Star12 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Pozdravljeni: Ne vem, če ste tukaj o tem že pisali, ampak bi vseeno želela če mi pomagate ; Zanima me kaj pomenijo stopinje v natalni karti, predvsem se vsako minuto spreminjajo kajne... Ali se da kupiti kakšno knjigo, kjer bi bilo to vse opisano. Se pravi za - interpretacijo natalnih kart. Lep dan vsem... In hvala vnaprej za pomoč Simona Citiraj Simona-simsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Seveda je že omenjeno tukaj v astroloških temah o stopinjah.....omenjata jih Imširagić in Stojanović, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Star12 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Hvala, borism. Bom si pogledala. Citiraj Simona-simsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Star, Boris me je prehitel, vendar tudi jaz priporočam Imširagića in Nikolo Stojanovića. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.