roževec 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 zanima me, če je kdo že slišal kaj o tem in kje bi si lahko prebrala več o te. Baje so to "bitja" v drevesnih avrah.Thanks za informacije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Jez to prvič slišim...sm pa že zasledila palčke...v gobicah... ma...hecam se... Res ne slišala...misliš na energetsko simbiozo...drevo z nekim neotipljivim bitjem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 nekaj piše o tem marko pogačnik v svojih knjigah, pa v v točno določeni...je malo raztreseno naokrog...sicer pa je tega še nekaj po razni literaturi, pa vendar ni nobena samo na to temo...vso srečo.............sam ne vem, če bo sam branje pomagalo, objemi drevo pa ga začuti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 REVIJA HORUS Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 REVIJA HORUSta revija ne izhaja več?! ja, gozd in razl. drevesa v njem, so pokazatelji zdravja in poti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 prav so ti svetovaliberi knjige M . Pogačnika , kjer ima vse to čudovito opisano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Tudi brunarice so najprijetnejša bivališča. Razmišljam, da bi si eno postavil ob ribniku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Se mi zdi, da so škratki ja, pa palčki, nekje na dnu možganov tale info, samo ne vem od kje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 moraš jih znat pogledat, če ne sam oni tebe gledajo nared en test; pejd na eno jaso, pa zaspi.boš mela res krasne sanje skor žive Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 hehe budala1 moras jih znat pogledat! sej res moramo preseci nizja custva in se preusmeriti v visja, ce zelimo s temi komunicirati, jih videti...ti varuhi dreves, so po moje drevesni angeli , tko kot obstojajo angel igre, odgrovornosti, humorja, izobrazbe, mode, politiker, turizma, kozmetike, zdravljenja, magije, ljubezni, seksa, prijateljstva, bratstva, se pa se pa se pa se.... in angelski svet je nekak najbljizji mineralnemu, sam to ne pomeni, da imamo angele doma, ce imamo vse iz kristalov, ceprav so ti kot tihi modreci, ki potiho meditirajo svoje himne. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 M.Pogačnik na lpreprost način opisuje elementarna bitja narave ..varuhi dreves so fauni in v vsakem drevesu to bitje vtisne svojo podobo , ki je opazna,opisuje tudi , kako vzpostaviti stik s temi bitji in kako z njimi komuniciramo ravno tako nam predstavi tudi bitja , kot so vile , palčki , škrati ipd.opisuje svoje izkušnje in predvsem je zanimivo to , da podaja načine , kako to prakticiratisama sem delala z njim na delavnicah v mojem kraju in moram reči , da je čudovito naraven in preprost in ima ogromno vedenja , ki ga zna tudi približati nekomu , ki iščeja, vse je živo in če znamo prisluhniti , nam drevesa odkrijejo mnoge skrivnosti in se tudi sami naučimo bistva , ki je ...ohranjati in skrbeti za naravo ter se povezovati z njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Enga sem pa res vidla. V Gospodarju prstana, Dva stolpa. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nava 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nava 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 se nekaj dodatne literature o drevesih: zvenece cedre tajge-anastazijavladimir megre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 ja, Anastazija je super in isto na preprost način podaja zakone narave ...in tudi druga knjiga je odličnabitja narave so in bodo , če se mi odpremo njim , se tudi ona približajo nam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.