majica 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ... Sta dve pozabile in mi že tri leta doma stoji. Andres Tebi pa dolgo stoji! Tamara Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Ne najdem nihala... Ti ga posodim? Mogoče pa je v žepu od hlač ki jih iščeš Ne morem sam z nihalom iskat hlace.. ker si zelim, da bi bile v stanovanju in potem se nihalo obraca po mojih zeljah.. Dej ti to naredi.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ne najdem nihala... Ti ga posodim? Mogoče pa je v žepu od hlač ki jih iščeš Ne morem sam z nihalom iskat hlace.. ker si zelim, da bi bile v stanovanju in potem se nihalo obraca po mojih zeljah.. Dej ti to naredi.. ok, bom probala ...bolj zanesljivo bo, če nosoroga prosiš...on je profi, sicer pa je tud meni že uspelo parkrat.....bom se popoldne spravla k temu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Tjazy hlače so doma,poglej med ženinimi oblačili! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 contess, zanimivo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 ti nevem js grem stavit da če vprašaš zlato ribico maš več možnosti kot pr črni lukni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Tjazy hlače so doma,poglej med ženinimi oblačili! Sem ze... V omari jih definitivno ni. Sem mel vsako cunjico posebi zunaj.. pa jih ni.. Tudi v trgovini nimajo vec taksnih hlac.. To mi res ni jasno.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 sprijazni se, kupi nove. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Tjazy, kaj pa, če si imel samo halucinacije, da si imel take hlače? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Sem ze... V omari jih definitivno ni. Sem mel vsako cunjico posebi zunaj.. pa jih ni.. Tudi v trgovini nimajo vec taksnih hlac.. To mi res ni jasno..mora bit neka finta. že vem spremenile so spol in ratale krilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Premeči celo bajto/stanovanje.........vprašaj pri kolegih, starših......... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Ne, ne, ne.. ne morem kupit novih, ker jih vec ni.. nisem imel halucinacij in nisem jih pozabil pri sivilji.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 sprijazni se, kupi nove. DRUGAČNE NOVE- NEHAJ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Nc ne bom nehal.. hocem te hlace... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 okej, ptiči so mel pustno rajanje, pa so si jih sposodl, sedaj so jim všeč postal; frrrrrrrr al pa so jih molji pozobal, kaj, hmmmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Hlače so doma, v omari, v bližini vode...al jih je pa žena pofarbala Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Glih predvčerajšnjim sem se nate Tjazy spomnla, ko sem iskala eno kiklo...kje sem jo že vidla...preiskala celo omaro od vrha do tal, bentila zravn...pa sem se spomnla pogreba od babice...da sem jo svakinji posodila, k ni mela črne kikle...pa je bla res pri njej...kva je fino se spomnt, kje si nazadnje vidu stvar...potem pa dogodek za dogodkom... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 V omari, v blizini vode... Hmm Torej so mogoce kje v kopalnici? Sem sicer ze pogledal.. Majica... jaz pa ne posojam hlac.. tko da jih ziher nisem nikomur posodil.. Kristalka kako gre? Si jih ze nasla? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Tjazy...zdej pa mislim...da res ni več pomoči...črna luknja jih je vzela...ni druge... al pa kakšen Bermudski trikotnik...če si kaj okol hodu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 Jah nic... brez hlac bom hodil... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ...do zime jih boš že našel , če ne pa skrajnem primeru nabavil druge Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 a so plod tvoje domišljije, torej hodi tam brez hlač pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Sem se spomnla neki žlehtnga, ampak čist mogočega, kaj če jih je skuhala, al pa po nesreč pobarvala, pa so zdaj nekje na smetišču...povedat se ti pa ne upa....mi pa že dva tedna tvoje pantalone iščemo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 Ja sej to sem tudi jaz pomislil.. Torej se to zenskam dogaja a?? Koliko si jih ze ti skuhala? Ampak pravi, da ne.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 mela že roza in sivi tok... sivi je zgledal tko, kot da bi perilo iz jetnišnice obešala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.