stankaa 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Vaše mnenje o krvodajalstvu? Si sam tudi krvodajalec/ka? Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kul tema zdi se mi fajn, da človek pomaga...nisem krvodajalka, ker še ne morem bit. sem pa mladi član RK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Enkrat sm darovala kri...v gimnaziji se. Nic posebnega ni, samo mene malce skomina Dobis pa piskote na konc Bom sla se.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ni skladno z vero Jehoviv prič. Baje raje umro, kot da bi sprejeli tujo kri. Le od kod jim to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ni skladno z vero Jehoviv prič. Baje raje umro, kot da bi sprejeli tujo kri. Le od kod jim to?Ja, sem slišala to. Tud splav je prepovedan pri njih se mi zdi. Transfuzije pa jim niti omenit ne smeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ni skladno z vero Jehoviv prič. Baje raje umro, kot da bi sprejeli tujo kri. Le od kod jim to?Ja, sem slišala to. Tud splav je prepovedan pri njih se mi zdi. Transfuzije pa jim niti omenit ne smeš. Zakaj?Po keri logiki? Splav je itak TABU tema se pri nas , ampak transfuzije? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ne vem zakaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ne vem zakaj. Ma sej...to je problem pr vseh teh skrajnostih...k sami sebe unicujejo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Jaz sem nekoč vedel, kako so oni prišli do te doktrine, ker sem jih spremlal po internetu. Šele po izjavah izobčenih jehovinih prič sem videl, da to le ni tako dobrohotna in nedolžna verska sektica, kot se je do takrat v medijih prestavljala.http://www.izobceni.streznik.org/ Kar pa se tiče krvodajalstva, pa sem bil 2x, ko sem bil 18let star. Potem sem večkrat imel namen it, ampak je vedno bilo kaj ... dokler nisem čisto pozabil na to. Bi blo treba spet kaj it ... ko cuker pa to porihtamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 nisem član...ker ne znajo igl zabost vame če le ni mus ne grem. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bi blo treba spet kaj it ... ko cuker pa to porihtamo.Cuker, se ne spomnim, da si kdaj omenil tudi to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Nisem med krvodajalci, vendar nekako mi je danes dalo misliti, da pravzaprav pomeni smrt za tiste, ki kri potrebujejo medoperacijo in da je ne bi bilo dovolj lastne za obnavljanje krvnega obtoka. torej hvala vsem krvodajalcem Stankaaa ampak ob tem sprejemamo krvodajalčev dnk, a ne... :o|o: Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ma, mi jih tako že dovolj kri pije...... Ma ne. Sem kot mlajši kar nekajkrat dal kri, v zadnjem času pa iz določenih razlogov ne več. Sicer pa ne maram igle, pa še neka debela je, sam tako hudo pa zopet ni. Če ne bi bilo "določenih razlogov" bi še dajal kri občasno, ker vem kako "krvavo" jo potrebujejo, še zlasti tisto bolj redkih skupin, h kateri tud sam pripadam. Tako, da......če ni ovir....just do it. Kako pa je s tem dnk pa to pa pojma nimam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 delam v zdravstvu in vsak dan vidim , kako pomemno je , da je dovolj krvodajalcev in kako resnično to rešuje življenja mnogih ..posebno v primerih prometnih nesrečtudi sama sem aktivni krvodajalec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Šla bi...kdaj pa kdaj...ampak...ne vem, če bi mi zneslo držat...kaj pa, če rečem sam 1 deci... a bi me sploh upošteval... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smeh 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Zanimiva tema.Imam redko skupino krvi.Sem krvodajalka...v rezervi ( ko rabijo mojo skupino,pokličejo).Ne da bi se hvalila,kri sem darovala 42x.Ne vem,če to spada v to temo....strinjam se tudi z darovanjem organov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 no ja, taku bm povedu; je priporočljivo mau krvi oddat, da se ti sama kri obnovi v telesu, Res!MISLIM,DA ŽENSKE ŽE TAKO ODATE MALO KRVI VSAK MESEC! :xx!: JE PA TUDI RES,DA NAM JO VELIKO SPUSTITE Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 jo potrebujejo, še zlasti tisto bolj redkih skupin, h kateri tud sam pripadam.katere so redke?jaz imam 0 - ta se sklada z vsemi drugimi... ugotavljam na skladnost krvnih skupin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 haaa, a zdejle si pa zdrav,k si to povedu zdrav vsekakor,pa brez pijavk Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 AB je najmanj pogosta...Jaz imam A... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 0- Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 kaj pa pomeni - ali +? kaj pa je tisto če zanosiš? da je treba prej ugotoviti krvno skupino, če vse štima? kaj to pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 kaj pa pomeni - ali +?sem že ugotovila- Rh faktor je antigen, prisoten na rdečih krvničkah. Tisti, ki imajo ta antigen v krvi, so Rh pozitivni, tisti, ki ga nimajo, so Rh negativni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 kaj pa pomeni - ali +?sem že ugotovila- Rh faktor je antigen, prisoten na rdečih krvničkah. Tisti, ki imajo ta antigen v krvi, so Rh pozitivni, tisti, ki ga nimajo, so Rh negativni. Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 kaj pa je tisto če zanosiš? da je treba prej ugotoviti krvno skupino, če vse štima? tut pred spočetjem je fajno,da se pozanimaš kako kri mata Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.