Skoči na vsebino

Napoved za 26. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=26"][b]Napoved za 26. teden[/b][/url] - [b]21. - 27. junij 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

A ni nic al kaj? x:o)x
Sem zgleda pozabila napisat... ;)

Aira - seveda, najvec je odvisno od nas, a vse pa le ne, tudi zato so taksnele napovedi, da se stekne, da je se kaj zadaj, ce npr. nekaj ne gre in ne gre ali podobno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mogoče pa za erotični naboj ni še vse izgubljeno, neke pritikline so se za nedeljo omenjale x;)x x:Dx .

Melanholija, hm, redkokdaj jo staknem, večinoma se je uspešno obranim, verjetno mi moja energija ne da mira, je pa fajn vedet, da se s čim takim lahko pri drugih računaš x:)x .

Cestno zmedo pa že zjutraj skasirala, sva bila na avtocesti na prehitevalnem pasu 150km/h, pa zraven naju šlepar, pa prinoti en KR golf, k sreči ga je dragi uočil in zabremzal, sicer bi lahko KR izbiral naju ali šlepar... :o|o: , pismu kok mal eni cenijo svoje življenje...

Všeč mi je druga polovica, boljše razpoloženje in navihanost, kozle itak vedno jaz streljam, sem imuna na napovedi x:Dx .

Preteklosti pa ne bom prežvekovala, sem jo že fuuuuuul let, tko da imam to že v dobrem. Mračne misli bomo seveda odganjali z meditacijami, mi je Žaža glih dons eno knjigico prinesla :2src: xsrcx

Evo ena, ziher uporabna:

[font="Geneva"][color="green"]Brez lastne privolitve te ne more nihče pripraviti do tega, da se počutiš manjvrednega.[/color][/font]

[font="Geneva"]Eleanor Roosevelt[/font]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[color="blue"]Upam, da ne bo cel teden v tem stilu deževnem in nizek pritisk.
Od kave postajam odvisna, kar spi se mi in energija čisto na minimumu...
dela pa cel Triglav pred mano...

Sploh nič Luni v Levu danes ni podobno (nasproti nje je Neptunček in jo je čisto omilil).
x:o)x x:Ix Stankaaa

astra je v napovedi prezrla tisti Marsin namig za vikend... x;)x [/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

ono da je pa za intelekt. zadeve dobro, pa nas brigca... a ni to fajn?
Ne more biti vsakic vsega - ceprav je res kot pravi Stanka - saj nisem sploh pozabila, sem videla, pac ne bom vsakic pisala erotika, sex... Poleg tega pa je se mesecna, pa da se skoz ne ponavljam...
Tam sem tudi omenila tale vikend po mojem...

A ne Stanka? Cisto rakovska scena... :o|o:
Ja, res je tudi neptun pomesal strene tule.

Selene, saj bo, pri tebi je pac potentno tako znamenje raka kot tudi saturn ti ze itak ruzhi gor, cez kak dan, dva bo ze bolje, ce ne prej, pa v cetrtek, ko bo tako konjunkcija z jupitrom kot se tudi mars premakne v leva.

Meni se tudi nic ne da, pa vsak hip mi vse skupaj dol pade, naslednji pa sem ful dobre. x:o)x xrolleyesx

Picasso

[quote name='Marsa' date='21. Jun 2004 ob 16:55']Ne more biti vsakic vsega -[/quote]
Aja.. :eek: ..zakaj pa ne x?x ...recimo, da nas erotično privlačijo intelektualci... x:px

x:Dx

Astra
Per aspera ad astra

Saj. xDDx - ali pa bodo pisatelji pisali bolj eroticno obarvano... x;)x
Ja, saj bo tudi to - a bolj ljubav kot pa erotika... bolj muckanje kot pa strasten sex (velja za vecino, ne pa za vse, za leve recimo ne), razen recimo v nedeljo, ce pa seveda nam bo sploh disal sex in se ne bomo recimo spichili. x:Dx

Picasso

Ponedeljek se je po jutranjem viharju (ki je bil posledica včerajšnjega rjovenja, ki je bilo posledica mojega razpoloženja čez večji del vikenda :O: ) čisto dobro obrnil... v službi opravila, kar sem imela, zdaj pa do konca tedna dopust... ne gre drugače, kot da se stvari obrnejo na bolje x:)x ... če mi ne bo Venera, ki se je vrnila v 6. hišo in kvadrira Sonce in Pluton, povzročala (dobesedno) križev :inocent:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Marsa, hvala sej vem da enkrat bo, sicer sem se pa že tolk spremenila,da se v teh dneh ne smilim sama sebi ter ne jockam, ampak naredim nekaj za svojo dušo,... pa je prec boljše, danes pretekla kar precejšnjo razdaljo, se bolje počutim, jutri bom pa pač problemčke reševala sproti... aja sem ravno v eni knjigi prebrala da je potrebno razumeti sam sebe in se poslušati... mislim, da mi ratuje xsrcx

[quote name='Selene' date='21. Jun 2004 ob 21:08']... jutri bom pa pač problemčke reševala sproti...[/quote]
Ali pa ne - recimo ker ni v tvoji moci ali pa ker ni problemov in torej nic za [i]resevati[/i], samo pac potovati na svoji poti. :palec:

Picasso

sej če ni mojih problemov mi jih pa natrpajo...
vsekakor bi pa že res rada samo plula skozi lajf... tud to bo, tud to... danes moram še enkrat napoved prebrat neki mi ne štima x;)x

Sem v rakovsekm vzdušju- znotraj gnetem in čustvujem, zunaj led. :eek: in vse se me še bolj dotakne, npr v ponedeljek zoprnija, danes čistunstvo- zbudila sem se ravno ko je luna prišla v devico x:Dx in začela razglabljati čistunske misli in hotela vse "razčistiti"... pravzaprav sem sovražila vso svojo "fizičnost" ki sem jo kdaj izkusila brez "da bi bila to jaz" brez da bi se kontrolirala.......
včeraj pa imela izklopljen telefon.

skratka krizno območje, obdobje. ampak hkrati zanimivo- ker jaz sem tista ki rada globoko čustvuje in raziskuje temne vode- ampak problem je ker potem izpadeš ven kot da si padel z lune x:o)x neprimeren za ta svet- z vsemi temi "odkritji"....

[quote name='Aira' date='23. Jun 2004 ob 10:50']včeraj pa imela izklopljen telefon.[/quote]
jaz tudi. Mitja pa ga je izgubil (se je nasel in ga dobi nazaj) - in je ze skoraj teden brez. Pravi da mu ustreza. ;)

fajn si tele misli podala, thanx! :palec:

Picasso

in ne vem kaj je to z mano na ljubezenskem področju da imam toooliko dvomov, vse moram poračunati, kuham zamere, ne pozabljam itd. postavljam si ovire namesto da bi se prepustila- vse to zaradi strahu.in problem je ker (zaradi preteklih izkušenj) težko zaupam še tistim ki jim zaupam. x8Dx
in kako težkooo jaz kažem čustva pred moškim ki me zanima. :o|o: :o|o: prav nič venera v levu x:Dx tipičen rak s saturnom v škorpiji. :o|o:

Astra - saj ti vedno poslusas v bistvu sebe - saj to je ze prav, potem pa se dobimo 'potrditve' in fidbeke in to je to... :palec:

Aira - tole si tudi fajn napisala, smao ne stekam - kako rak... a nisi tehtnica? A imas v raku kaj? Ali si mislila splosno ozracje?

Picasso

[quote name='Marsa' date='23. Jun 2004 ob 13:51']Aira - tole si tudi fajn napisala, smao ne stekam - kako rak... a nisi tehtnica? A imas v raku kaj? Ali si mislila splosno ozracje?[/quote]
tehtnica/ rak- splošno ozračje tudi.... x:Dx
ma ja- malo se izpovedujem....
fjuu... prav očiščujoče.

Aja, raka imas v asc... sem potem razmisljala, da morda bi res lahko imela recimo luno... a ti imas pa asc...

Picasso

[quote name='Marsa' date='23. Jun 2004 ob 11:11'][quote name='Aira' date='23. Jun 2004 ob 10:50'] včeraj pa imela izklopljen telefon.[/quote]
jaz tudi. ...
Mitja pa ga je sele danes dobil...

[/quote]
In kaj je bilo?
'Svak' naju je ves dan besno klical, ker je imel za naju karte. Za Lenyja. x:o)x :xx!: xrolleyesx x:o)x :xx!:

Picasso

[quote name='Marsa' date='21. Jun 2004 ob 16:55']Meni se tudi nic ne da, pa vsak hip mi vse skupaj dol pade, naslednji pa sem ful dobre.  x:o)x  xrolleyesx[/quote]
Takole nekako sem zadnji mesec... xrolleyesx :o|o:
Dum spiro, spero.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...