Skoči na vsebino

Napoved za 25. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='toby' date='16. Jun 2004 ob 20:55']po osmih dnevih,kar je šel stran.....shujšan, bled, prehlajen.....skrajno resen in kratek,pa zelo nedostopen.[/quote]
[color="blue"]Toby vem, da ti je težko, da to spremljaš...
poskusi mu dat vedeti, da če karkoli in kdajkoli kaj teži,
da si tu zanj, da ni sam in da ni pozabljen...
in ko bo se tako obnašal kot si opisala
skušaj v sebi najti moč, da to spregledaš,
da ga ne pomiluješ in
da odreagiraš lahkotneje in mu
podariš en širok nasmeh
brez razloga, kar tako... xsrcx

da ga zamotiš s kako veselejšo mislijo...
(saj vem, kaj boš si mislila, pravi igralec to skupaj spravi,
ampak je vredno)[/color]

Neptun, Luna---sanje :vio:
men se ta teden le dogaja, da ogromno delam, da slabo spim
ne spomnim se sanj in da se zbudim že čist zmahana...in še navalila sem včeraj na čoko, da si bom kar prepovedano nanjo mogla napisat
izkvadriral me bo ta mlaj (iz 10.h na 7.h Sonce)
:inocent: Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Stanka - 'izkvadriral' - xDDx x;)x :palec:
saj to je kul - jaz pa imam v natalnem samo en kvadrat... :inocent: :eek: :8): x:Ix
Prakticno skoraj 'bebo' x:o)x x:Dx x;)x x:px (*kot je bilo nekje receno, se mi zdi by Lunca, v zvezi s pretiravanjem trigonskim oz. pomanjkanjem 'tezkih' aspektov). x:Dx x;)x x:px :vragec: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Shit, kwa men ta mlaj dela... :xx!:

Čista depra... :xx!: ..moram stran od telefona...in mailov...da ne govorim in pišem bedarij.. xrolleyesx
Jutr bo nov dan... x^x [color="yellow"]..in upam, da drugačen...[/color]

Astra
Per aspera ad astra

xrolleyesx se tezji... x?x
zame tezko, ne hvali pa dneva pred vecerom... :o|o: x;)x xrolleyesx :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='17. Jun 2004 ob 18:17']ne hvali pa dneva pred vecerom...[/quote]
...in moškega pred jutrom... x;)x x:Dx

Ja, sem si še enkrat prebrala napoved...vidim, da tut vikend ne bo kej prida... :xx!:
Ihh, tole pa men ni všeč... xrolleyesx

Astra
Per aspera ad astra

Berem, pa se vsi nekaj pritožujete....jaz sem še kar u redu, v bistvu nič posebnega, razen, da sem malce bolj slow motion kot ponavadi. Začela sem se celo spominjati sanj, kar se prej dolgo nisem ....in to kar malce :eek: čudne...ljudi, ki jih nisem srečala, ne videla več kot 10 let ali še več.

Mogoče, je zame malce bolje ker sem rak....

[color="yellow"]p.s Astra a menjaš sanjalico al kaj?[/color]

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='astra' date='17. Jun 2004 ob 17:28'][quote name='Marsa' date='17. Jun 2004 ob 18:17'] ne hvali pa dneva pred vecerom...[/quote]
...in moškega pred jutrom... x;)x x:Dx

[/quote]
:palec: x:Dx :vragec: x:px

:sniky:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

a vidiš....spet una o zarečenem kruhu pa to....bo že res....

sicer sta pa s sanjalico čist fajn bejbe xflirtx xflirtx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Huh, kakšni čudni dnevi... ups and downs all the time... na trenutke prekipevam od energije... potem se mi čisto nič ne da xrolleyesx x:o)x
Pa površna, ko je najmanj treba... ko misliš, da vse veš, pa nisi dovolj pozoren... in seveda usekaš mimo :o|o: :inocent:
Ma, saj v bistvu je pa čisto kul... vsaj vidiš, kje moraš biti bolj pri stvari x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

pa čist uredu dnevi pojejo x:o)x :8): x:Dx
še iščem dodatne izhode, da se pokurim˝ ustrezno x^x
opažam pa in slišm ostale pripovedovalce dneva, da norijo avti, pa šole je konec, pa hitrost pri zapravljanju, pa basanje hrane v požiralnik, na višku so laži, spretnost lahkotnosti, sexa se na ornk velik, drevesa strastno cvetijo, živali se nastavljajo, vse je po planu :N:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sanjalica
x;)x x:Dx Dobro jutro.

Sanjalica postala pridna. :D
Tolk ste me zmeraj "opljuvali" da se vedno nekaj pritožujem, da sem se morala prerešetati in vzet v roke... in pač ne napišem tistega, kar mislim. Sicer pa mi je bil forum vedno nek ventil, da sem dala ven tisto, kar me je v danem trenutku tiščalo.

Res pa je, ko bereš nazaj poste in vidim, kako sem vedno nekaj z nejevoljo sprejemala (čeprav sem se v bistvu velikokrat hecala) in da ste me kot tako spoznavali tudi Vi in si o meni pač po napisanem naredili svoj vtis (ki v bistvu kompletne osebe sploh ne poznate) mi je pač ta "kritika" vsedla v srce.

Sicer pa je medij (pisana beseda) zelo težko razumljiva. Stvar napišem z nasmehom, humorjem, provokacijo, pa jo sprejmete(mo) kot neko negativno stališče. Pa v 90 % z moje strani ni bilo tako....

Baje da je pametno molčati. xDDx

Ehhh, sanjalica...pa si res tači... xrolleyesx

tako kot si ti pisala s humorjem...smo tut mi pisali o tvojih reakcijah s humorjem.. x:Dx
Da se pa vzameš v roke...je pa :palec:
Jest sem se ti zadnja dva dni mal pridružila v depranju... :xx!: ..sam tolk, da nisi bila sama.. x;)x

izi, baby, izi... x:Xx

Astra
Per aspera ad astra

Guest sanjalica
Astra; vsaka senzibilna baba je tači...

Sicer pa sedaj moj post ni letel na vaju s Cosmo (ker obe vesta, da sta mi simpa x:)x ); ampak sem pisala čisto na splošno.
Reakcija forumovcev na moj način pisanja in izražanja mojih občutkov...

Na tej temi sem si vzela čisto prostovoljno vlogo "večnega nezadovoljneža", vendar sem ugotovila, da se je ta vloga preselila v vse teme...
x:)x

Sicer pa tnx da si se mi pridružila...zgleda da sem na konju.
Mi je Maribor včeraj pomagal x:o)x x:Ix x:o)x

[quote name='astra' date='18. Jun 2004 ob 07:54']Ehhh, sanjalica...pa si res tači... xrolleyesx

tako kot si ti pisala s humorjem...smo tut mi pisali o tvojih reakcijah s humorjem.. x:Dx[/quote]
:palec: ja, itak. :palec: x:Xx

Picasso

Uh, tale teden... :switz:
Na cesti pa taka zmeda, da sem parkrat celo pomislila, pa kaj, a so ukinili luci (ki morajo bit skoz prizgane), ker 75% folka ni imelo luci - ne vem ce je ze kdaj bilo tako...
Pa eni kar sanjajo, pocasi vozijo, 40 po celovski, kjer je 70, pa tak. :xx!: xrolleyesx
Po drugi strani pa je ful norenja; zadnjic en Clio - dobesedno slalom je vozil, mislim ze ono - noro, ne 'prakticno', v ritmu, ampak sunkovito, noro, nenormalno...
5000 opravkov imela... uh...
Spim pa cisto odstekano, vceraj sem kar ob 6h vstala in bila pokonci do 2:15, danes zjutraj pa sem se tudi ob 6h zbudila, vendar vstala nekoliko kasneje, ze spedenala par stvari in ze pred fitnesom sem bila na dveh koncih. x^x
Danes pricakujem 'vrhunec' dogajanja, vrhunec vpliva mlaja.

Picasso

[quote name='astra' date='18. Jun 2004 ob 08:34']Aha, zdaj pa vem...prišla si v mb...in mi depro predala... :xx!: ..no, saj drugič se lohk drgač zmeniva... x;)x ..recimo, da nardiš kak call..

Astra[/quote]
Punce (astra+sanjalica), prosim ne hodita v Ljubljano....vsaj ta teden ne....obdržita tale virus na oni strani Trojan :mex:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Cosma, jest bla pridna...včeraj sem šla na Pohorje...in iz :switz: -ala depro... x;)x

Potem pa še v času mlaja mal pomeditirala...in kr kmal sem čutila drugačno energy... x^x
Ne dam se...pa konec.. x!x ...in če sem se že naučila nekoh tehnik...jih tut uporabljam...dons pa sem že x:)x

[color="yellow"]me prav zanima, kako dolgo bo tole držalo..[/color] xrolleyesx

Marsa, a praviš, da še nismo vse dal skoz.. :eek: x?x

Astra
Per aspera ad astra

Astra - v bistvu sem mislila bolj v globalu (npr. promet, kaksne nesrece hude ipd., kaj nenavadnega ali pa recimo poplava bi lahko bila ali kaj takega... kaksna vremenska ali podobna nevsecnost) in ne samo osebnega pocutja, ampak tudi tule ne bo kaj prida, zal - saj pravim v napovedi po mojem, da je prva polovica tedna 'prijetnejsa'... :o|o: xrolleyesx :8): xnckrivx

Picasso

Ja, saj vem...zato pa še uživam tele razigrane in klepetave ure...ko se bo luna bližala saturnu bom spet vsa... :xx!:

In lepo doma bom ostala...nč na cesto...

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='astra' date='18. Jun 2004 ob 10:01']In lepo doma bom ostala...nč na cesto...[/quote]
A ves da sem prav nate pomislila, ki skoz kam sponas...
Pametno. :palec:

Picasso

a je še kdo to noč tako slabo spal......?
oba s psom sva se premetavala....pesjanček pa je ob 4h še prebavne motnje dobil....in tako je vsak mlaj.... x:px
pa tudi dan je zelo težek danes....vsaj meni....depresija mi trka na vrata.

Ja, Toby, tudi jaz sem nespecna v teh dneh...
Pravis pa da ze depra trka? No, saj, to pricakujemo, pri tebi je to izraziteje, ker ravno prebolevas nekaj in ker je danes dan, ko nimamo obstanka in nekako cutimo potrebo po izrazanju in komuniciranju, v sebi cutis praznino, ker si bila navajena, da si imela fanta, da si bila v kontaktu, v stiku, zdaj pa si se malo distancirala od vsega, kar je normalno, ker pri sebi se tole menis in ti najbrz ni ne vem koliko za druzbo...
Saj bo - poleg zraka, dihanja tudi voda zelo pomaga.
Vsakic, ko bos zacutila depresivne stose, pejt k oknu, dihaj, potem pa pejt spit kozarec vode.
RES probaj, potem pa porocaj. :palec:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...