Skoči na vsebino

Ime

Mašinca

Recommended Posts

No tisti k še ne veste, 30.12.2004 nej bi bil srečni dan, ko bo na svet prijokal še en Slovenček oz. Slovenka. Kot vedno pa je problem bodočih staršev ime. Ne vem ali bo punčka ali fantek, tako da bom vesela vseh predlogov. Mogoče še malo astrološko in numerološko utemeljeni predlogi in pa seveda pomensko, mi bodo prav prišli. x:)x
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

OHo, Mašinca, kako kaj prenašaš nosečnost? Uživaš? No upam, da , jaz bi ti tule samo priporočala, da prebereš knjigico 9 stopnic x;)x ime pa, kaj pa vem, stvar okusa. Janja je npr. lepo ime x;)x x:Dx x:Xx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Tut jest mam ful več idej za punčko, k za fantka. Sam ne sme bit preveč "nenavadno" (lahko je nevsakdanje, sam da ni kak sadež, al kej tazga), k je že priimek mal "smešn". Aja pa raj bi malo daljše ime, ker je priimek ful kratk - sam tri črke. :8):
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

No tisti k še ne veste, 30.12.2004 nej bi bil srečni dan, ko bo na svet prijokal še en Slovenček oz. Slovenka. Kot vedno pa je problem bodočih staršev ime. Ne vem ali bo punčka ali fantek, tako da bom vesela vseh predlogov. Mogoče še malo astrološko in numerološko utemeljeni predlogi in pa seveda pomensko, mi bodo prav prišli.  x:)x

Srečno

Tule je pa spletna stran na kateri lahko najdeš kratko zastnojsko numerološko kabalistično analizo čez 700 000 imen.

Kabalisti

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Vse teme, ki vkljucujejo 'ime'.

V temi 'Ime za puncko' so nasteta nesteta imena ze.

Sej sm hotla pogledat, če je že kaka tema, pa sm vtipkala "ime" in mi je najdlo 97 strani tem. :eek:

x:Dx x:o)x

Pozabila si oznacit - 'isci samo v naslovu teme' - ti si dala ocitno 'v celi objavi', pa cudno, da ni bilo tem se vec. x:px x:o)x

*Kratek kurs iskanja na LNF - za drugic. x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Še dve sodobni imeni

Televizij, Internetka! x8Dx x:Dx

Veš kaj mašinca je moj predlog.

Pojdi na sprehod ob gozdu, poslušaj otroka in ti bo povedal ime.....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Aja - mašinca, srečno in lepo doživeto nosečnost! x:)x

Meni od imen všeč: Jakob, Bor, Tadej, Gal

za punce pa: Ana, Zarja, Taja, Neža

to je nekakšna top 8.

Se pa strinjam z Vojkom . x^x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

x?x :o|o: Kaj pa:

Kristina

Marjana

Katarina

Teodora

Evelina

x?x x?x

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Najlepše ime je JURIJ (to sem jaz) x:Dx , pomeni pa NEKOGA, KI IMA VELIKO ZEMLJE. Juriji so vedno znali z denarjem, različic v zgodovini je veliko (George, Djorje) - prav vsi pa so pomembni ljudje..........

sam ne bi nikoli zbral novodobnega imena, ker mi nič ne pomeni. Pri tem bi uporabljal zgodovino.............. Lea, Pia itd :xx!: ...............

Svetujem ti, da se za vsako ime potrudiš in poiščeš njegov pomen (izogibaj se Blaža, Gordane itd), nasploh znajo biti imena slovansge jezika problematična( slab pomen)...............

Meni je lepo ime tudi FILIP (človek, ki ima rad konje), v zgodovini je znan FILIP LEPI (fr. kralj) ter FILIP POBOŽNI (šp. kralj - sicer krut, dal pobijati protestante)...................

skratka tega je veliko!!!

pa srečno mama :palec:

ja sori tudi tebi...... že po pojem imenu vidiš, da dam veliko na modrost in verjemi mi, da LEA, PIA in BLAŽ (kar pomeni umazan, mimogrede) nimajo dobrega pomena. LEA je znana ubijalka svojih otrok v skandinavski književnosti................. x;)x

pač JURIJ (kot mi je ime) ne more biti vsakomur všeč, so tudi ljudje brez okusa in vednosti. x:Dx

sokrates

Sokrates...kregaš se z 9-letnico...hoho x:Dx x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...