastični uhani, iste frizure, vse kupujejo v Sportini).............. tako, da je Global scena, ko hočeš uloviti bejbo, ki se pali na "avtomobilske lučke". x;)x x:Dx

Nekje je bil omenjne Horse pub - glasujem za, tudi za Celico..

sokrates

Deli na socialnih omrežjih

To sem govorila bolj v kvazi smislu...wannabe x;)x x;)x

drugac se pa strinjam...

ceprou med tednom..ne vem no..mi je vse skupaj starejse delovalo :)

mogoce jaz ne znam presoditi let x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec:

hehe

glih prejle me je ZIROSI klicu...de rabjo za dons en plac......pa ga dobijo...hehe

666 zlomkou...tralala......zhuuuuurkaaaaaaa x:o)x x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aja ORTO-pub. Tam me pa ni bilo eno leto skoraj, pa bi moral mau počekirat. Tam pa res ni slabo. Je fejst vzdušje. Povsem ista scena je bila v K4 ob sobotah ko so bili rokerski večeri. Grunge obdobje. Kako to pogrešam x!x x?x Flanelaste srajce, strgane kavbojke ali pa vojaške hlače, martinske, visoke all starke, čupa do riti. Jooooj. Nostalgija... :C:
Ja sam ka mali pao s lipe

Aja ORTO-pub. Tam me pa ni bilo eno leto skoraj, pa bi moral mau počekirat. Tam pa res ni slabo. Je fejst vzdušje. Povsem ista scena je bila v K4 ob sobotah ko so bili rokerski večeri. Grunge obdobje. Kako to pogrešam  x!x  x?x  Flanelaste srajce, strgane kavbojke ali pa vojaške hlače, martinske, visoke all starke, čupa do riti. Jooooj. Nostalgija...  :C:

x:Dx Jaz sem zmeraj poslusala bolj rock musko, ampak se nikoli nisem oblacila temu primerno x:Dx

Orto je se vedno isti, kot je bil pred letom...kul...

Oooooo rrrrrr to! Fajn, to pa bo treba si it mal pogledat. V MB ni nobenga bl rock placa (ajde, Pekarna včasih, sam tam že počas mislijo, da hčerko iščem x:o)x x:Dx ), sm že mislu, da bo treba enga nardit........ x:o)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Sej v Lj ni pa tut nic...Ok, Orto, kej na metelkovi ( ceprav tist mene sploh ne privlaci)..

Vcasih je bil vsaj Hound Dog tam v siski, pa so se to ukinl..

Aja ORTO-pub. Tam me pa ni bilo eno leto skoraj, pa bi moral mau počekirat. Tam pa res ni slabo. Je fejst vzdušje. Povsem ista scena je bila v K4 ob sobotah ko so bili rokerski večeri. Grunge obdobje. Kako to pogrešam  x!x  x?x  Flanelaste srajce, strgane kavbojke ali pa vojaške hlače, martinske, visoke all starke, čupa do riti. Jooooj. Nostalgija...  :C:

Jaz tuuudiii. Joj, pogresam to! :C: Vse je tako postirkano ratalo, nic vec ni komot in domacno. Z dobro muziko. xrolleyesx Se koncerti niso vec to, kar so bili. :o|o:

Na stare case! Za tolazbo si vsaj doma malo starih dobrih viz zavrtim xsrcx

Lepe pozdravcke xrosex

CG

Max club, pa Havana club v Velenju

Satchmo bar na Lentu v MB

v Lj pa ene par kafičev ob Ljubljanici za čez dan zvečer pa Križanke če je kaj

al pa Equrna če je kakšna otvoritev

zadnjič sem pristala v enem placu na Brdu pr Lj kjer je zgleda kr over night žur z živo muzko pa biljard pa tako

mi je bilo :palec: :palec:

Ja Pekarna v Mariboru je dobra scena, pa Mick, mislim da je tam vse sorte folka od mladih do starih (aja mogoče si pa ti tist ta star tam x:Dx joke, valda), odvisno kaj se dogaja.

Ja pa Satchmo je prva liga, sam da je Jazz klub in ni na Lentu x;)x . Tud Toto Cafe ima fajn vrt zadaj, sploh takrat ko se je dogajal Dunnun Spring Session. Ajde, Tildos - ampak na cajte preveč zaprta scena,...

V Lj, je bil meni ful d best Le Petit Cafe, odmaknjen od ljubljanske promenade Pri mačku, pivo je blo 50 Sit cenejše, bližina Križank da si lahko vsaj malo slišal kakšen koncert (ker za vse itak ni dovolj denarja, da greš not). Pa Sax Pub v Trnovem - mega!

Glavno da je žurka x:Dx :palec:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Le Petit Cafe...Pa Sax Pub v Trnovem - mega!

V 'la ptiju' sem spila že ničkolk kofetkov zadnja leta, ko sem na Dašo čakala in je res prav simpa lokalček... Sax je pa bil naša okupacija svoje čase... ma, smo jim total spraznil zalogo Otonela (je ful sedel po intenzivni t'ai chi vadbi - nekaj ur delat tole skupaj, morš mal prizemljit x:Dx x:px )...

... drgač pa zadnje čase nič kaj veliko ne zahajam v lokale... ( :fiju: to pa je nekaj novega za Matejo!)... zadnja res ornk varianta, je bil en lokalček od mojga frenda, kjer sem imela poslovilko (od vodje prodaje sem šla nazaj v šolo)... tam smo zažurali, kot se spodob... in nadaljevali v Ortu do jutra xcivx :wacko:

... edino v čokoladnice se rada vsedem x:Ix xsrcx ... in opazujem in uživam.... xwizardx xsrcbumx xpresentx

• 1 month later...
Ja ORTO je res zakon.

Kadar so Arabski večeri, takrat res.

:vragec:

she en razlog, zakaj me ni v orto

ko pa bom...................pa s shmajserjem

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sploh se ne spomnem kdaj sem bla nazadnje uzuni. Po navad mamo skoz privat žurke. se dobimo pr komu in smo tm. al pa gremo km. najamemo apartma in smo tm. Če se pa že gre ven, pa gremo kamor nas noge nesejo, sej če smo družba je tko al tko vseen. :palec: x:Dx x;)x
spet se mi je na bolš poslabšal

No, jaz bom pa kr spet pohvalila Bachus...edino, kar je v ljubljani...Orto..sem hodila, sam zdej nekak ni vec zelje...

Ma itak sm kt upokojenc zadnje cajte..

K4 ob sobotah ko so bili rokerski večeri. Grunge obdobje. Kako to pogrešam x!x x?x Flanelaste srajce, strgane kavbojke ali pa vojaške hlače, martinske, visoke all starke, čupa do riti. Jooooj. Nostalgija... :C:

u, stari, pol smo pa skp not hodil!!!itak, sobote v šterki so ble zakon!!!! :palec: :palec: :palec:

zdej pa na metelkovo hodm..

DON'T PANIC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...