Skoči na vsebino

Mars v 1. hiši, vodnar

VEČNOST

Recommended Posts

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mars v privi hiši vodnar- kakšen pa je ta človeček? x:Dx verjetno takšen da bi kar vodil ljudi k nekemu xy cilju, brez da bi opazil da mu nihče ne sledi x:Dx x:Dx x:o)x no hecam se- saj ne vem.... vedrjuetno pa zelo zanimivo bitje :inocent:
Deli na socialnih omrežjih

Halooo, ravno včeraj sem za nekoga, ki me je zelo zanimal, izvedela, da ima Mars na asc in oboje v Vodnarju (visoka postava in energičen)

Živiprovokator, take ti pove, da pozabiš usta zapret... in ob vsem tem je Škorpijon...tako, da te njegove izjave še bolj intenzivno šokantno delujejo...

ampak cenim to, kar dela...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Halooo, ravno včeraj sem za nekoga, ki me je zelo zanimal, izvedela, da ima Mars na asc in oboje v Vodnarju (visoka postava in energičen)

Živiprovokator, take ti pove, da pozabiš usta zapret... in ob vsem tem je Škorpijon...tako, da te njegove izjave še bolj intenzivno šokantno delujejo...

xrolleyesx Stanka po moje mu daje tisto energičnost škorpion, z marsom v vodnarju in ASC so čisto skulirani ljudje, jaz imam ASC vodnar, moja hčer pa luno in marsa v prvi hiši v vodnarju pa nikogar ne vodi, nasprotno je popolnoma pridkana punca, samo impulze marsovske vrže pri določenih tranzitih. Je pa ribica in je zato čisto drugače kot pri škorpionu.

mars v privi hiši vodnar- kakšen pa je ta človeček? x:Dx verjetno takšen da bi kar vodil ljudi k nekemu xy cilju, brez da bi opazil da mu nihče ne sledi x:Dx  x:Dx  x:o)x no hecam se- saj ne vem.... vedrjuetno pa zelo zanimivo bitje :inocent:

Aira x:)x

No evo, jst mam mars v vodnarju, v konjukciji s soncem. Ne vem če glih kaj dosti vodim ljudi, je pa res, da na veliko hodijo k meni in se mi izpovedujejo, čeprav največkrat nimam kaj dosti želje po poslušanju njihovih težav, pa k'r od mene pričakujejo neke rešitve al' kaj. Ne vem, samo to se mi kar naprej dogaja. Res pa da mi to ni prva hiša, ampak tretja, mogoče zato no, ne vem. V prvi je pa neptun. Lp.

Taja

»Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.«

Moj sin ima konjunkcijo marsa, venere... v vodnarju z MC...

Ni lider po svoji izbiri, pravzaprav mu je to skoraj nekako odvec, a dejstvo je, da ga veckrat 'dolocijo' za liderja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Moj sin ima konjunkcijo marsa, venere... v vodnarju z MC...

Ni lider po svoji izbiri, pravzaprav mu je to skoraj nekako odvec, a dejstvo je, da ga veckrat 'dolocijo' za liderja.

:palec: :palec: Verjetno bo ta konjukcija opazna kasneje, ko odraste. S to konjukcijo v vodnarju bo lider na ljubezenskem področju. :palec: :palec:

ja lunca čisto druge sorte je asc Vodnar in tam Mars kot recimo,

da je oboje v Ovnu, ki mu bolj pristaja beseda energično,

ampak vseeno ena nestrpnost-bolj miselno kot fizično, nervozni impulz

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

ja lunca čisto druge sorte je asc Vodnar in tam Mars kot recimo,

da je oboje v Ovnu, ki mu bolj pristaja beseda energično,

ampak vseeno ena nestrpnost-bolj miselno kot fizično, nervozni impulz

:palec: Sigurno je treba upoštevat znak in lastnosti tega in seveda kako se počuti planet v njem. V tem primeru je mars v ovnu sigurno močnejši, pri vodnarju pa vse bolj v luftu kot men se j....

Lunca, malo morje ima v Vodnarju, blazno mocen vpliv, vse nekako na vrhu...

je pa tudi Saturn tam... (Venera, Mars, Saturn, MC). Tudi Sonce pa je v 10.

Ima precej vodnarskega momenta, sicer pa ima merkur v ovnu in pravim, da je po meni in po mojemu fotru pop*****vez. x:Dx

Vodnar je poleg ribe najmanjkrat 'cisti' znak.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V prvi je pa neptun. Lp.

a ni neptun v prvi hiši bolj dvojčkast? v smislu da oseba navzven kaže nekaj drugega kot je res... to sem nekje prebrala.??

Hm, glede na to, da je Neptun vladar Rib in da v prvi hiši prinaša nejasno sliko o sebi ter posledično iskanje samega sebe, potem bi kvečjemu lahko rekli, da je bolj "ribast".

x:)x

Lunca, malo morje ima v Vodnarju, blazno mocen vpliv, vse nekako na vrhu...

je pa tudi Saturn tam... (Venera, Mars, Saturn, MC). Tudi Sonce pa je v 10.

Ima precej vodnarskega momenta, sicer pa ima merkur v ovnu in pravim, da je po meni in po mojemu fotru pop*****vez.  x:Dx

x:)x po moje ga bo zanimala arhitektura.

a ni neptun v prvi hiši bolj dvojčkast?

Hm, glede na to, da je Neptun vladar Rib in da v prvi hiši prinaša nejasno sliko o sebi ter posledično iskanje samega sebe, potem bi kvečjemu lahko rekli, da je bolj "ribast".

ribast x:Dx x:Dx x:Dx

Hehe, Lunca, izraz sem samo parafraziral iz citata. Sicer je bolj tako-tako...

Z drugimi znamenji nisem poskušal. Z Levom bi na primer šlo, pri Raku dobimo eno znano, pa zloveščo besedo, kaj pa s Tehtnico?

x:Dx x:Dx x:Dx

a ni neptun v prvi hiši bolj dvojčkast?

ribast x:Dx x:Dx x:Dx

Neptun v 1. hiši daje lepe oči, zato zamegli realnost.

Previdnost ni nikoli odveč.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Hehe, Lunca, izraz sem samo parafraziral iz citata. Sicer je bolj tako-tako...

Z drugimi znamenji nisem poskušal. Z Levom bi na primer šlo, pri Raku dobimo eno znano, pa zloveščo besedo, kaj pa s Tehtnico?

x:Dx  x:Dx  x:Dx

vagast. x:o)x x:Dx

Neptun pa sicer velikokrat da vse tole, tudi ce je v 12. (in na asc).

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...