Guest ODRI 26. april 2002 Prijavi Deli 26. april 2002 DRAGA ZLATA RIBICA!.. pišem ti kljub temu, da imam doma dve zlati ribici, ki mi vsako jutro zaželita veliko sončka..Daj, da bom premagala tisti negativni ego, ki ga nosim v sebi, ki mi včasih ne da miru. Daj, da bom vedno pozitivno razmišljala, daj mi prosim to, da bom tuda zase kaj naredila, da se bom imela rada, .. Daj ribica prosim POSKRBI, da bo vse tako kot je najbolje in najlepše.HVALA tvoja ODRI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. maj 2002 Prijavi Deli 24. maj 2002 mislim, da v ribicah iščeš svojo belino posnemaj jih pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 4. junij 2002 Prijavi Deli 4. junij 2002 HVALA, bom si zapomnila in poskusila to narediti, samo zase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.