Mašinca 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 No tisti k še ne veste, 30.12.2004 nej bi bil srečni dan, ko bo na svet prijokal še en Slovenček oz. Slovenka. Kot vedno pa je problem bodočih staršev ime. Ne vem ali bo punčka ali fantek, tako da bom vesela vseh predlogov. Mogoče še malo astrološko in numerološko utemeljeni predlogi in pa seveda pomensko, mi bodo prav prišli. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 OHo, Mašinca, kako kaj prenašaš nosečnost? Uživaš? No upam, da , jaz bi ti tule samo priporočala, da prebereš knjigico 9 stopnic ime pa, kaj pa vem, stvar okusa. Janja je npr. lepo ime . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 punčka Šana... lep ime Šana... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ...meni so všeč imena : - JAGODA-LUNA-LEA-SANJA-PIA ...pismo za tipa pa ne vem -JAN-DAVID? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Tut jest mam ful več idej za punčko, k za fantka. Sam ne sme bit preveč "nenavadno" (lahko je nevsakdanje, sam da ni kak sadež, al kej tazga), k je že priimek mal "smešn". Aja pa raj bi malo daljše ime, ker je priimek ful kratk - sam tri črke. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Vse teme, ki vkljucujejo 'ime'.V temi 'Ime za puncko' so nasteta nesteta imena ze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Men je ful vsec Zoja...potem pa se Taja, Tara....Za fantka Žiga, Jan, Sebastian Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Pa Sara! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Vse teme, ki vkljucujejo 'ime'.V temi 'Ime za puncko' so nasteta nesteta imena ze.Sej sm hotla pogledat, če je že kaka tema, pa sm vtipkala "ime" in mi je najdlo 97 strani tem. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 No tisti k še ne veste, 30.12.2004 nej bi bil srečni dan, ko bo na svet prijokal še en Slovenček oz. Slovenka. Kot vedno pa je problem bodočih staršev ime. Ne vem ali bo punčka ali fantek, tako da bom vesela vseh predlogov. Mogoče še malo astrološko in numerološko utemeljeni predlogi in pa seveda pomensko, mi bodo prav prišli. Srečno Tule je pa spletna stran na kateri lahko najdeš kratko zastnojsko numerološko kabalistično analizo čez 700 000 imen.Kabalisti lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Vse teme, ki vkljucujejo 'ime'.V temi 'Ime za puncko' so nasteta nesteta imena ze.Sej sm hotla pogledat, če je že kaka tema, pa sm vtipkala "ime" in mi je najdlo 97 strani tem. Pozabila si oznacit - 'isci samo v naslovu teme' - ti si dala ocitno 'v celi objavi', pa cudno, da ni bilo tem se vec. *Kratek kurs iskanja na LNF - za drugic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 PENELOPA,JOSEFINA SANDOKAN,HORACIJ Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Še dve sodobni imeni Televizij, Internetka! Veš kaj mašinca je moj predlog. Pojdi na sprehod ob gozdu, poslušaj otroka in ti bo povedal ime..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 PENELOPA,JOSEFINA SANDOKAN,HORACIJGenovefa in Brunhilda si pa pozabu Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Aja - mašinca, srečno in lepo doživeto nosečnost! Meni od imen všeč: Jakob, Bor, Tadej, Gal za punce pa: Ana, Zarja, Taja, Neža to je nekakšna top 8. Se pa strinjam z Vojkom . Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 :o|o: Kaj pa: KristinaMarjanaKatarinaTeodoraEvelina Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Mašinca, če bo punčka, naj bo Strojnica, če pa boš rodila fantka, naj bo Aparat. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 FNT: - AJK-TIM-TIN(več na tri črke se ne spomnm) PUNCA: -LEA-PIA-TEA-GAJA-TJAŠA-ALYA Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Najlepše ime je JURIJ (to sem jaz) , pomeni pa NEKOGA, KI IMA VELIKO ZEMLJE. Juriji so vedno znali z denarjem, različic v zgodovini je veliko (George, Djorje) - prav vsi pa so pomembni ljudje.......... sam ne bi nikoli zbral novodobnega imena, ker mi nič ne pomeni. Pri tem bi uporabljal zgodovino.............. Lea, Pia itd :xx!: ............... Svetujem ti, da se za vsako ime potrudiš in poiščeš njegov pomen (izogibaj se Blaža, Gordane itd), nasploh znajo biti imena slovansge jezika problematična( slab pomen)............... Meni je lepo ime tudi FILIP (človek, ki ima rad konje), v zgodovini je znan FILIP LEPI (fr. kralj) ter FILIP POBOŽNI (šp. kralj - sicer krut, dal pobijati protestante)................... skratka tega je veliko!!! pa srečno mama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ti pa res nimaš ukusa :xx!: :xx!: :xx!: blaž pa pija leja... je pa čist lepo tko da veš pa velik šreče v učenju zibranja imen Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 pa še to- Filip je bil tudi oče Aleksandra Makedonskega............. sicer je bil kasneje ubit (zabodel ga je suženj :xx!: ) s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 sori ampak filip pa jurij je grdo ime (vsaj men ) Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ja sori tudi tebi...... že po pojem imenu vidiš, da dam veliko na modrost in verjemi mi, da LEA, PIA in BLAŽ (kar pomeni umazan, mimogrede) nimajo dobrega pomena. LEA je znana ubijalka svojih otrok v skandinavski književnosti................. pač JURIJ (kot mi je ime) ne more biti vsakomur všeč, so tudi ljudje brez okusa in vednosti. sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ta imena so lepa razn seveda gordane... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Sokrates...kregaš se z 9-letnico...hoho Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.