Skoči na vsebino

Napoved za 26. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='oona' date='23. Jun 2004 ob 18:52'][quote name='Marsa' date='21. Jun 2004 ob 16:55']
Meni se tudi nic ne da, pa vsak hip mi vse skupaj dol pade, naslednji pa sem ful dobre.  x:o)x  xrolleyesx[/quote]
Takole nekako sem zadnji mesec... xrolleyesx :o|o: [/quote]
Ojla, oona, ja, se spomnim se mi zdi, morda si napisala v retro veneri - imas kaj v raku?
Spomnim pa se oz. sem nekje ujela ta podatek, upam da se ne motim, ce se, oprosti - da imas luno v ribah... ;) - aympak cudno, da ti je uran nic ne aktivira, ali imas kaj v strelcu v zadnji dekadi ali v raku v prvi?
nekako se mi zdi, da bi lahko imela tudi kaj energije strelca ti, ceprav si mroda prelahkotna za strelcA, ki je sicer dinamicen in gibljiv, a lahkoten pa v bistvu ravno ni.... hm, ocitno ti tale luna v ribi kar dobro ven tolce, saj sem skoraj ziher, da sem si prav zapomnila, ker ti tudi pase... xDDx - imas tak drajv v debati... Kje imas pa mars?

aja, saj res, selene, sory, to je zato, ker si se obrambno tako nastimala, pa si se oddaljila... tale smrt prijateljice je zate simbolicna, a ne v negativnem smislu, saj si oddelala ta test, kar se tebe tice, si bila maximalna, to je bomnus zate, ceprav nisi razmisljala tako in se zdaj slisi celo 'preracunljivo' oz. da jaz na kaj takega ciljam.
veliko se ti je dogajalo v zadnjem cajtu, saturn je v bistvu bil nasproti sonca, zato je tudi bilo nekaj tezav z zdravjem, hkrati pa se ti je obesil na luno... tezave, a hkrati blazne priloznosti za osebno rast...
nekaj si ugotovila - da je zdravje najpomembnejse in da je zivljenje kratko in ne najbolj pravicno vedno, zato si je treba SAM vzeti od lajfa cimvec se da - in hkrati sobivati z drugimi in biti torej v povezavi.
meni je lahko govoriti, ker se tebi dogaja, to je res, a jaz lazje vidim, ker nisem notri... ti se pa tudi zdaj 'luscis' od vsega tega in to je dbest - prihaja novo obdobje.

saj to pa za vse nas v bistvu, globalno. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Marsa, že preteklost me je naučila, da sprejemam odhod človeka na svoj način,... ja oddaljila sem se od vsega ali pa če rečem duša se je malce oddaljila, dovolim ji x;)x ja naučila sem se sobivati na tem planetu ter s hvaležnostjo sprejemati darove. Smešno se mi zdi, da si ljudje lastimo košček zemlje, kao tu ne smeš hoditi, to je moje, nič ni naše, popolnoma nič, le naša ljubezen, dobrota ali pa sovraštvo, nasilje... Luščim se verjetno še ne od vsega, občutek imam pa da bo v dveh treh mesecih popolnoma druga slika... mislim pa da mi majčkeno pomaga k zorjenju tudi Venera in Pluton... nekako imam filing
Vsekakor pa sem se odločila, da bom iz vsake lekcije potegnila najboljše, da ne bom vzela ničesar kot nekakšno jamranje, ampak kot učno lekcijo...
Kot večkrat rečćem - vsaka misel je trenutek oddan v vesolje in vsak trenutek je življenje

[quote]Energija pa se bo k sreci od sredine do konca tedna korenito spremenila, nase pocutje pa obcutno izboljsalo, postali bomo pozitivnejsi in spet bolj dinamicni.
Ti dnevi bodo tako primerni za organizacijo oz. udelezbo zabav in poslovnih srecanj, pa tudi sportnih in kulturnoumetniskih dejavnosti.[/quote]

Tole je pa dober odstavek Marsa. Nekak ful energije sem dobil. Me je zaneslo na stran turizma kot že tolikorkat prej.

Andres

Andres, normalno, ce sem pa tole pripisala med drugim tudi premiku marsa v leva, kar se je zgodilo vceraj zvecer malo pred 23. uro... x;)x x8Dx :palec:

Selene - zelo lepo si napisala! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='24. Jun 2004 ob 10:37'][/quote]
Zanimivo. Včeraj se je premaknil v leva in vse to, jaz sem pa cel teden zabušaval in nisem hotel nič delati za turizem. Rajši sem se bookiral za julija in vse to, xDDx ampak turizma pa ne.
Kljub temu da se že dve uri odpravljam v Citypark sem nekako s telefonom in netom zadnje tri ure operiral za turizem. Lev, lev se premika Marsa xDDx xDDx :palec:

Andres

[color="gray"]Kronika minule noči[/color]
Ljubljana, 24. junija (STA) - Policisti so v noči na četrtek obravnavali 40 prometnih nesreč, v katerih se je 11 udeležencev lažje telesno poškodovalo. Po poročanju Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 81 kršitev javnega reda in miru ter 48 novih kaznivih dejanjih. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 59-krat posredovali na javnih krajih, 22-krat v zasebnih prostorih, pri tem pa so pridržali šest kršiteljev. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 17 tatvin, 16 vlomov, 11 poškodovanj tuje stvari, kaznivo dejanje ponarejanja denarja, rop, povzročitev hude telesne poškodbe in ogrožanje varnosti
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...