Skoči na vsebino

Zmedena

melisa

Recommended Posts

Pozdravljen Bern, prebrala vaš prispevek v Dobro jutro, zanimivo, razumljivo...Prebiram forum,včasih kaj vprašam, se učim.Bila pri astrologu, ki mi je veliko tega povedal a, veliko tega ne razumem, zato se učim , berem prebiram forum se iščem in sem vedno bolj zmedena. Vodnar,asc Strelec, luna Kozorog, Mars v srelcu, se vrtim v krogu ? sem brez cilja ( to je res)kaj narediti? Sonce v harmoniji z Marsom - dobro za posel ( jaz bom bankrotirala) se iščem,Luna v Kozorogu - podjetna, zbrana- trenutno ne vem sama sabo kaj bi?Jupiter v harmoniji z Luno- Kozorog- kirov v dneranici jaz brez denarja, luna v harmoniji z neptunom, luna v harmoniji s plutonom, venera v ribi.....pa še več tega ???

V šoli intuicije vzeli vozle, severni 1. hiša strelec, južni dvojček 7 hiša.

Veliko podatkov , veliko zmede v moji glavi.

Prebrala v vašem prispevku, da se da izračunati kje so pasti ? Kaj počnem narobe?

Vedno bolj se vrtim v krogu, rada bi vedela zakaj sem tukaj in kaj mi je narediti ?

Morda res iščem ponovno pomoč od zunaj? vendar pa bi zelo rada vedela kaj je to, da se toliko vrtim v krogu.

Mi lahko pomagaš, prosim.

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljena Melisa!

Opažam, da je to pismo bolj osebno namenjeno našemu Bernu, mogoče pa le nabivaš kakšno "lažjo" astrološko knjigo in si pogledaš zase osnove, pa verjemi, da boš dosti manj zmedena, kje, kaj, kako, itd.....sem že šel čez to, zato lahko to potrdim...umiri se, sicer pa jutri pride Bern, lp, B. x;)x :palec:

MELISA,

vodnarka praviš, to ste polni domišljije, rojene raziskovalke, najdi si čimprej za parterja bankirja, študiraj kitaro, piano ali solo petje, polna si energije in v nasprotju s samo sabo, saj te Mars nenehno kuri, doma si napravi bazen za hišo.

lpozdravčel Tomažžž

Oj , luškano,hvala vsem. Še večja zmeda!

No naslovila sem na Berna, ker sem preprala njegov prispevek , bom ba zelooooooooo hvaležna vsake " pomoči".

Borisn, mi lahko svetuješ kakšen naslov lažje astrološke knjige- pripomočka. Berem veliko,tudi tukaj na netu, astradamus- razlage, nekaj na seminarjih.Razumem toliko, da imam veliko ognja , ki ga moram oblažiti, da moram imeti cilje, plan, strpnost,.....pa še. Sedaj postajam strpna, štejem do 10 in še več, opažam pa ,da sem premalo ustvarjalna, zatekam se v " bo že" iščem v vsem tem delo ,ki bi me zapolnilo .

Tomaž, na dan menjam najmanj 1o razpoloženj, zjutraj se smejem, opoldan joćem, potem noro delam, pustim vse skupaj grem na sprehod- nato panika , kaj pa zdaj. Imela bogatega partnerja po duši , pa nič videla, sedaj vidim pa ga ni več. Bogatega po denarju pa še da bi imel lep srček , no takega pa ni

ga poznaš? me predstavi! Ha, ha Zakitaro sem premalo vstrajna, jaz bi vse takoj, lahko pa plešem to pa celoooooooooo noč. Hiše nimam, si jo zelo želim. Tako nekje na samem , pa potok, pa ptički potem pa bi jaz malce meditirala, malce bi se družili , malce pa bi denarce služila , welnes pa tako. Hja, to so moje sanje. Morda pa se kje vidijo?

1budala jojta, jojta, jaz tudi tako pravim. So lušni tvoji komentarji.

Veliko podatkov , veliko zmede v moji glavi.

Morda res iščem ponovno pomoč od zunaj? vendar pa bi zelo rada vedela kaj je to, da se toliko vrtim v krogu.

x:)x x:)x Pomoč prihaja od znotraj, samo počakaj in bodi potrpežljiva.

Ali venero v ribah izkoriščaš v kakšne umetniške namene?

Sicer pa vodnar - ljudje pred časom in ASC strelec - izredno velik potencial za duhovne vrednote, počakaj, da se pot sama odpre.

HJA,Zato k želijo kr naenrat uspet, bit priznani, pa le malo vlaganja energije ,skor umetno pa jo rajo srkajo mimobežno kot pa ,da bi se sami furali v iskanju..zato jih ne mara fulk..niso iskreni v negovanju stikov, precej tut izdajauske narave je v njih; porabjo te le za obstoj njihov, pa še nekaj maščevalnega je v njih; stranski učinek napake Neptuna
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Upsa, pa ste me.Včeraj nagajal rač. nisem mogla gor, bil počasen. Hvala vsem, sem vesela se učim.

Umetnost v meni, mi vsi govorijo , da jo imam jaz pa je ne najdem.Iščem!Probavam!

Imam talent za ples,hm pa premalo vstrajnosti. 1 B.zanimivi komentarji,človk se uči. Če to velja za venero v ribi ( mam jo jaz) ne vem, ne ukvarjam se z umetnostjo.Za ostalo priznam premalo energije vlagam, b rada kar vse čez noč.za iskrenost se ne strinjam, maščevalna tudi ne. Sem pa res premalo vstrajna, to čutim na vseh področjih.

No, včeraj bila pridna in se nekaj naučila:

zanimajo me vaši komentarji

2 hiša sonce, vodnar

1 hiša luna, kozorog

2 hiša merkur kozorog, retrograden

3 hiša venus, riba

1 hiša mars, strelec

9 hiša jupiter, lev, retrograden

12 hiša saturn, strelec

8 hiša uran, rak, retrogradno

10 hiša neptun , škorpion, retrogradno , uf, to mi nič kaj dobrega ne diši /toti škorpijonj ,smrk slaba izkušnja

9 hiša pluton lev, retrogradno

Pozdrav!

No, Bern po dolgem času tu.

Ampak takole ne bo šlo, tale Bern raje kot s kopico navedb, kje je kaj, pogleda podatke, vpiše v računalnik in pogleda karto ter razmeroma hitro vidi, kako in kaj.

Kar pomeni, da mi pošlji rojstne podatke po OS. (Lahko jih daš tudi sem gor, ampak to je tvoja odločitev. Meni zadostuje po OS.) Kdaj bom kaj odgovoril, se pa ne zavezujem preveč, ker me rada povozi katero od mojih front, ki jih je kar nekaj. (In lunin.net je samo ena med njimi, in to ne najbolj glavna.)

Živijo!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...