lunca 26. april 2002 Prijavi Deli 26. april 2002 Zanimajo me opažanja pri izračunu kart in njihovih tranzitih pri prehodu plutona preko lune in preko ASC? Nekateri to povezujejo tudi s poslabšanjem zdravja.Kakšna so vaša mnenja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2002 Prijavi Deli 2. maj 2002 Vsekakor je Plutonov tranzit mocnejsi, ce vpliva na ASC (vpliv na Luno se kaze bolj spreminjajoce in so vplivi kratkotrajnejsi).To pomeni daljse obdobje pospesene osebne rasti, za katero pa vemo, da jo najhitreje in najucinkovitejse dosegamo ravno skozi najrazlicnejse "tezave".Vendar -na sreco- bolj kot na tezave ta aspekt kaze na spremembe.Tako bo prehod Plutona prek ASC pomenil nekako spremembe na vseh nivojih (torej bo opazen tudi pri zunanjem videzu oz. bo nenadoma vidno deloval kot npr. povsem nova pot, ki jo bomo zacrtali, nova ideologija, ki si jo bomo privzeli, novi -pomembni- koraki na nasi poti).Na Luno pa res utegne delovati na podrocju partnerstva in ljubezni, vendar bolj vpliva na NASE dozivljanje kot na dejansko stanje na tem podrocju.Mozne so seveda tudi zdravstvene tezave, vednar je to v veliki meri odvisno tudi od aspektov, ki jih sicer tvorita Luna in Pluton. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2002 Prijavi Deli 12. maj 2002 Hm jaz imam to "sreco" da imam pluton v 12 hisi in je ta naredil svoj prehod ravno tekom mojega otrostva, bi morda to kazalo na "tezavno" otrostvo. (ali pa pospeseno osebno rast), mogoce je tu odgovor zakaj sem precej prej odrasel? Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elizabeta 13. maj 2002 Prijavi Deli 13. maj 2002 Jaz bi dodala, da prehod Plutona čez AMC je kot novo rojtvo, pa naj bo to v otroštvu ali pa kaneje. To je eden izmed najtežjih tranzitov. Pluton čez natalno Luno govori o močnih čutvenih doživljanjih imamo zelo močne čustvene reakcije. Odpirajo se nam vprašanja, ki so vezana na žensko. Lahko pride do velikih preobratov, ki si jih zapomnimo za vse življenje. E. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. maj 2002 Prijavi Deli 14. maj 2002 Se dobro da je prvi ze nimo drugi pa se mi ne bo zgodil razen ce zivim se 200++ let... Sicer pa zgleda da oba Saturn in Pluton prinasata same nesrece, tezke trenutke, ... Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 14. maj 2002 Prijavi Deli 14. maj 2002 Sama sem imela celo to "srečo", da sem hkrati doživljala Saturnov povratek in Pluton na Ascendentu (slednjega več kot 5 let, ker se je njegovo gibanje nenehno spreminjalo in je "obtical" na mojem ASC); v tem času sem doživela porod in rojstvo, številne poporodne težave in spremembo skoraj vsega v življenju - vendar absolutno na bolje - nikoli ne menjam! Tamle si rekel, El Nino, nekje: tezavno otrostvo.... Ocitno ne toliko, odvisno pa je še od tega, kakšne aspekte tvori Pluton (in tudi Saturn). Vendar je ta položaj, Pluton v 12., zaslužen za bistvo tvojega dojemanja sveta - koplješ in koplješ, si radoveden in pronicljiv, in, čeprav si tudi površen, zaznaš bistvo (lahko tudi intuitivno, glede na to, da si Oven). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marija 19. maj 2002 Prijavi Deli 19. maj 2002 Prehod Plutona preko natalne lune napoveduje čustvene pretrese, odvisno od tega v kateri hiši se nahaja luna, Pluton pomede z vsem nepotrebnim v tistem delu življenja, pomeni globinsko uničevanje tega dela življenja, seveda pa se po končanem tranzitu osvobodiš, se dvigneš "kot ptič feniks iz pepela". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elizabeta 28. maj 2002 Prijavi Deli 28. maj 2002 Lahko se dvignemo. Jaz bi raje uporabila, da drugače sprejemamo, dojemamo in razumemo. Nadenemo si novi plašč novo obleko. Zdaj je pa od nas odvisno kako ga nosimo. Na star ali na nov način. Elizabeta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 tale tema je čisto zamrla .Zanima me če kdo med vami preživlja prehod Plutona (tranzitnega) preko MC? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 tale tema je čisto zamrla .Zanima me če kdo med vami preživlja prehod Plutona (tranzitnega) preko MC?...jaz ga ne... in ga tudi ne bom... razen ce mi rata zivet malenkost manj kot 200 let... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 .Zanima me če kdo med vami preživlja prehod Plutona (tranzitnega) preko MC? Jaz, saj sem že nekje pisala o tem.Natalno imam Mc na 22.49 Strelca in 3. novembra mi je še tretič šel skozi. Čisto nič takega, kar je v teoriji opisano za ta tranzit/prehod se mi ni zgodilo. Čisto nič. Nobene transformacije, nobenih sprememb,novega statusa, nič vzel, nič dal. Edina zadeva, katere se veselim, da se oddaljuje od opozicije na nSaturna 19.48 Dvojčka (IC 22.49 Dvojčka in kvadrata na nLuno 19.22 Device (Dc 14.52 Device) :xx!: Koliko se mora Pluton odmakniti, da bo konec opozicije in kvadrata? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ...jaz ga ne... in ga tudi ne bom... razen ce mi rata zivet malenkost manj kot 200 let... imaš že zadost čuden chart, pa ne rabiš še tega.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 imaš že zadost čuden chart, pa ne rabiš še tega.... ...ti znas pa res vzpodbudne besede iz pet potegnt... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 .Natalno imam Mc na 22.49 Strelca in 3. novembra mi je še tretič šel skozi. Čisto nič takega, kar je v teoriji opisano za ta tranzit/prehod se mi ni zgodilo. Čisto nič. Nobene transformacije, nobenih sprememb,novega statusa, nič vzel, nič dal. Koliko se mora Pluton odmakniti, da bo konec opozicije in kvadrata? :xx!: Ruy72 živjo, si prečekirala tudi solar in progresije.Zanima me kako se ti tam kaže prehod Plutona preko MC-ja.Kakšne aspekte tvori tvoj natalni MC? Pluton zelo rad,kot vemo,udari z repom.Sem ga imela priliko čutiti ko je bil dve stopinji preko eksaktnega aspekta. Pravijo,da je Plutonov tranzit najmočnejši in s tem avtomatično najhujši(če temu lahko tako rečem) ko, se na tak ali drugačen način dotakne vladarja našega horoskopa. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Č.v.e.k.a, jaz imam tud tak primer, sem pisala o tem v 'Pluton na pomembnih tockah', povsod ga bom imela drugo leto. Kje povsod Sama najprej pogledam sek.progresije,jih primerjam s planeti(aspekti) v natalki temu slede tranziti in, zadnje čase, še terciar. Zanimivo,da sem bila ravno pred kratkim v veliki zadregi iz katere so me spravili in mi povedali svojo zgodbo ravno tranziti na terciarno karto.Terciar mi postaja vedno bolj koristen ,saj me zna vsak dan sproti potolažiti l V primeru,da gre,pri tebi, samo za tranzite ne bo hudega. Čisto možno,da bo šlo popolnoma neopazno mimo tebe. Lep pozdrav! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ruy72 živjo, si prečekirala tudi solar in progresije.Zanima me kako se ti tam kaže prehod Plutona preko MC-ja.Kakšne aspekte tvori tvoj natalni MC? Pluton zelo rad,kot vemo,udari z repom.Sem ga imela priliko čutiti ko je bil dve stopinji preko eksaktnega aspekta. Pravijo,da je Plutonov tranzit najmočnejši in s tem avtomatično najhujši(če temu lahko tako rečem) ko, se na tak ali drugačen način dotakne vladarja našega horoskopa. Letošnji solar je nekaj posebnega. Ima slabo stopinjo zamika v primerjavi s natalno karto. Asc. rdx je na 14.52 st., letošnji sp pa ima ASc na 15.21 stopinje, kar bi bilo zelo uredu, če ne bi bilo toliko groznih kvadratov.Progresirana Luna pa se je končno zbasala v Strelca , vendar bo verjetno treba potrpeti še malo, da zamenja še hišo in se iz 8. preseli v 9. Tam bo takoj v konjunkciji z Merkurjem 2.06 Strelca in Neptunom na 4.02 Strelca. Mc pa tvori opozicijo s Saturnom,kvadrat z Luno in seksil z Marsom in Uranom, ki sta v konjunkciji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ...jaz sem se mel pa najboljs v lajfu ever, ko je bla progresirana luna v 8. hisi v dvojckih/raku... zdaj jo mam pa v 9. v levu mi je pa tko mim... :xx!: ..aja, Ruby 72, tudi mene zanima kaj so terciarne progresije... po kaxnem kljucu se pride do njih??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 tale tema je čisto zamrla .Zanima me če kdo med vami preživlja prehod Plutona (tranzitnega) preko MC? Jaz ga bom čez kako dobro leto, takrat mi bo prečkal MC in bo istočasno še v kvadratu z ASC in DESC (tam je že itak natalni Pluton in Uran !! :xx!: ) Me je kar strah, ker ne vem, kaj to vse pomeni, gotovo nič dobrega.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Jaz ga bom čez kako dobro leto, takrat mi bo prečkal MC in bo istočasno še v kvadratu z ASC in DESC (tam je že itak natalni Pluton in Uran !! :xx!: ) Me je kar strah, ker ne vem, kaj to vse pomeni, gotovo nič dobrega.... Ruby72 je imela ta tranzit pa ji ni posebej zagnojil, pa še njen vladar je.Kvadrat na ASC in DESC pa sem sama dala skoz in mi je precej nagajal vsaj pri partnerstvu, prav zaradi teh težav pa sem pridobila pri transformacije sebe (ASC). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.