zirosi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Ja ORTO je res zakon.Kadar so Arabski večeri, takrat res. she en razlog, zakaj me ni v ortoko pa bom...................pa s shmajserjem 666 zlomkou....tralala a lahko grem s teboj? tralala Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 So me varnostniki kr mal čudn gledal k sm not uletu v vojaških hlačah.to se je pa tud men že zgodl, da nism bla "primerna" za v kak lokal...V Emonsko klet ne grem nkol več.. :xx!: drgač pa,vojaške hlače na tipu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 drgač pa,vojaške hlače na tipu Bljak... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ...midva z lubijem ga zdaj večinoma kar doma....al pa tako, če greva na kako pijačko s kom, pol se pa kar spremeni v pijanko.......zdej 28. avguta greva na the stroje , ki so v kamniku...drugač pa komaj čakam, da greva spet kam plesat... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 žaža,a ti si iz Kamnika? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 JAP...IZ KJE SI PA TI? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz iz LJ,sam moj tip je iz Kamnika Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 A RES? COOL TO, ČE BOŠ KEJ V NAŠE KRAJE HODILA, SE LAHKO DOBIVA ENKRAT...AL PA K BOM JAZ KAJ V LJ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 to pa res lohk..greva v gostilno Pod gradom(sam tja greva s tipom včasih, če sva v kamniku) in se ga mal napijeva al pa kej druzga Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ....JA, SEM KR DOST HODILA TJA VČASIH...ZDEJ PA NE VEČ....SE BOVA PA ZMENILE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Vsaj enkrat na teden je treba iti nekam na pleskavice, pa na čevapčiče. Tko privat fešta. Pa da se veliko vina in piva spije. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.