yoko 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Predstavljajte si, da pišete besedilo neke pesmi. Ali bi v tem trenutku lahko bil kdo ali kaj za vas navdih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 navdihpridihprepih Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 VAJA Vzdolž nemirne ceviiščem rob črnega kroga.Za očmireže misel kot ostrogagloboki lokv sivo tkivo mesa -danes v črni krog,jutri v sredo srca. 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Predstavljajte si, da pišete besedilo neke pesmi. Ali bi v tem trenutku lahko bil kdo ali kaj za vas navdih? Bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 VAJA Vzdolž nemirne ceviiščem rob črnega kroga.Za očmireže misel kot ostrogagloboki lokv sivo tkivo mesa -danes v črni krog,jutri v sredo srca. 666 zlomkou....tralalaKt Rilke... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Kt Rilke... eh rilke....vajenc 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 zame je to stvar trenutka , trnutnega občutenja in doživljanja.danes sem na poti po gozdu našla majceno račko ..še ni znala jesti in bila je prestrašena in zapuščena.nikjer ni bilo gnezda , ker je verjetno izginilo v močnem deževju..in v tem malem , nežnem puhu , sem videla življenje , lepoto , nežnost , zaupanje ...vzela sem jo , jo nahranila in ji priskrbela nadomestni dom ...kolega ima ribnik in labode in račke.občutila sem svetlobo tega majcenega bitja in zdelo se mi je , da sem bila jaz tista , ki je dobila darilo ...dala sem ji ime LUCKY in se odločila , da ji bom botra in jo bom hodila obiskovatja, meni je polepšala ta dan , kot bi mi posijalo sonce v srce... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 našla majceno račko ..še ni znala jesti in bila je prestrašena in zapuščena. vzela sem jo , jo nahranila in ji priskrbela nadomestni dom ...kolega ima ribnik in labode in račke. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Sfinga, tudi jaz imam ribnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 zate pa imam dve sladki morski deklici...za druge začimbe boš pa poskrbel sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Pripelji jih na piknik, jih bomo o v Savinjo izpustili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Predstavljajte si, da pišete besedilo neke pesmi. Ali bi v tem trenutku lahko bil kdo ali kaj za vas navdih? Itak!Mene more nekaj navdihniti, da se takega lotim...risanja, slikanja, pesnik pa ravno nisem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 zate pa imam dve sladki morski deklici...za druge začimbe boš pa poskrbel sam morska deklica je najbl neuporabno bajeslouno bitjekausat je ne morsh...k nima )!( , pa tut che bi jo mela,bi se na luskah obribusmrdi po ribiedin pojest 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 a ste me zatrli ...pa saj bi jih vsaj lahko gledal...kaj čem , drugega nimam na izbiro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 a ste me zatrli ...pa saj bi jih vsaj lahko gledal...kaj čem , drugega nimam na izbiro... Pusti zlobca, le pridite vse tri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ej , Stane, pripravi se , saj ne veš , kaj te čaka , če sprejmem to vabilo...da, tudi to je situacija , ki ti lahko da navdih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. september 2010 Prijavi Deli 4. september 2010 Kaj vas navdihuje torej k zivljenju? Vcasih je ze fajn pisat o tem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. september 2010 Prijavi Deli 5. september 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg zame je to stvar trenutka , trnutnega občutenja in doživljanja.danes sem na poti po gozdu našla majceno račko ..še ni znala jesti in bila je prestrašena in zapuščena.nikjer ni bilo gnezda , ker je verjetno izginilo v močnem deževju..in v tem malem , nežnem puhu , sem videla življenje , lepoto , nežnost , zaupanje ...vzela sem jo , jo nahranila in ji priskrbela nadomestni dom ...kolega ima ribnik in labode in račke.občutila sem svetlobo tega majcenega bitja in zdelo se mi je , da sem bila jaz tista , ki je dobila darilo ...dala sem ji ime LUCKY in se odločila , da ji bom botra in jo bom hodila obiskovatja, meni je polepšala ta dan , kot bi mi posijalo sonce v srce... Lepo - to je tudi navdih za življenje...če tako sprejmešhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif Matjaž Predstavljajte si, da pišete besedilo neke pesmi. Ali bi v tem trenutku lahko bil kdo ali kaj za vas navdih? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif V vsakem trenutku je nekaj ali kdo navdih , vprašanje je le, koliko prisluhne človek sebi. In če želi to tudi izraziti...Človek ( tudi izpovedno) redko piše povsem sam iz sebe , ker že človekova notranjost je polna zunanjih vplivov, vtisov itd...Torej je vedno nekje vzrok navdiha. Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. september 2010 Prijavi Deli 6. september 2010 V vsakem trenutku je nekaj ali kdo navdih , vprašanje je le, koliko prisluhne človek sebi. In če želi to tudi izraziti...Človek ( tudi izpovedno) redko piše povsem sam iz sebe , ker že človekova notranjost je polna zunanjih vplivov, vtisov itd...Torej je vedno nekje vzrok navdiha. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 8. september 2010 Prijavi Deli 8. september 2010 bogdan spije šilce žganjafree ponuja prst u zrakna mizi od kolača poln drobtin sam sranjafrizura ubitačna kriv je zračni tlak subvencije še dobu nismslaba je ta stara gmajnapoln problem kufer s*anjaod položnic se udremmimo lešnikov že šibareševalc na plaži se motikaskriva ganđo preoblečen u blati phat traktor do kolen Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. september 2010 Prijavi Deli 8. september 2010 do kolenzadet je unis spet, in pride vcasih sem se mal druge zret in se nazret 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2010 Prijavi Deli 17. oktober 2010 Sand Art - Emotions > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.