VEČNOST 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Je kje kakšen Vodnar? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ... pa seksi žensko in plave učke tut? (Tale komentar bi bil seveda čisto brez veze - - - če ne bi bilo pred njim nekaj izbrisano, na kar se je nanašal. 22.3.05) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Kaksna preciznost v zeljah! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 mars v privi hiši vodnar- kakšen pa je ta človeček? verjetno takšen da bi kar vodil ljudi k nekemu xy cilju, brez da bi opazil da mu nihče ne sledi no hecam se- saj ne vem.... vedrjuetno pa zelo zanimivo bitje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Halooo, ravno včeraj sem za nekoga, ki me je zelo zanimal, izvedela, da ima Mars na asc in oboje v Vodnarju (visoka postava in energičen) Živiprovokator, take ti pove, da pozabiš usta zapret... in ob vsem tem je Škorpijon...tako, da te njegove izjave še bolj intenzivno šokantno delujejo...ampak cenim to, kar dela... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Halooo, ravno včeraj sem za nekoga, ki me je zelo zanimal, izvedela, da ima Mars na asc in oboje v Vodnarju (visoka postava in energičen) Živiprovokator, take ti pove, da pozabiš usta zapret... in ob vsem tem je Škorpijon...tako, da te njegove izjave še bolj intenzivno šokantno delujejo... Stanka po moje mu daje tisto energičnost škorpion, z marsom v vodnarju in ASC so čisto skulirani ljudje, jaz imam ASC vodnar, moja hčer pa luno in marsa v prvi hiši v vodnarju pa nikogar ne vodi, nasprotno je popolnoma pridkana punca, samo impulze marsovske vrže pri določenih tranzitih. Je pa ribica in je zato čisto drugače kot pri škorpionu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 23. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2004 Toliko članov, pa tak mali odziv?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Razočaranje pa veliko kaj :o|o: ,..... mars v 1.hiši ima princ Charles, pa Karolina Monaška, kar raziskuj, mogoče še najdeš kaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Jaz se tud vodnar, sam, na marsu pa se nisem bil Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 mars v privi hiši vodnar- kakšen pa je ta človeček? verjetno takšen da bi kar vodil ljudi k nekemu xy cilju, brez da bi opazil da mu nihče ne sledi no hecam se- saj ne vem.... vedrjuetno pa zelo zanimivo bitje Aira No evo, jst mam mars v vodnarju, v konjukciji s soncem. Ne vem če glih kaj dosti vodim ljudi, je pa res, da na veliko hodijo k meni in se mi izpovedujejo, čeprav največkrat nimam kaj dosti želje po poslušanju njihovih težav, pa k'r od mene pričakujejo neke rešitve al' kaj. Ne vem, samo to se mi kar naprej dogaja. Res pa da mi to ni prva hiša, ampak tretja, mogoče zato no, ne vem. V prvi je pa neptun. Lp.Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Moj sin ima konjunkcijo marsa, venere... v vodnarju z MC...Ni lider po svoji izbiri, pravzaprav mu je to skoraj nekako odvec, a dejstvo je, da ga veckrat 'dolocijo' za liderja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Moj sin ima konjunkcijo marsa, venere... v vodnarju z MC...Ni lider po svoji izbiri, pravzaprav mu je to skoraj nekako odvec, a dejstvo je, da ga veckrat 'dolocijo' za liderja. Verjetno bo ta konjukcija opazna kasneje, ko odraste. S to konjukcijo v vodnarju bo lider na ljubezenskem področju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ja lunca čisto druge sorte je asc Vodnar in tam Mars kot recimo,da je oboje v Ovnu, ki mu bolj pristaja beseda energično,ampak vseeno ena nestrpnost-bolj miselno kot fizično, nervozni impulz Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ja lunca čisto druge sorte je asc Vodnar in tam Mars kot recimo,da je oboje v Ovnu, ki mu bolj pristaja beseda energično,ampak vseeno ena nestrpnost-bolj miselno kot fizično, nervozni impulz Sigurno je treba upoštevat znak in lastnosti tega in seveda kako se počuti planet v njem. V tem primeru je mars v ovnu sigurno močnejši, pri vodnarju pa vse bolj v luftu kot men se j.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Lunca, malo morje ima v Vodnarju, blazno mocen vpliv, vse nekako na vrhu...je pa tudi Saturn tam... (Venera, Mars, Saturn, MC). Tudi Sonce pa je v 10.Ima precej vodnarskega momenta, sicer pa ima merkur v ovnu in pravim, da je po meni in po mojemu fotru pop*****vez. Vodnar je poleg ribe najmanjkrat 'cisti' znak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 V prvi je pa neptun. Lp.a ni neptun v prvi hiši bolj dvojčkast? v smislu da oseba navzven kaže nekaj drugega kot je res... to sem nekje prebrala.?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 V prvi je pa neptun. Lp.a ni neptun v prvi hiši bolj dvojčkast? v smislu da oseba navzven kaže nekaj drugega kot je res... to sem nekje prebrala.?? Hm, glede na to, da je Neptun vladar Rib in da v prvi hiši prinaša nejasno sliko o sebi ter posledično iskanje samega sebe, potem bi kvečjemu lahko rekli, da je bolj "ribast". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Lunca, malo morje ima v Vodnarju, blazno mocen vpliv, vse nekako na vrhu...je pa tudi Saturn tam... (Venera, Mars, Saturn, MC). Tudi Sonce pa je v 10.Ima precej vodnarskega momenta, sicer pa ima merkur v ovnu in pravim, da je po meni in po mojemu fotru pop*****vez. po moje ga bo zanimala arhitektura. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 a ni neptun v prvi hiši bolj dvojčkast? Hm, glede na to, da je Neptun vladar Rib in da v prvi hiši prinaša nejasno sliko o sebi ter posledično iskanje samega sebe, potem bi kvečjemu lahko rekli, da je bolj "ribast".ribast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Hehe, Lunca, izraz sem samo parafraziral iz citata. Sicer je bolj tako-tako... Z drugimi znamenji nisem poskušal. Z Levom bi na primer šlo, pri Raku dobimo eno znano, pa zloveščo besedo, kaj pa s Tehtnico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 a ni neptun v prvi hiši bolj dvojčkast? Hm, glede na to, da je Neptun vladar Rib in da v prvi hiši prinaša nejasno sliko o sebi ter posledično iskanje samega sebe, potem bi kvečjemu lahko rekli, da je bolj "ribast".ribast Neptun v 1. hiši daje lepe oči, zato zamegli realnost. Previdnost ni nikoli odveč. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 še dobro da ga imam v 6. (v strelcu) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Haj!Tudi jaz imam Mars v vodnarju in to v drugi hiši ter v konjukciji s Soncem.Pa se cisto fajn pocutim.... in okolica tudi Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Roman, ja kaj pa še čakaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Hehe, Lunca, izraz sem samo parafraziral iz citata. Sicer je bolj tako-tako... Z drugimi znamenji nisem poskušal. Z Levom bi na primer šlo, pri Raku dobimo eno znano, pa zloveščo besedo, kaj pa s Tehtnico? vagast. Neptun pa sicer velikokrat da vse tole, tudi ce je v 12. (in na asc). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.