Skoči na vsebino

Jupiter v 1. hiši, škorpijon

Star12

Recommended Posts

Aha, to pomeni da bi jaz morala imeti veliko glavo.  :eek:  x:o)x  x:Dx  x:px

Pa imam majckeno glavcko. ;)

x:Dx x:Dx veliko prostora v glavi, jupiter tja prinaša filozofijo, višjo znanost in podobno, hahaha, to pomeni, da pri meni prebije do podplatov??? xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ampak če je vmešan še Škorpijon, potem ni pregrade in ovire - lahko ji rata ČISTO VSE. Kar ni najbolje, kajti potem ta oseba začne živeti s to svojo predniostjo in pozabi na zdravo pamet, ovire in še kaj, nakar pretirava in pogosto zavozi. Ustaviti jo je praktično nemogoče in tako lahko samo gledamo, kje bo pristala. Črnogledo? Kje pa!

Živijo!

Še nisem slišala, da bi se Jupiter dobro počutil v Škorpijonu xrolleyesx , pa je čisto vseeno v kateri hiši je... x:)x

Dum spiro, spero.

...

Še nisem slišala, da bi se Jupiter dobro počutil v Škorpijonu xrolleyesx , pa je čisto vseeno  v kateri hiši je... x:)x

...

Saj ni tako strašno, če se "ne počuti dobro" (strogo po učbenikih, hehe), saj če se ne, potem gre tako in tako za prvo hišo, kar pomeni, da njegovo "slabo počutje" avtomatsko plačajo drugi.

(Kar se "dobrega počutja" planetov tiče, je pa zadeva včasih malo hecna. Vzemi v ozir Marsa, ki se v Kozorogu bojda "dobro počuti". Ali pa Saturna v Tehtnici. Eden bolj pesjanski od drugega. Zanima me tudi, kako tvoje stranke, če jih imaš, reagirajo na podatek o "počutju planetov". Po mojem je to lepo vedeti, strašno uporabno pa ni - razen za razumevanje zadeve, seveda. Pa brez zamere.)

Živijo.

Zanima me tudi, kako tvoje stranke, če jih imaš, reagirajo na podatek o "počutju planetov". Po mojem je to lepo vedeti, strašno uporabno pa ni - razen za razumevanje zadeve, seveda. Pa brez zamere.)

Živijo.

Ti pa nisi moja stranka xg:Dx x;)x

Dum spiro, spero.

Ampak če je vmešan še Škorpijon, potem ni pregrade in ovire - lahko ji rata ČISTO VSE. Kar ni najbolje, kajti potem ta oseba začne živeti s to svojo predniostjo in pozabi na zdravo pamet, ovire in še kaj, nakar pretirava in pogosto zavozi. Ustaviti jo je praktično nemogoče in tako lahko samo gledamo, kje bo pristala. Črnogledo? Kje pa!
ali taka oseba pod nujno rabi potem kaj v zvezi z Devico?
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

hehe, x;)x, Oona, Bern... xDDx x;)x

Tole pa je res, Saturn v tehtnici denimo ali pa se kaj - ali pa recimo ena obicna Luna v raku. Pih!! da se tam 'dobro pocuti'! :eek: x:Ox

Sicer se po mojih izkusnjah pa vcasih Jupiter kar dobro obnasa v sco, ce je v 1., sploh ce je dobro aspektiran, ker pomeni, da ima clovek dobro regeneracijo in tudi mocno voljo za ozdravitev, vsaj navadno....

Tudi si ne pusti 'prodati' kar takole vsega, izbira si tisto, kar je dobro zanj (recimo v smislu zdravljenja, Jupiter v 1. recimo v strelcu pa kupuje raznorazne pripomocke za zdravljenje, potem pa jih ima vse pod posteljo xDDx).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

bro zanj (recimo v smislu zdravljenja, Jupiter v 1. recimo v strelcu pa kupuje raznorazne pripomocke za zdravljenje, potem pa jih ima vse pod posteljo xDDx).

x:Dx :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Živijo! Še nisem slišala, da bi se Jupiter dobro počutil v Škorpijonu xrolleyesx , pa je čisto vseeno  v kateri hiši je... x:)x

Gorje tistemu, ki se dotakne Škopijona :O: V repu nosi svoj smrtonosni strup, s katerim piči vsakogar, ki se ga dotakne. Niti najmanj veselo, dobrosrčno bitje x:)x x:Dx

In potem živo nasprotje Jupiter...ki seva energijo po tem, da ima vedno on prav, in ga je težo prepričati v naspotno kot on sam misli.

E...nekako se vedno bojujeta med seboj a ne? x:Ix

tko nek ko veselje in žalost, pol prevlada tisto, kar je močnejše...

Simona-simsi

Jaz ga imam tudi v škorpijonu - v 12.hiši in hkrati v konjunkciji z asc. in z vsem ostalim šmornom.(venero, ki je tudi v sco, in neptunom v strelcu in soncem v strelcu)

Ja- seveda hkrati tvori tudi opozicijo s saturnom, tako, da ful nedolžen ravno ni. Kar je po drugi strani tudi dobro - kaj se to pravi vse na krožniku dobiti??? x:Dx

Če se vprašam, kaj mi veča??? Ma ne vem..ta zadnja mi ziher nekam raste zadnje čase x:Dx x:Dx ..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...

Gorje tistemu, ki se dotakne Škopijona  :O: V repu nosi svoj smrtonosni strup, s katerim piči vsakogar, ki se ga dotakne.  Niti najmanj veselo, dobrosrčno bitje  x:)x  x:Dx

In potem živo nasprotje Jupiter...ki seva energijo po tem, da ima vedno on prav, in ga je težo prepričati v naspotno kot on sam misli.

E...nekako se vedno bojujeta med seboj a ne? x:Ix

tko nek ko veselje in žalost, pol prevlada tisto, kar je močnejše

...

Spet nekdo, ki Jupitra jemlje popolnoma fovš.

tudi jaz imam Jupitra in Venero v Škorpijonu - oboje v prvi hiši ... in prav je napisala Marsa, skoraj nikdar ne zbolim, ponavadi se izognem celo zimskim prehladom.

sicer pa, kar se mene tiče, bi lahko mirno iz horoskopa črtali Škorpijana, pa tudi Saturna x:o)x ... ju ne bi nič pogrešala. Nič mi ne ugaja ta energija (pri meni sami), pri drugih ljudeh pa mi je kar OK, zanimivo. Neko težo daje vsemu skupaj ... poglabljanje v stvari, grebenje po lastni psihi, zelo intenzivno doživljanje vsega, medtem ko bi moj sonček v Strelcu samo zamahnil z roko in rekel: Pa kaj? No, potem pa se gremo, kdo je močnejši x:)x

Hej, Kreativa, long time no see! x8Dx :palec:

Ali imas torej tudi asc v sco?

Ker glede na to, da imas jupiter v 1. in si sicer strelec, se mi ne zdis spet tako zelo 'strelcevska'...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tudi sama sebi se ne zdim (zadnja leta) nič kaj strelčevska, dosti bolj mi podznak ven tolče x:Dx ... pa Luna v ribicah ... preveč vode v glavnem :xx!:

sicer pa, saj sama veš, če se ne motim, si ti neka podobna kombinacija x:)x

Aja, hmm, ja, saj se spomnim da sva ze ugotavljali, da imava v nekaterih receh podobne odzive oz. stose...

aja, da imas celo tako podobno... (jaz tudi luna v ribah, asc sco). x:)x xcivx :palec:

Ja, saj - to ti pravim. xDDx x;)x

Picasso

Pozdravljeni, x;)x

vidim, da razpravljate o g. Jupitru, pa bom še jaz zato kr tule nekaj vprašala ..oz bi prosila za komentar.

Nmreč kako bi kometirali Jupiter (lev), znan kot planet obilja, sreče, razvoja, prijateljstva, samozavesti,... in oh in sploh vsega dobrega... v 8 hiši, katero (v precej virih) opisujejo kot nesrečno hišo oz hišo smrti, dediščine...

Ko berem in brskam mal te stvari, vedno dobim tisti zoprn občutek, da mora nekdo umret, da bom jaz srečna xrolleyesx :o|o:

Je pa prisoten samo eden aspekt: Merkur kvadrat Jupiter..

No, tranzite moram še malo preučiti, ampak a se men samo zdi, ali je res, da mi glede na slab aspekt kaki tranzit Jupitra ne bi dobro del... oz prinesel kaj dosti tistega kar Jupiter predstavlja... (No, mogoče dediščino?)... A mam kej prav ali sem hudo sfalila?... oz najbrž bi mogla še s čim povezat?

LP x:)x

...

Ko berem in brskam mal te stvari, vedno dobim tisti zoprn občutek, da mora nekdo umret, da bom jaz srečna  xrolleyesx  :o|o:

...

Uf, tale definicija je pa odlična. Si jo moram zapisat. (Čeprav je občutek zoprn.)

:palec:

Je pa prisoten samo eden aspekt: Merkur kvadrat Jupiter..

xrolleyesx pri tej kvadraturi se mi je po porodila misel, da če bi z dediščino nekaj pridobila, bi lahko z narobe premišljeno potezo, razmišljanjem- merkur, tale veseli jupiter mal pokvarila. x:Ix

tudi sama sebi se ne zdim (zadnja leta) nič kaj strelčevska, dosti bolj mi podznak ven tolče  x:Dx ... pa Luna v ribicah ... preveč vode v glavnem  :xx!:

x;)x Kreativa, te je mogoče prehod plutona preko strelčka pretransformiral??? Če je to tvoja prva hiša, bo verjetno držalo, da se čutiš drugačno in te drugi tudi tako drugačno doživljajo. x;)x

xscratchx hmmm berem, tole....pa imam Jupitra v drugi hiški v škorpijonu....a potem zame velja podobno kot za tiste, ki ga imajo v prvi. Povezan je še z trigoni s soncem in MC. Konjunkcija Neptun. sextil z plutonom. kvadrat z marsom in opozicija s saturnom.....kar nekaj ga je naokrog. Izgleda zame pomemben planet....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

xscratchx hmmm berem, tole....pa imam Jupitra v drugi hiški v škorpijonu....a potem zame velja podobno kot za tiste, ki ga imajo v prvi. Povezan je še z trigoni s soncem in MC.

x;)x Jupiter v 2 hiši pa prinese finančno in lastno vrednost. S takim položajem in soncem in MC v prima aspektu je dobrobit od kariere, službe ali očeta, moža. V glavnem mislim, da si kar preskrbljena in ti nič ne manjka. Veliko bogatih ljudi ima v drugi hiši jupiter v konjukciji z venero in lažje pridejo do denarja kot nekdo drug. :palec:

Lunca x:Xx tole pa fajn slišat. Še rajši bi znala sama dnar naredit, kot pa ga podedovat...imam moje ljube rajši, kot pa ves denar tega sveta.

Kaj pa to da je v škorpijonu? A to pomeni, da sem čeprav nežna dušica in vedno pripravljena pomagat, tistim, ki jim večina obrne hrbet, včasih lahko tudi **reall bitch**, kot se je izrazil en moj frend. Tega, seveda ni doživel ampak je rekel, da sklepa....da sem lahko tudi taka :fiju:

V bistvu...je res tako, da ne se mi zamerit...boljše....ker saj oprostim ampak pozabim pa nikoli. Tole bo najbrž moj rak.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...