Marsa 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Ja, Bu, res je (nesrece). Voda, tole? Saj res, ja, pa res, to je to... pa se - dotrajano, ali ni bilo dobro narejeno oz. oskrbovano = napake iz preteklega ravnanja - tule ima prste zraven tudi R venera. Mene je pa danes proti jutru tako mocno zagrabil krch v nogo, da sem izskocila iz postelje... :o|o: Tole je zelo velikokrat na mlaj (brez da so se kaksni saturni zraven, ce pa se to, pa toliko bolj).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 [color="blue"]Pri meni se tudi včasih pojavijo krči, sicer ob mlaju nisem opazil, je pa bilo dva do tri dno prej, pri meni ima prste vmes saturn, pa tudi Mars.[/color] FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sicer bolje, da ima Mars prste vmes, kot pa Marsa in te zaradi Marse lovijo kje krči....., celo v predelu .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 [color="blue"]To imaš pa res prav Sanjalica ...lepo soboto ti privoščim, B. [/color] FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ta teden je po cesti prav pokalo! Sirene rešilcev se stalno slišijo z glavne ceste.. Osebno me je pa ta teden postavil pred veliko dilemo. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 res je, vsak dan :o|o: .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 [quote name='MUCAMACA' date='19. Jun 2004 ob 18:14']Osebno me je pa ta teden postavil pred veliko dilemo.[/quote] Mene tud . Pa celo ne le pred eno...... :o|o: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ravno premišljujem o nezgodah....darling se je ta teden 2x kar pošteno zložil ko je rolal...pa drugače nikoli ne pade, ta teden pa kar 2x. Zjutraj vstanem, se mi mudi, ker smo bili zmenjeni, da gremo v hribe, pa me zmoti ena roza lužica pred hladilnikom, odprem in en jogurt prelit po celem hladilniku....ga je narobe postavil...pa je gledal, če pušča....no ja...sem imela za zajtrk, takoj čiščenje...jogurt je bil Howaru..Kako si? Pa se nisem nič jezila.....začela sem premišljevat, kaj se mu vse dogaja ta teden, prav nenavadno. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 [quote]Sicer pa bo vikend mineval v vzdusju agresivnih in tragicnih dogodkov, na politicnem podrocju bo vrvelo, steviln(ejs)i bodo nemiri, upori in podobna trenja in boji za prevlado.. Sami se naravnajmo cimbolj pozitivno, zavestno se umirjajmo, ponavljajmo pozitivne afirmacije in sirimo dobro; to je pac nekaj, kar mi sami lahko storimo.[/quote] (iz napovedi ) Eh....pa kljub temu, da sem bila ves čas v hiši skupaj s sinom mi je dan potekal lepo, umirjeno, "dobro". Potem pa sem se pustila sprovocirat in kot domine se je porušilo razpoloženje. In sedaj, v takem "makaronastem" stanju naj napišem besedilo za veselo cigansko muziko... Pa ni šans.... Kdaj bo nova napoved??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 :o|o: Danes zvecer, Sanjalica, kot vedno... Sem zato 'ze' ob 10h vstala, ker imam tole nad sabo se... Hmm.. ravno zato pa je napoved, Sanjalica. ne da reces, o shit, kaksen teden bo, ampak potem pa tocno na tisti stos pades, pac pa da se mu zato, ker to ves, lazje izognes oz, si vse skupaj naredis cimmanj stresno, ker si se predhodno pripravil na to, vendar ne tako, da te je bilo vnaprej strah tega... Thanx vsem za komentarje oz. fidbek! Res, McMac, v prometu ze dolgo ni bila taka shtala, resilci, gasilci, vse zivo.... Prelivanje, Cosma? Pravzaprav sem presenecena, da ni bilo vec taksnih dogodkov, sicer pa se ni konec tedna. Poskodbe? Hmm, tudi jaz imam ene tri nove plavice grde. Jaz pa sem danes proti jutru razmisljala o bolezni, starosti in podobnih tezavah... Nic fajn in zelo saturnovsko... Zdajle, ta hip, pa mi trza zivec nad ustnico, kar se mi ni zgodilo po mojem leta... Zelo tipicno tudi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 hm, glede na to da vem, da so na radijskih postajah narejene programske sheme, kaj pa če bi Marsa ti tole jutri dopoldan enkrat postnila gor si predstavljam paniko in iskanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Saj natancno zato se pa tudi ne sekiram, ce je kdaj pa ne dam gor in zato tudi ni vec celoletne - za vse mesece... in jo dam marsikdaj -mesecno- sele 8. Ali pa tudi ne, ce mi ne znese. (*to me je izucil tudi dogodek, ki smo ga imeli tule, ko pa ni slo za moje oz. LN napovedi, temvec za napovedi 'by nekdo drug' - ki pa niso bile njegovo avtorsko delo). Vendar na Hitu so kot nalasc v torkovem programu kao imeli tole veckrat... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 a ni čudno da tedensko napoved povedo šele v torek, mogoče ker zjutraj v ponedeljek jo ni vedno pa so spremenili programsko shemo?ideja, ampak brezvezna, daš gor, pa v ponedeljek zvečer dol pa v torek popoldan gor očitno luna zapušča rakeca, mam jaz ideje...hm, mogoče pa kdo ve, ob kateri uri predvajajo tole, pa posnameš in jim posnetek pod nos pomoliš... kao ni v celoti joj kompliciram Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Ma ne morem prezhat na vse taksnole, energija v kontra smer... Saj je navedla stanka, danes ob 5:45 itd. in citirala, kateri del so prebrali... Pa ne morem ob objavljanju oz. pisanju napovedi razmisljati, kako bom cimbolj zafrknila tale folk, ki mi krade to dol... Jaz pac napisem, se potrudim - za LN, jasno da je gor v pon. - ne morem temu prilagoditi vsega - to berejo na ministrstvih! Je pa res vcasih ubijajoce, ker se mi je itak ne da napisat, pa vidim da bo bad teden, pa tule bodo pripombe, na koncu mi jo bodo pa itak spljackali, torej jo v bistvu delam zato, da se drugi okoriscajo z njo, jaz pa nimam od nje nic, pa se spravim folk v slabo voljo. Edino moznost, ki jo zal vidim za prihodnost, je kodiranje vsebine in torej LN placljiv - tudi zal zaradi tega. Ker na koncu izpadem se bebo, poleg da sva nategnjena. Kaj pa dajem zastonj, kao jasno da bodo kradli! Ma.... vzdusje, kamor vodi taksna debata, je za rano na zelodcu, ki pa je jaz nocem in ne rabim. Potem pa grem se na zivce s tem. Ljudje si sploh ne predstavljajo, zato pa je tudi vecina tiho... niso si se oblikovali mnenja o tem, se jim zdi normalno, sem se pac sama tako odlocila.. Ja, vendar, da je to zastonj za selene, za sanjalice, za vse xx-e, ki se ravnajo po tem in ne za RA postaje in revije in casopise, ki itak nimajo svoje vsebine, torej od vsepovsod jemljejo, sami pa so za to (ponekod zelo dobro) placani, vsekakor bolje kot jaz - ki sem avtor. Zato meni ne more biti v cast, da mi kradejo, ces ker je to zame kompliment, ker razen na netu skorajda ne obstajam - ker so vsa ali vecina urednistev naravnana tako - zato pa je lahko postaj in revij in casopisov, kot si jih le mores izmisliti. ce bi bili drugacni zakoni oz. bi se slednji upostevali, bi morebiti prezivele dve, tri RA postaje in par cajtengov - vse ostalo bi propadlo v milijonskih tozbah. Studentom narocijo - pejte na net spljackat - tocno to mi v mailu zatrjuje odgovorna urednica vecera, denimo... Kar je zelo neumno, konec koncev, ce drugega ne, saj mi s tem povejo: rekli smo, naj gredo drugam krast, ne k vam, na TUJE kao - kot da od tam pa lahko kar vzamejo. Tu gre tudi za osebne nivoje cloveka... jaz s svojim nacinom in staliscem in z zgledom lahko pomagam k temu, da bodo odnosi morda se zaceli spreminjati, ne morem pa prisiliti folka, da bodo to razumeli ali se manj, tako ravnali - vsakdo razume samo njemu znano govorico - torej, ukradli so mi denarnico - joj, pobozek, grozno, vsi socustvujejo, poklice se policija. Ukradli so mi text - par folka vas prileti. ... Folk ne steka... Saj v bistvu ne zamerim, ceprav sem pa res veckrat zalostna zaradi tega in svoje nemoci in zaradi splosnih standardov, ki omogocajo in dovoljujejo, da tako sploh lahko je. In to je vse izobrazen folk, taksni so nasi rodovi, ki prihajajo - nauci jih cimbolj zmutiti, se obnasati, dati od sebe cisto malo, torej zavzeti strategijo linije najmanjsega odpora... VSE TO me zalosti in ne samo, da sem jaz tu zrtev. Jaz sem tu za mnoge tutek ubogi butasti, v bistvu sem pa car - ker dajem. Zastonj... Oni pa misli, da je Jack, ce je med 10000 to odkril... V bistvu je on ubog in ne jaz, meni bo slej ko prej najverjetneje 'ratalo', oni pa bo slej ko prej padel oz. se zrusil, ce si gradi tako trhle temelje. Aja pa se to, takole malo kot zanimivost - v prejsnjem mesecu je LN prikazal vec kot milijon strani!!!!! Na svetovnem spletu pa smo na 150000. mestu, kar je totalen dosezek (ce vzamemo, da je ze USA in Kitajskih sajtov malo morje - dobesedno v milijarde). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 te popolnoma razumem in všeč mi je da si trdna, ter da furaš svoje naprej, kapo dol itak da ne boš zdej energijo tratila in igrala njihovo igro sem bila samo malo zlobcena prej... vem da ni nizkotnost ali spuščanje na drug nivo tvoja igra... drugače pa vse se enkrat plača zaključujem tole debato in čakam na napoved...pa mejčekno priemrjat kolk sem jaz sfalila če gledam kolendarček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 [quote name='Selene' date='20. Jun 2004 ob 13:25']...zaključujem tole debato ...[/quote] Ja, saj, sory, zdaj sem pa tebe, eno kar redkih socustvujocih v temle, obremenila s temle... ma... ker je to skoz, me vsakic vse tole spomni, vsakic se sprozi ves tale val... Res ti hvala za spodbudo in socustvovanje, to kar veliko pomeni. [quote]in čakam na napoved...[/quote] Ja, saj sem ze napisala dva stavka... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Marsa, nič me nisi obremenila... da pa zaključujem sem mislila pa zato, ker vem, da sem te spomnila in pokvarila tiste minute... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 [quote name='Marsa' date='20. Jun 2004 ob 10:10']Zdajle, ta hip, pa mi trza zivec nad ustnico, kar se mi ni zgodilo po mojem leta... Zelo tipicno tudi...[/quote] meni tudi enkrat prejšnji teden ko sem se zbudila, v četrtek se mi zdi... :o|o: dobro da ni trajalo..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Thanx, Aira, da si napisala semle. Uh, sem prejle rekla, tedna se ni konec (voda, poplave ipd) - indid!! kaksno je v mestu, sem se hitro spokala od mame, da sem sploh prisla do StVida - vcasih je tam pri Iliriji proti hali Tivoli, pod mostom, prav poplava in avti vcasih 'nasedejo' - no in kot je kazalo, je bilo za pricakovat kaj takega... Sploh nisi videl ceste, ena sama voda, vidljivost na nuli... Bogi folk, ki je na dolgi poti... In absurdno - jutri, pravzaprav ce smo natancni, cez slabih 8 ur, se bo zacelo uradno poletje Selene - ti mi ne mores nicesar pokvariti, je ze prav, hvala za spodbudo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 ? Naj bi se? Hm, bodi potem vesel, morda si bil bolj pozoren! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 pomeni da se raje skoncentriraj se na drugo polovico, jutri bo blazno tezek dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.