Skoči na vsebino

Ime

Mašinca

Recommended Posts

pa še to- Filip je bil tudi oče Aleksandra Makedonskega............. sicer je bil kasneje ubit (zabodel ga je suženj :xx!: )

s.

aja, ups, nism takoj videla.... Ej, Sokrates, vidim, da si sorodna dušica :palec: :palec: x;)x x:)x x^x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

LEA je znana ubijalka svojih otrok v skandinavski književnosti.................  x;)x

hm, nekakšen pendant zahodnoevropski Luxuriji ?

SI SAPIS SIS APIS.

hm...ASJA...

ta ime mi ful ni biu ušeč...pol je pa moja frendica začela noret za njim mi je pa ful ratu... x:Ix  x:o)x

vse lepo in prav, ampak kakšna slovenščina, " ta ime mi ful ni biu ušeč", pa kako lahko tako pišeš? :sori:

elvis is the best

jah nevem...sej ne da bi mela kej prot slovenščini...sam js pač tko pišm mi je pač ušeč... :vragec:

sej slovenščina je ful lep jezik...sam js kr ne morm pisat u slovnci pa govort tut ne...sm se navadla na pogovorni jezik...pomoje je to zarad SMS-ou ... xrolleyesx

več napišš več plačaš... :sori: zdej mi pa tut uide v kkšn spis v šoli kkšna neslovnična beseda...jah prou maš..se bom mogla mal navadt... :o|o: :vragec: x:o)x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

jah nevem...sej ne da bi mela kej prot slovenščini...sam js pač tko pišm mi je pač ušeč... :vragec:

sej slovenščina je ful lep jezik...sam js kr ne morm pisat u slovnci pa govort tut ne...sm se navadla na pogovorni jezik...pomoje je to zarad SMS-ou ... xrolleyesx

več napišš več plačaš... :sori: zdej mi pa tut uide v kkšn spis v šoli kkšna neslovnična beseda...jah prou maš..se bom mogla mal navadt... :o|o:  :vragec:  x:o)x

x^x ja OK mi je všeč, da priznaš, ampak po moje je ta varianta ( tvoja) težja za pisat.

elvis is the best

eh, današnja mladina... :sori: x:Dx x:o)x x8Dx

se pa strinjam, da boste vi plačevali jezikovni davek vsem tem pogruntavščinam a'la mobiteli in mejli...Včasih smo bili primorani pisati ljubezenska pisma in kartice na star, romantičen način, zdaj je vse to okleščeno in stisnjeno v en SMS in hitro odposlano.... (po drugi strani pa tudi hitro prebrano in - pozabljeno. )

SI SAPIS SIS APIS.

• 2 weeks later...
Guest sanjalica

Majica /ali kdorkoli drug/ ker vedno uletiš z linkom, a veš mogoče ali sploh obstaja seznam imen, katerih je v Sloveniji samo "po en primerek".

Me prav zanima, kaj za "čudes" se skriva tam.... (med njimi je tudi moja hčerka - no vsaj pred 18 leti je bila edina - in me prav ma firbec) x;)x

Hvala... x:Xx

Uf...na seznamu popisa že ni, ker tam ni 100 % točnih podatkov...oziroma, ni na seznamu, če je ime uporabljeno manj kot petkrat...

Mogoče bi ti pa arhiv Slovenije lahko pomagal... :8): x:)x

Moje ime v Slo. nosi še 14 oseb... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Majica, thanx ko si poskrbela za tole temo, kot tudi podala link v nanovo odprti, ki je zdaj izbrisana, Danilo je najbrz ze videl, glede na to, da je komentiral in rekel, naj izbrisemo, mu pa ob tej priloznosti kar tule cestitam. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x8Dx :palec: x:Ix

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

eh, današnja mladina...   :sori:  x:Dx  x:o)x  x8Dx

se pa strinjam, da boste vi plačevali jezikovni davek vsem tem pogruntavščinam a'la mobiteli in mejli...Včasih smo bili primorani pisati ljubezenska pisma in kartice na star, romantičen način, zdaj je vse to okleščeno in stisnjeno v en SMS in hitro odposlano.... (po drugi strani pa tudi hitro prebrano in - pozabljeno. )

ma ja, smo bli primorani 0. so oni 100x bolj primorani kt smo bli mi!

dans se omunicira 100x vec kot se je vcasih, pomoje, ce ne drugace pa prek neta.

hkrati je tu se tv, raklame, dostopnost in razsirjenost medijev... torej so besedno in informacjsko bombardirani 1000x bolj kot smo bili mi. tudi za zapomnejo sivec in imajo v povprecju vecji IQ ter so bolj sposobni.

hkrati znajo tudi vec jezikov in bolje kot smo jih v povprecju znali mi.

kar se tice jezika bi bla lahk debata...

hkrati lahk vids starjesi folk k s vedno ne ve o slovici 0 ali malo in tazga folka je veliko. hkrati pa je nivo znanja in zahtevnosti mladih vecji kt smo ga mel mi.

aja, ime x;)x : super cena 99.- SIT x:Dx x:Dx

Mašinca!!!!!!!!!!!!

Kak sem pa to spregledala xrolleyesx :inocent:

Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xloveyx

Moj piskrček trenutni:

Lan, Klas, David, Dominik, Tilen; Brstin

Brina, Veronika, Doroteja, tudi lepo, Rubina; Katarina; Larisa/Lara, Lora

Ampak to mi je recimo frajersko pa lepo se sliši, ne vem pa če bi doma čez cenzuro prišlo, pa tud npr. jst Dominika enga poznam in ne bi dala otroku tak ime, mi je pa lepo ime.. fajn bi bilo tako ime, k nobenga ne poznaš z njim.. al pa kakega ki ti je full v redu oseba, pa bi ti blo všeč da bi imel ime po njem/njej. x:)x

Mushi

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

no ta dominik mi pa ni všeč, pa on pevec tud ne in nenazadnje, ta ki ga jst poznam tud ne neki fullll.. ampak ime pa ja.

Aha, pa Saša mi je všeč, ampak kao moško Saša, s tem pa so tud problemi, pol pa vsi mislijo da je ženska..

Mushi

Super majica, končno en seznam k ga lohka pogledam, k mi internet neki nagaja, ampak v excelu pa gre.

x:Dx :palec:

Hvala vsem za predloge.

Mushi - Dominik je lepo ime, sam ga pa res povezujem s samimi :xx!: tipi, tko da odpade.

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...