Skoči na vsebino

Igračke

ŠMUKICA

Recommended Posts

Huh...evo...zdej pa lahko vprašam...kaj mora bit narobe s folkom, da odrasli ženski prinesejo za darilo plišasto igračko...al pa še huj...da si jo želi??? :eek:

xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Huh...evo...zdej pa lahko vprašam...kaj mora bit narobe s folkom, da odrasli ženski prinesejo za darilo plišasto igračko...al pa še huj...da si jo želi??? :eek:

xrolleyesx

Nič x:Dx x;)x

Mah Sstane...narobe v navednicah... xrolleyesx x:Ix ...ne v smislu psihopat... x:Dx x:o)x JOJ!!! x:Ix x:)x x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz pr 21 zbiram porcelanaste puncke! x:o)x x:o)x

Ne morem pomagat, vsec so mi x:Ix x:o)x

In se zmeri spim z dvema pliskotama, k jih mam od mojga drugega leta x:Dx

IN SE NE SRAMUJEM :inocent:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x:Dx x:Dx x:o)x Pa kako vam je to všeč...mislim, ne štekam...zame je to sam balast... :o|o: ...

...pa ne, no...nočem nobemga žalt...sam zvedla bi rada, kaj je na teh igračkah... x;)x

Ne vem...na porcelanastih punckah v bistvu ni nic. Je isto zame, kot ko mama kupuje slike, fotografije, svecnike al karkrsnokoli kramo ze ima. Pac so lepe za na polico, na zalost tudi fuuul drage :xx!:

Kar se tice tistih pliskov, ki jih imam..razen to, da se kar mal pocutm navezana nanje, ni nic. Luskani so, razvedrijo sobo! x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

...zvedla bi rada, kaj je na teh igračkah... x;)x

Na plišastih igračkah so pršice.

Majica, saj si to hotela izvedeti, a ne?

Kot otrok sem imela ful rada mojega rjavega medvedka Andreja (ime je dobil po mojem dedku, ki ga nikoli nisem poznala, ker je umrl dosti pred mojim rojstvom - 30 let prej). S tem medvedkom sem spala še v srednji šoli. x:Ix

Zdaj pa imam najraje karte (remi) in gugalnico (ko grem z otroci na igrišče, se tam obvezno guncam). Drugače pa imam razne šare (igrač od mojih otrok) po stanovanju polno glavo. xrolleyesx :xx!:

...zvedla bi rada, kaj je na teh igračkah... x;)x

JAAAAA x:Dx x:Dx x:o)x x8Dx x;)x http://community.the-underdogs.org/smiley/misc/drunksing.gif

Guncam se pa še zmeri... x:Dx

Guest sstane

JAAAAA x:Dx  x:Dx  x:o)x  x8Dx  x;)x

Guncam se pa še zmeri... x:Dx

Na vsaki mucki so pršice x:Dx

Se guncajo tudi rade x;)x

:vragec: bi reku...al pa picajzli...

[Guncam se pa še zmeri... x:Dx

Meni pa slabo postane :wacko:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

moja naj. igračka...???? :o|o: :o|o: RAČUNALNIK!!!!!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

moja naj. igračka...???? :o|o:  :o|o:  RAČUNALNIK!!!!!

:palec:

pa knjige, in vide kasete z risankami x:Dx , ter filmi in seveda fotoaparat, čeprav še zbiram denar da si digitalnega kupm x;)x

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

ooo, jaz imam pa najraje legokocke in ko bom imela otroke (ravno danes sem sanjala, da sva s fantom dobila fuuul luštkano pončko ), jim bom lego-kocke s takim veseljem kupovala, da se bom lahko še jaz z njmi igrala... x:Ix x:Dx x:Dx
Če hočeš biti srečen....BODI!

x:Dx  x:Dx  x:o)x Pa kako vam je to všeč...mislim, ne štekam...zame je to sam balast... :o|o: ...

...pa ne, no...nočem nobemga žalt...sam zvedla bi rada, kaj je na teh igračkah... x;)x

x:Ix :inocent: xnckrivx xnckrivx xnckrivx

Majica, ne znam ti povedat, jaz jih obožujem, pa moj mož tudi, običajno se kaj afnava in imamo kak žur s temi našimi, jih mava že fuuuuuuuuuuuul. Npr. Silvestra, pa Birdyja, pa rumenega Slona Jonasa, pa Cyberček si je prilastil eno velko pando Avšo, pa eno opico Mojco, pa slonico matejo, pa Pink panterko Genovefo,....

Ne vem, meni so že od nekdaj všeč in tudi njemu, si jih podarjava ob kakšnih posebnih priložnostih. Imava tudi leva marcusa, pa leva Sergia iz Italije, ne vem, vsaka prinaša kak spominček na kak lep trenutek. Pa kak klepet užgemo, pa je. x:Dx x:o)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jaz sem tud pliške včasih mela... pol pa... v puberteti... prerasla.... so nekje zvakumirane v neki vreči.... pa sva s s sinom odločila, da to leto nabirava nepoškodovane igrače, s katerimi se ne igra več, in jih bova konec leta v en lj materinski dom nesla.... upam da jih bodo vzeli...

lego kocke..... super... s sinom čist not padeva ko kaj sestavljava.... pa pol babi opazi, da se sin z avti igra jaz pa čist v kockah..... x:Dx x:Dx

sploh okoli božiča... celo mesto zgradiva... z železnico.... x;)x pa se zna zgoditi, da se mi tja do februarja pod nogami motajo te kocke, ker mi jih je kar težko razdreti.... x:Dx

pa sestavimo kaj novega :palec:

js mam ful igračk... x:Xx x:Xx x:Xx

sam spim pa s plišastim medvedkom... x:Xx x:Xx x:Xx

k mi ga je dala frendica k se nč pr men ne oglasi... :o|o: :o|o: :o|o:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

• 7 years later...
  • 7 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...