Freya 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 pa še to- Filip je bil tudi oče Aleksandra Makedonskega............. sicer je bil kasneje ubit (zabodel ga je suženj :xx!: ) s.aja, ups, nism takoj videla.... Ej, Sokrates, vidim, da si sorodna dušica Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 LEA je znana ubijalka svojih otrok v skandinavski književnosti................. hm, nekakšen pendant zahodnoevropski Luxuriji ? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 hm...ASJA... ta ime mi ful ni biu ušeč...pol je pa moja frendica začela noret za njim mi je pa ful ratu... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sully 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 JAN! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 hm...ASJA... ta ime mi ful ni biu ušeč...pol je pa moja frendica začela noret za njim mi je pa ful ratu... vse lepo in prav, ampak kakšna slovenščina, " ta ime mi ful ni biu ušeč", pa kako lahko tako pišeš? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 jah nevem...sej ne da bi mela kej prot slovenščini...sam js pač tko pišm mi je pač ušeč... sej slovenščina je ful lep jezik...sam js kr ne morm pisat u slovnci pa govort tut ne...sm se navadla na pogovorni jezik...pomoje je to zarad SMS-ou ... več napišš več plačaš... zdej mi pa tut uide v kkšn spis v šoli kkšna neslovnična beseda...jah prou maš..se bom mogla mal navadt... :o|o: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 jah nevem...sej ne da bi mela kej prot slovenščini...sam js pač tko pišm mi je pač ušeč... sej slovenščina je ful lep jezik...sam js kr ne morm pisat u slovnci pa govort tut ne...sm se navadla na pogovorni jezik...pomoje je to zarad SMS-ou ... več napišš več plačaš... zdej mi pa tut uide v kkšn spis v šoli kkšna neslovnična beseda...jah prou maš..se bom mogla mal navadt... :o|o: ja OK mi je všeč, da priznaš, ampak po moje je ta varianta ( tvoja) težja za pisat. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 eh, današnja mladina... se pa strinjam, da boste vi plačevali jezikovni davek vsem tem pogruntavščinam a'la mobiteli in mejli...Včasih smo bili primorani pisati ljubezenska pisma in kartice na star, romantičen način, zdaj je vse to okleščeno in stisnjeno v en SMS in hitro odposlano.... (po drugi strani pa tudi hitro prebrano in - pozabljeno. ) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 nevem ni lih...pišeš tko kt govoriš...sej se stavm da ne govoriš v čisti slovnci... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 pa kaj zdaj boste razpredali o imenih v nedogled? v temi Ime... ....cudaki.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 naj bo PENELOPA Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 MOŠKA IMENA V SLOVENIJI ŽENSKA IMENA V SLOVENIJI Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Majica /ali kdorkoli drug/ ker vedno uletiš z linkom, a veš mogoče ali sploh obstaja seznam imen, katerih je v Sloveniji samo "po en primerek". Me prav zanima, kaj za "čudes" se skriva tam.... (med njimi je tudi moja hčerka - no vsaj pred 18 leti je bila edina - in me prav ma firbec) Hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Uf...na seznamu popisa že ni, ker tam ni 100 % točnih podatkov...oziroma, ni na seznamu, če je ime uporabljeno manj kot petkrat... Mogoče bi ti pa arhiv Slovenije lahko pomagal... Moje ime v Slo. nosi še 14 oseb... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Majica, thanx ko si poskrbela za tole temo, kot tudi podala link v nanovo odprti, ki je zdaj izbrisana, Danilo je najbrz ze videl, glede na to, da je komentiral in rekel, naj izbrisemo, mu pa ob tej priloznosti kar tule cestitam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 eh, današnja mladina... se pa strinjam, da boste vi plačevali jezikovni davek vsem tem pogruntavščinam a'la mobiteli in mejli...Včasih smo bili primorani pisati ljubezenska pisma in kartice na star, romantičen način, zdaj je vse to okleščeno in stisnjeno v en SMS in hitro odposlano.... (po drugi strani pa tudi hitro prebrano in - pozabljeno. )ma ja, smo bli primorani 0. so oni 100x bolj primorani kt smo bli mi!dans se omunicira 100x vec kot se je vcasih, pomoje, ce ne drugace pa prek neta.hkrati je tu se tv, raklame, dostopnost in razsirjenost medijev... torej so besedno in informacjsko bombardirani 1000x bolj kot smo bili mi. tudi za zapomnejo sivec in imajo v povprecju vecji IQ ter so bolj sposobni.hkrati znajo tudi vec jezikov in bolje kot smo jih v povprecju znali mi.kar se tice jezika bi bla lahk debata...hkrati lahk vids starjesi folk k s vedno ne ve o slovici 0 ali malo in tazga folka je veliko. hkrati pa je nivo znanja in zahtevnosti mladih vecji kt smo ga mel mi. aja, ime : super cena 99.- SIT Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 POGOSTOST VAŠEGA IMENA Evo tule so statistične raziskave, lahko pogledate, kako pogosto je vaše ime . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Mašinca!!!!!!!!!!!!Kak sem pa to spregledala Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj piskrček trenutni:Lan, Klas, David, Dominik, Tilen; BrstinBrina, Veronika, Doroteja, tudi lepo, Rubina; Katarina; Larisa/Lara, Lora Ampak to mi je recimo frajersko pa lepo se sliši, ne vem pa če bi doma čez cenzuro prišlo, pa tud npr. jst Dominika enga poznam in ne bi dala otroku tak ime, mi je pa lepo ime.. fajn bi bilo tako ime, k nobenga ne poznaš z njim.. al pa kakega ki ti je full v redu oseba, pa bi ti blo všeč da bi imel ime po njem/njej. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Dominik Cernjak je bil Mitjin sosolec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Punčki bi dala ime Niša! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 no ta dominik mi pa ni všeč, pa on pevec tud ne in nenazadnje, ta ki ga jst poznam tud ne neki fullll.. ampak ime pa ja. Aha, pa Saša mi je všeč, ampak kao moško Saša, s tem pa so tud problemi, pol pa vsi mislijo da je ženska.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 statistika imen zadnjih 10 let v excel formatu...naj vam tekne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 6. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2004 Super majica, končno en seznam k ga lohka pogledam, k mi internet neki nagaja, ampak v excelu pa gre. Hvala vsem za predloge. Mushi - Dominik je lepo ime, sam ga pa res povezujem s samimi :xx!: tipi, tko da odpade. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 ja, sej moj sin če bo, tud ne bo dominik.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.