plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Vseh nas je kdaj v življenju strah. Pa naj bo to vojne, bolezni, šefa, nasilja... Zanima me, kako se spopadate s tem? Imate kakšne posebne tehnike, knjige, s katerim si pomagate, mantre, afirmacije... kaj petega Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ja, res je ... Plesalka, po mojem najbolj S - spoznavanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Rachek, s spoznavanjem česa? Objekta strahu, samega sebe...? Prosim za kakšen link na to temo. Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Spet nekdo, ki raje fehta ribe, kot da bi se jih naučil loviti Desno zgoraj imaš link "Najdi", izbereš poljubne kriterije (odvisno, kaj iščeš)... et voila! seznam tem, ki obravnavajo strahstrah Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Pa res, sem opazila tole, pa si mislila, aha, podam kasneje tole, takle link, pa sem potem pozabila oz. se je tema oddaljila.Thanx, Coccinelle! ja, Plesalka, za lazje iskanje pa se pomoc: Kratek kurs iskanja na LNF.. Sem prestela seznam tem, ce sem prav prestela, jih je poleg tele se 15. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Sedaj se je pa še med čvekarije razširil "strah"....doslej je bil samo bolj miselnih temah.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Saj, tale kratek kurs iskanja sem tudi hotela pripeti, pa ga nisem takoj našla (tudi meni se to zgodi)Si ga pa ti, Marsa Borism - a je tako hudo ... saj mišljeno je dobronamerno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ne ni hudo Coccinelle,. zakaj le, jaz sem bolj stavek naslovil na postavljalca teme, ne nate...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Aja Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Se opravičujem!Zdaj pa že sama lovim ribe! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Sedaj se je pa še med čvekarije razširil "strah"....doslej je bil samo bolj miselnih temah.... Prvič sem odpirala novo temo, pa čist mim vstelila... Borism, sorči! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 konec sveta :o Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ne še, strah je največji človekov prijatelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 mene je strah, da bi se zredila in bi zgledala kot pujča Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Rachek, s spoznavanjem česa?S spoznavanjem tega, da je strah znotraj votel, od zunaj ga pa nič ni ... Torej, imamo fiziološke in psihološke strahove ... prvi so nam prirojeni in nam pomagajo preživeti ... so nagonski. Druge pa lahko povzročajo prvi, nekateri pa se s čudnimi strahovi že rodijo v ta svet. Reklo bi se, da jih prinesejo s seboj. Proti prvim ne moremo nič, tako, kot ne moremo nehati dihati. Proti drugim pa lahko. S spoznavanjem, z razreševanjem situacij, ki vplivajo na ta strah. Recimo, mene je bilo včasih strah ljudi. Množice. Sčasoma sem rešil ves niz problemov, katerih vzrok je bila cela serija dogodkov v otroštvu, od fizičnega do verbalnega nasilja s strani staršev ali sošolcev. In sedaj se množice ne bojim več. Pač nekako počasi spoznavaš stvari, "pospravljaš podstrešje" in ugotavljaš, da so ti t.i. strahovi neutemeljeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 strah, račk, hmmm...je tisto, kar ne znaš os. rešit, ker se počutiš manjši od tistega problema,ki je viden pred tabo..Strah kot tak je celica,ki komaj čaka,da se prlima vate Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Na enem od forumov sem našla nasvet, da strah obliješ s svetlobo in ga stopiš. To mi je všeč, že delam na tem... Res pa je, da moraš spoznati sam sebe in potem graditi navzven. Strahovi so pač del vsega, kar nosimo s sabo iz preteklosti... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 QUOTE (plesalka @ 21. Jun 2004 ob 16:04) Na enem od forumov sem našla nasvet, da strah obliješ s svetlobo in ga stopiš no ja to že, tak pravjo tisti, ki se terapevtso učijo še..zato ne boš nosila s seboj litrske flaše za oblivat, je tk..pa menim,da tut časa nimaš ,da bi tisti moment to nardila, hmmm Ha, ha, ne, 1Budala, jaz to jemljem kot preventivo! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 jajam sj te razumem ,veš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Se opravičujem!Zdaj pa že sama lovim ribe! Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Jaz imam velikokrat tremo...pred plesnimi nastopi...pred testi......jaz si zemraj rečem, sja znam, vse bo OK samo strah ponavadi še ostane... :o|o: Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.