ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 js mam najrajši mojga slončka zajčka pujska ribico(uno k sm tep z njo težila jure)...da nam naštevala Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Huh...evo...zdej pa lahko vprašam...kaj mora bit narobe s folkom, da odrasli ženski prinesejo za darilo plišasto igračko...al pa še huj...da si jo želi??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Huh...evo...zdej pa lahko vprašam...kaj mora bit narobe s folkom, da odrasli ženski prinesejo za darilo plišasto igračko...al pa še huj...da si jo želi??? Nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Mah Sstane...narobe v navednicah... ...ne v smislu psihopat... JOJ!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Jaz pr 21 zbiram porcelanaste puncke! Ne morem pomagat, vsec so mi In se zmeri spim z dvema pliskotama, k jih mam od mojga drugega leta IN SE NE SRAMUJEM Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Pa kako vam je to všeč...mislim, ne štekam...zame je to sam balast... :o|o: ......pa ne, no...nočem nobemga žalt...sam zvedla bi rada, kaj je na teh igračkah... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ne vem...na porcelanastih punckah v bistvu ni nic. Je isto zame, kot ko mama kupuje slike, fotografije, svecnike al karkrsnokoli kramo ze ima. Pac so lepe za na polico, na zalost tudi fuuul drage :xx!: Kar se tice tistih pliskov, ki jih imam..razen to, da se kar mal pocutm navezana nanje, ni nic. Luskani so, razvedrijo sobo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ...zvedla bi rada, kaj je na teh igračkah... Na plišastih igračkah so pršice. Majica, saj si to hotela izvedeti, a ne? Kot otrok sem imela ful rada mojega rjavega medvedka Andreja (ime je dobil po mojem dedku, ki ga nikoli nisem poznala, ker je umrl dosti pred mojim rojstvom - 30 let prej). S tem medvedkom sem spala še v srednji šoli. Zdaj pa imam najraje karte (remi) in gugalnico (ko grem z otroci na igrišče, se tam obvezno guncam). Drugače pa imam razne šare (igrač od mojih otrok) po stanovanju polno glavo. :xx!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ...zvedla bi rada, kaj je na teh igračkah... Na plišastih igračkah so pršice. Majica, saj si to hotela izvedeti, a ne? JAAAAA http://community.the-underdogs.org/smiley/misc/drunksing.gif Guncam se pa še zmeri... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 najraje imam svojo rumeno blazino-muco s katero spim ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Na plišastih igračkah so pršice. Majica, saj si to hotela izvedeti, a ne? JAAAAA Guncam se pa še zmeri... Na vsaki mucki so pršice Se guncajo tudi rade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 bi reku...al pa picajzli... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Se spomnim, da so v vojski te uboge živalce kar pantakanirali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 [Guncam se pa še zmeri... Meni pa slabo postane Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 moja naj. igračka...???? :o|o: :o|o: RAČUNALNIK!!!!! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 moja naj. igračka...???? :o|o: :o|o: RAČUNALNIK!!!!! pa knjige, in vide kasete z risankami , ter filmi in seveda fotoaparat, čeprav še zbiram denar da si digitalnega kupm Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ooo, jaz imam pa najraje legokocke in ko bom imela otroke (ravno danes sem sanjala, da sva s fantom dobila fuuul luštkano pončko ), jim bom lego-kocke s takim veseljem kupovala, da se bom lahko še jaz z njmi igrala... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Pa kako vam je to všeč...mislim, ne štekam...zame je to sam balast... :o|o: ......pa ne, no...nočem nobemga žalt...sam zvedla bi rada, kaj je na teh igračkah... Majica, ne znam ti povedat, jaz jih obožujem, pa moj mož tudi, običajno se kaj afnava in imamo kak žur s temi našimi, jih mava že fuuuuuuuuuuuul. Npr. Silvestra, pa Birdyja, pa rumenega Slona Jonasa, pa Cyberček si je prilastil eno velko pando Avšo, pa eno opico Mojco, pa slonico matejo, pa Pink panterko Genovefo,.... Ne vem, meni so že od nekdaj všeč in tudi njemu, si jih podarjava ob kakšnih posebnih priložnostih. Imava tudi leva marcusa, pa leva Sergia iz Italije, ne vem, vsaka prinaša kak spominček na kak lep trenutek. Pa kak klepet užgemo, pa je. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ...pismo, vidva jih imata pa res full, dobro da imata zdaj več prostora....pa še same velikanke..... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 jaz sem tud pliške včasih mela... pol pa... v puberteti... prerasla.... so nekje zvakumirane v neki vreči.... pa sva s s sinom odločila, da to leto nabirava nepoškodovane igrače, s katerimi se ne igra več, in jih bova konec leta v en lj materinski dom nesla.... upam da jih bodo vzeli... lego kocke..... super... s sinom čist not padeva ko kaj sestavljava.... pa pol babi opazi, da se sin z avti igra jaz pa čist v kockah..... sploh okoli božiča... celo mesto zgradiva... z železnico.... pa se zna zgoditi, da se mi tja do februarja pod nogami motajo te kocke, ker mi jih je kar težko razdreti.... pa sestavimo kaj novega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 [.OOOOO COOL , joj jaz tudi komaj čakam na to kar ti že imaš.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 js mam ful igračk... sam spim pa s plišastim medvedkom... k mi ga je dala frendica k se nč pr men ne oglasi... :o|o: :o|o: :o|o: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 12. marec 2012 Prijavi Deli 12. marec 2012 http://www.ekoigrace.org/images/zoopi_logo.png Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Lego kocke, pa da nekdo drugi stopi gor Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.