Skoči na vsebino

Jupiter v 1. hiši, škorpijon

Star12

Recommended Posts

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hm, Konj, jaz tudi ravnokar tule razmisljam... hm, si mislim, tole bi bil pa kar sco ... xDDx

ceprav pa tudi rak.

jaz tudi oprostim, pozabim pa ne - a ne samo slabega, pac pa tudi dobrega.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

črni humor ja, to pa vedno  x:Dx

al pa humor, ki ga samo mi razumemo

pa saj to dvoje je itak podobno ha ha  x:Dx

ja, ja, na tole sva se parkrat... ;)

kao ali crni humor, ali pa kar nekaj... x:o)x

Ja, tale humor jaz prej pisisujem sco kot ribam, ceprav imajo tudi ribe navadno ful dober smisel za humor - samo bolj izi, ne tako krut in dark kot sco... Riba je preobcutljiva za ful teh stosev. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...

Ko berem in brskam mal te stvari, vedno dobim tisti zoprn občutek, da mora nekdo umret, da bom jaz srečna  xrolleyesx  :o|o:

...

Uf, tale definicija je pa odlična. Si jo moram zapisat. (Čeprav je občutek zoprn.)

:palec:

x:Dx x:Dx x:o)x

Jah noo, sej sem se res tko izrazila,... kot da se drugač ne da bit srečen x:Dx x:o)x x:Ix

No, poleg srečna...je bilo zraven mišljeno še vse tisto kar predstavlja Jupiter. Sama pri Jupitru pravzaprav najprej pomislim na razvoj...

Pa res je mal zoprn... ker dediščino dobi človek ponavadi od ljudi, ki so ti (bili) blizu. Za te ljudi pa res ne želiš, da ti jih smrt vzame.... Mam pa že raj njihovo družbo kot pa njihov denar.... No, sploh, ker sem tolk slepo zaverovana, da si bom sama zrihtala zadeve in me kakšen denar od drugih skor bolj kot ne najprej užali, kot razveseli.

Drugač sem pa še mal pobrskala, kaj pomenijo drugi planeti v 8h. Pa ugotovila, da se lažje in bolj celostno razume, če bereš in gledaš te stvari bolj široko...(pa še kaj več se zraven naučiš x;)x ) kot pa če samo gledaš svoj del oz razlagaš samo svojo karto... V kakšnih virih stvari tko opisujejo, da ko tisto bereš, deluje kot kaka prerokba .... in dobiš zraven filing, kot da je tvoje življ. zacementirano že vnaprej....

No, pol pa prebereš še mal naokoli,.. in ugotoviš, da iz muhe delaš slona x:o)x x:Dx x;)x

Lunca, tebi pa hvala za tisto razlago aspekta.

LP x:)x

V bistvu...je res tako, da ne se mi zamerit...boljše....ker saj oprostim ampak pozabim pa nikoli. Tole bo najbrž moj rak.

xrolleyesx Bi rekla, da je to tvoj škorpion, sicer pa z jupitrom v 2 hiši denarja ne podeduješ, to pomeni, da ti ga v bistvu sploh ne manjka.

xrolleyesx Bi rekla, da je to tvoj škorpion, sicer pa z jupitrom v 2 hiši denarja ne podeduješ, to pomeni, da ti ga v bistvu sploh ne manjka.

Lunca kaj pa misliš o tej kombinaciji? bo kaj keša x:px xDDx ? ASC rak, 2 hiša v levu prazna, tretja hiša v levu noter pa venera na 24°leva in mars na 26°leva ... jupiter imam pa med peto in šesto hišo v strelcu. MC pa imam v ribah, luna v ovnu 10. hiša.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...