Tjazy 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Lani sem kupil ene full mega hlace.. Zdaj pa jih vec ne najdem.. ker so poletne in jih zdaj nisem nic uporabljal.. Ima kdo kaksne sposobnosti, da bi mi namignil kje so? V stanovanju in pri ljubicah sem ze preveril.. Tole mi sploh ni jasno.. Ce kdo ima taksno sposobnost.. mi naj namigne.. Popolacam s sladoledom.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 mal si dile posprav.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 morda so padle iz omare, je luknja kje...so bile še zavite? poglej v vsak ostri kot-iček v prostoru DOMA!..predale dai tut ven Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Sem ze.. sem ze.. ni jih v stanovanju.. A lahko kdo telepatsko ali pa kako drugace ve, ce sem jih kje pozabil? Na morju mogoce!? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Tam so kjer si najmanj misliš ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 hmmmmm.....de nimash sluchajn oblechenih 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Tam so kjer si najmanj misliš ! KJE? Stvari nikoli niso izgubljene a ne? Samo ne vemo kje se nahajajo... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Dej rec Ninotu naj kaksne karte potegne... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 v kwedru, na podstrešju, garaži, avtu, nekje v kaki kletki se greje žwau z njimi morda v službi v ladlcu? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Ma ne zdaj tuki ugibat... to sam lahko.. Dejmo intuicijo uporabit.. So se med zivimi ali ne? So v stanovanju ali ne? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 po moje so doma.a ste jih dali že kaj prat?se jih je kdo sposodil?..iz sušilne vrvi) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Tjazy nariši si vilinski simbol "najdenja- ARDA NA", pa boš menda prej zadovoljen... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Probaj z nihalom Ga maš/znaš uporabljat? Na list narišeš skico stanovanja(lahko tudi sobe posamezno) pol pa sprašuješ po smeri kjer se hlače nahajajo. Ali pa z izločanjem....so hlače v tej sobi? da-ne .....in tak dalje Ali pa premeči celo stanovanje....mogoče pa jih je kje najdeš. Mogoče so ti za pralni stroj padle Naredi akcijo...kišto pira in povabi kolege. Pa poiščite hlače Zihr so doma..ali pa si kje bil (npr. morje,gore..) pa si jih pozabil.Se spšomniš kdaj si jih nazadnje videl? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Nisi mu omenila, da ga mora prej sprašati(nihalo!), kako mu bo dogovarjalo z DA in kako z NE, ker pri vseh ni zmeraj v smeri urnega kazalca odgovor DA x!x ,...... pa saj jih je že menda našel, ker se ne oglasi več... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Nisi mu omenila, da ga mora prej sprašati(nihalo!), kako mu bo dogovarjalo z DA in kako z NE, ker pri vseh ni zmeraj v smeri urnega kazalca odgovor DA x!x ,...... pa saj jih je že menda našel, ker se ne oglasi več... ja, ups mogoče pa že obvlada vso zadevo ali pa jih je že našel...maš prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Ne najdem nihala... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 enkrat si jih dal v pranje potem so se pa stvari vedno bolj nalagale na kup pa še vedno niso oprane...še vedno čakajo nekje v globini koša za perilo... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ma ne zdaj tuki ugibat... to sam lahko.. Dejmo intuicijo uporabit.. So se med zivimi ali ne? So v stanovanju ali ne?pustu si jih na fitnesu oz. v eni omarici (garderobni)... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Sem ze.. sem ze.. ni jih v stanovanju.. A lahko kdo telepatsko ali pa kako drugace ve, ce sem jih kje pozabil? Na morju mogoce!?Pod posteljo poglej. V kot pod posteljo. Če češ imam namesto mega hlač tetra ženske črne žabe. Tiste za krčne žile. Tudi modrc črni imam, če katera rabi. Sta dve pozabile in mi že tri leta doma stoji. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Si jih posodu...al pa so nekje na dnu omare...al pa čist na vrh... (jez tut kr naprej neki iščem...sm že vešča tega...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Sem ze.. sem ze.. ni jih v stanovanju.. A lahko kdo telepatsko ali pa kako drugace ve, ce sem jih kje pozabil? Na morju mogoce!?Pod posteljo poglej. V kot pod posteljo. Če češ imam namesto mega hlač tetra ženske črne žabe. Tiste za krčne žile. Tudi modrc črni imam, če katera rabi. Sta dve pozabile in mi že tri leta doma stoji. Andres hehehe.. kakšne f...š Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Razmišljaj malo, kje so najmanj lahko ! Na razmetanih dilih-pa saj je to že nekdo povedal ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ne najdem nihala... Ti ga posodim? Mogoče pa je v žepu od hlač ki jih iščeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ... Sta dve pozabile in mi že tri leta doma stoji. Andres Tebi pa dolgo stoji! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Lubica jih je stran vrgla, ker njej pa niso vsec? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.